reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Anetko nie wiem ile masz funduszy ale może romantyczny weekend???

bardzo fajny pomysł, dziękuje :-) ale niestety finansowo nie wyrobię :-(

Alicja tak myslałam że taki wynalazek jak ty mógł urodzic się tylko w Prima Aprylis:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

:szok::szok::szok::-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::-):-):-);-);-);-);-)

Kasiulka
... witaj wśród nas... dla Twojego Aniołka
[*]

Niusi@ ja tez jestem w tej chwili bezrobotna (matko... jak to brzmi...:-() i wiem jak trudno jest znalezc pracę... jeszcze rok temu było o wile wiele łatwiej... nie przejmuje się, głowa do góry... niestety nie wszystko od nas zależy

Czesc Angelka :-)... jak tam nastrój dzisiaj ?

Alicja
smakowały M kotlety ? :-D

dziewczynki-nie jeste w stanie nadrobic waszej produkcji dziennej:-D

jestem w domku, nie w szpitalu-jesli nie urodze do srody to mam sie zgłoscic na wywoływanie w srode-ale wczoraj gadałam z polozna i ona ma dzyur w czwartek od rana wiec zgłosze sie w czwartek-jesli sie wywołanie nie uda to w piatek mam miec cc...lekarz powiedział ze moze sie nie udac-dlaczego nie wiem...

poza tym synus mały jest-robił mi usg na takim mega fajnym sprzecie i wyszło ze wazy nie całe 3000 gr...ale za to długi, bo jak poprzeliczał to wyszło ok 56-58 cm..

witam dziewczynki, za niedlugo jade do pracy.
Kasiulka03 witaj wśród nas kochana, dla Twojego dzieciątka zapalam
[*]

Mordoklejko .... wysoki, szczuply .... ale przystojniaczek bedzie :-)
;-)

WOW ale produkcję tu widzę:-D hehe

Kasiulka zapalam światełko dla wojej kruszynki(*)
zostań z nami a znajdziesz tu zrozumienie i wsparcie, wiem to z własnego doświadczenia:tak:

Anetko jak tam wczorajszy wieczorek? działo się czy M jak zasnął tak spał do rana;-):-)
Madziu lepiej się dziś czujesz? jak głowa?

Hmmmm tak się zastanawiam.., całe życie myślałam, że pierwszy dzień wiosny jest 21! a tu w tv trąbią od rana, że to już dziś a mamy 20:rofl2::szok::-D
Jak to jest hmmmmmm

Miłego dzionka dziewczynki, ja się właśnie szykuję do pracy. chociaż mamy rekolekcję to lekcje luźne;-)

reklama
Do góry