reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Mam pytanie czy można zacząc brac tabletki antykoncepcyjne już od pierwszej @ po zabiegu? My na razie chcemy poczekac z kolejną próbą. Chociaż chyba jeszcze bardziej chcę miec dziecko niż wcześnej, ale bardzo się boje.

Karola ja tylko prywatnie sie lecze i chodze na badanka wiadomo ze ginek nawet prywatnie nie zleci zadnych badan trzeba sie o wszytsko prosic !!!!!!
kochana sluzba zdrowia
szlag mnie trafia ze na skladki kase mi kradna !
a i tak z tego nic nie mam !
ja muszę zmienić lekarza bo ten nasz się trochę chyba przyczynił do poronienia, jak miałam krwotok w 6 tyg. nie plamienie to od razu pojechaliśmy do niego a on dał mi luteinę i wysłał do domu a kogokolwiek pytam to inne dziewczyny trafiały od razu do szpitala a ten palant wysłał mnie do domu i ani me ani be ani pocałuj mnie w d...

Witam dziewczynki :-)
Gabi kochanie wszystkiego naj naj najlepszego oby mąż Ci sie dobrze sprawował mały szkrabik był grzeczny jak aniołek a dzidzia w brzuszku jeszcze chwilę posiedziała :-)))

reklama
Mam pytanie czy można zacząc brac tabletki antykoncepcyjne już od pierwszej @ po zabiegu? My na razie chcemy poczekac z kolejną próbą. Chociaż chyba jeszcze bardziej chcę miec dziecko niż wcześnej, ale bardzo się boje.
ruda jak ja rozmawiałam z lekarzem to powiedział że można tylko trzeba zrobić badania odnośnie hormonów żeby dać dobre, bo jak lekarz przepisze obojętnie jakie to później możesz mieć problemy z zajściem w ciążę, więc musisz chyba udać się do dobrego ginekologa.

Do góry