reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Asiu i jest w tym jakiś sesn. Że wymyślasz sobie jakies "problemy" a tak naprawdę ich wogóle być nie musi. Dobranoc

Alicja dziękuje Twój tfu tfu mój Wiesiu również Ci dziękuje :-p

Pati kochana sexowna będzie :zawstydzona/y:

Karinko i dla Ciebie buziaczek

Edi no alicja to tych karaluchow troche ma heh
angelika ja tez kiedys duzo czytałam i schizowałam , ze pis , że kot a moze kawa i takie tam teraz juz nie czytampo co co to zmieni nic tylko sie bedziemy denerwowac

rany Boskie o 6 a moze mnie ktos obudzic o tej godzinie zaznaczam bedzie to mało realne współczuje dzieczynki ale z drugiej strony chcialabym móc wstawac do pracy i miec jakis cel a nie tak jak teraz :-(

Alicja a "sio sio" jak to moja sisotrzenica mówi.... zmykaj już.. szybciutko :-)

Asiu naprawdę lepiej mniej czytac i się nie nakręcać!

Pati Alicja ma tych karaluszków ale pewnie nie odda tak łatwo. Spodobały jej się te małe szkarby :dry:

Karinko...wiem ja też się nie kłócę tylko przekomarzam

nie, nie on wszystkie szczepienia ma ale wiesz ja bym chora byla jakbym sobie czegos nie wymyslila
chociaz powiem Wam juz tak szybciutko ze jakos w polowie stycznia czulam ze cos jest nie tak i moja lekarka byla na urlopie i chcialam isc do innego lekarza na usg, nic mi fizycznie nie dolegalo, ale czulam ze cos jest nie tak, gdzies tam podswiadomie no i poszlismy na usg gdy ginka wrocila z urlopu i okazalo sie to co sie okazalo... :baffled::angry:

reklama
Do góry