reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Anetko nie wiem ile masz funduszy ale może romantyczny weekend???

bardzo fajny pomysł, dziękuje :-) ale niestety finansowo nie wyrobię :-(

Alicja tak myslałam że taki wynalazek jak ty mógł urodzic się tylko w Prima Aprylis:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

:szok::szok::szok::-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::-):-):-);-);-);-);-)

Kasiulka
... witaj wśród nas... dla Twojego Aniołka
[*]

Niusi@ ja tez jestem w tej chwili bezrobotna (matko... jak to brzmi...:-() i wiem jak trudno jest znalezc pracę... jeszcze rok temu było o wile wiele łatwiej... nie przejmuje się, głowa do góry... niestety nie wszystko od nas zależy

Czesc Angelka :-)... jak tam nastrój dzisiaj ?

Alicja
smakowały M kotlety ? :-D

dziewczynki-nie jeste w stanie nadrobic waszej produkcji dziennej:-D

jestem w domku, nie w szpitalu-jesli nie urodze do srody to mam sie zgłoscic na wywoływanie w srode-ale wczoraj gadałam z polozna i ona ma dzyur w czwartek od rana wiec zgłosze sie w czwartek-jesli sie wywołanie nie uda to w piatek mam miec cc...lekarz powiedział ze moze sie nie udac-dlaczego nie wiem...

poza tym synus mały jest-robił mi usg na takim mega fajnym sprzecie i wyszło ze wazy nie całe 3000 gr...ale za to długi, bo jak poprzeliczał to wyszło ok 56-58 cm..

witam dziewczynki, za niedlugo jade do pracy.
Kasiulka03 witaj wśród nas kochana, dla Twojego dzieciątka zapalam
[*]

Mordoklejko .... wysoki, szczuply .... ale przystojniaczek bedzie :-)
;-)

WOW ale produkcję tu widzę:-D hehe

Kasiulka zapalam światełko dla wojej kruszynki(*)
zostań z nami a znajdziesz tu zrozumienie i wsparcie, wiem to z własnego doświadczenia:tak:

Anetko jak tam wczorajszy wieczorek? działo się czy M jak zasnął tak spał do rana;-):-)
Madziu lepiej się dziś czujesz? jak głowa?

Hmmmm tak się zastanawiam.., całe życie myślałam, że pierwszy dzień wiosny jest 21! a tu w tv trąbią od rana, że to już dziś a mamy 20:rofl2::szok::-D
Jak to jest hmmmmmm

Miłego dzionka dziewczynki, ja się właśnie szykuję do pracy. chociaż mamy rekolekcję to lekcje luźne;-)

reklama
Do góry