reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Pati nie będzie tak źle. Ostatnia napewno nie będziesz. Ponoć ostatni będą pierwszymi.

A ja dziewczynki pożegnam się dziś z Wami. A Wy znów nie naprodukujcie proszę za dużo.

reklama
angelika kochanie tylko nie schizuj bo to najgorsze co mozesz teraz zrobic badz spokojna zrobia badania pewnie krew pobiora przeprowadza wywiad i bedzie wiadomo o co chodzi, pamietaj ziwrzeta maja mniej bakteri w pyszczkach niz my :-)

Karinko kochana nie kłóccie się która z Was będzie ostatnia. Ja znając moje szczęście pewnie .... tfu tfu nawet nie chcę pisac.

Zmykam spać...

Alicja KARALUCHY pod poduchy :rofl2::rofl2::-D:tak:;-):-) hihihihihiih

Alicja juz widze jak Ty bananow nie bedziesz jadła :-D:szok::eek:
Edi kochanie dla Ciebie i dla Wiesia słodziutkich snów i sexownej nocy :-) :tak:;-):rolleyes::rofl:

Niusi@ wiesz teraz to juz kazda ideologie sobie wkrecam hi hi
ostatnio wyczytalam ze parvowirus sprawia ze Dzidzius ma obrzek a moj wlasnie mial i to bylo przyczyna obumarcia :-( no i wymyslilam ze pewnie to moje yorkowate psie jest nosicielem parvowirusa bo tez tak moze byc i ze napewno bede musiala go oddac :-( moj D to juz sie smieje ze ja jestem szczesliwa jak moge byc nieszczesliwa i sie wszystkim zamartwiac hi hi

reklama
Do góry