reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

hej dziewczynki witam Was serdecznie i pozdrawiam
Selenka AJ Aga Ir, Gabi Mordoklejka Angelka, Hania Martusionek
Gloria Iza30 Oluniia Dlaczegotak Mircia Wrobelek Anetka Alla Also Marzenka Marlenka Guska Buziaczek Koti Mala Anetka83 Jezyk Malutka80 Scarlet Ola 15 Ozkane Goska40 Danula Szafirek Patib Carri SlodziutkA:* :((( Agataxk Agi 28 Syla
Kasieekkkkk Magdalenka26 Marli Cyniczna Pixellka Sonita Iławianka
Agusia537 Niusia Kinguś Alutka17 Gloria
Buziaki dziewczynki i reszta nie wymienionych

Agniesia to zaleze od tego jak sie czujesz
ja bylam tydzien na zwolnieniu

reklama
dziewczyny, a ile czasu po zabiegu powinnam siedzieć w domu i leżeć?

ja dochodziłam tydzień bo wdała mi się infekcja pojechałam po drugi antybiotyk i mi przeszło i teraz jest już dobrze przestałam plamić i wczoraj zauważyłam już czysty śluz. w końcu coś pozytywnego bo już miałam ostatnio dość. a a zabieg miałam 6marca więc jutro mjiają dwa tygodnie ale każda kobieta jest inna i inaczej reaguje ale nie martw się bo na pewno szybko dojdziesz do formy.pozdrawiam

reklama
Do góry