wiem doskonale cię rozumiem ja miałam zabieg 6marca czekam na wyniki dziecka i idę do lekarza zrobić też wszystkie badania za nim zaczniemy się starać znowu bo ja tez nie chce tego jeszcze raz przeżyć bo chyba bym nie dała tym razem radyczekam caly czas az wszystko doprowadze do normy i wtedy do dzieła nie chce 2 raz przez to samo przechodzić :/
reklama
ruda-85
Czekając na lepsze czasy.
Hej spotkanie się udało, wszyscy starali się mnie zagadywac i byli mili, nikt nie wyskoczył z niczym głupim. Mam nadzieję, że powrót na studia też przejdzie gładko. Dziękuję Wam za wsparcie i miłe słowa.
Alicja1985
Fanka BB :)
Karola zobaczysz ze dla wszystkich z nas zaswieci sloneczko
jak sie patrzya na takie dziewczynki co po poronieniach tula teraz swoje malenstwa to naprawde warto probowac
jak sie patrzya na takie dziewczynki co po poronieniach tula teraz swoje malenstwa to naprawde warto probowac
ja badania będę robiła prywatnie bo już słyszałam że po pierwszym poronieniu nie zlecają żadnych palanty jedne. ile razy musimy poronić żeby czym kolwiek się zajęlioj czekam na to Karola i to bardzo juz doczekac sie nie moge :-)
Alicja1985
no widzisz Ruda nie bylo tak tragicznie na studiach tez tak bedzie zobaczysz :-)
Alicja1985
Karola ja tylko prywatnie sie lecze i chodze na badanka wiadomo ze ginek nawet prywatnie nie zleci zadnych badan trzeba sie o wszytsko prosic !!!!!!
kochana sluzba zdrowia
szlag mnie trafia ze na skladki kase mi kradna !
a i tak z tego nic nie mam !
kochana sluzba zdrowia
szlag mnie trafia ze na skladki kase mi kradna !
a i tak z tego nic nie mam !
kinguś
Nie poddam się
Witajcie moje kochane:-)
Chyba zostawie sobię na weekend nadrabianie zaległości bo troszkę mi się narobiło;-)
Chyba zostawie sobię na weekend nadrabianie zaległości bo troszkę mi się narobiło;-)
Alicja1985
Hej Kinius co tam u Was slychac?
Alicja1985
juz 10tc :-)
reklama
też tak uważam , my nigdy się nie poddamy nie ma mowy. mój mąż teraz po poronieniu sam mi powiedział że teraz jeszcze bardziej pragnie dzidziusia i chciałby teraz się już zacząć starać. więc czekamy do maja i do roboty :-):-):-) dłużej nie zamierzam czekać tylko tą myślą teraz żyjęKarola zobaczysz ze dla wszystkich z nas zaswieci sloneczko