reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kusicielko więc czekamy a może zdradź po troszku powód Twego zalatania bo tym bardziej .. zaintrygowałaś mnie ;-)
A maluszek będzie z nami tylko za dwa dni :rofl2:
Podoba mi się "rocznik" jak w autach :szok::-D

reklama
Ahhh Edytko...sporo nieprzyjemnych spraw....niestety....ale narazie nie jest az tak zle..mogłoby byc gorzej...
Sylwia to ja Cię pocieszę...młoda "dupa" jeszcze jestes i nie słuchaj co małolaty mówią.....hihihihihihiihiiiii......
Będe mocno trzymała kciuki w srodę.....
Dobra na mnie czas......zmykam muszę zrobic porządek w garobie......zabieram się za to juz od wtorku i jakoś mi sięnie chce...trzymajcie się ciepło....do póżniej.....

Ostatnia edycja:
no lekarze twierdzą ze jak na ciąze to młoda jestem, ale biorąc pod uwagę ze moja mam w tym wieku miala 2 wyrośniete dziewuchy to jakos tak dziwnie, moim rodzicom wpadka trafiła sie jak mama miala 32 lata i wydawało mi sie wtedy jak taka stara kobieta moze miec dziecko....

Aga miłego sprzątania a ja jestem bardzo zajęta czekaniem na męza.... moze zabierze mnie na jakis spacer po balkonie...;-)

Kusicielko pewnie... bo ja jestem piękna i młoda :nerd::rofl2::szok::-D hihihi a Wy to już "laski" sobie szykujcie :-p:zawstydzona/y::-D
Miłego ogarniania !
A sprawy.. u mnie też się ich namnożyło. Ale chyba nie da się przed nimi uciec.

Sylwia wtedy co Aga Irl.. wiec będziemy trzymać za Was bardzo mocno kciuki kochane!Może juz pokaże dziecko co ma między nóżkami... kto wie?

Sylwia dawniej były jednak inne realia. Wtedy to faktycznie po 30-stce to juz przeważnie była wpadka. A do 25 lat wszystkie prawie panny ;) i mężatki były juz dzieciate.
Więc i Tobie miłego spacerku.
A ja zmykam do M!

Kochana a jak konkurs? z tą stroną?

witam

dziewczynki moje kochane bardzo mocno Was pozdrawiam ....

Gabi wszystkiego najlepszego, juz niedlugo o prezent bedziesz miala wspanialy...
syla aga irl czekamy na wiesci z usg
niusia alutka also gdzie Was wywialo?
edytko ...buziaczki
Aj ojjjj malutko i Ciebie ostatnio...prosze sie poprawic
alicja ????????
mordoklejka czekamy na synka...
mircia ...pewnie zajeta ...pieluchy,karmienia,i nocne wstawanie ... czekamy na Was na BB A dianek sliczniutki
buziaczki papa

reklama
Do góry