Alicja1985
Fanka BB :)
ba grunt to pozytywne myślenie ja to bardzo dlugo dochodzilam do siebie
ale ciesze sie ze juz jestem w lepszej formie psychicznej
ale ciesze sie ze juz jestem w lepszej formie psychicznej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja muszę zmienić lekarza bo ten nasz się trochę chyba przyczynił do poronienia, jak miałam krwotok w 6 tyg. nie plamienie to od razu pojechaliśmy do niego a on dał mi luteinę i wysłał do domu a kogokolwiek pytam to inne dziewczyny trafiały od razu do szpitala a ten palant wysłał mnie do domu i ani me ani be ani pocałuj mnie w d...Karola ja tylko prywatnie sie lecze i chodze na badanka wiadomo ze ginek nawet prywatnie nie zleci zadnych badan trzeba sie o wszytsko prosic !!!!!!
kochana sluzba zdrowia
szlag mnie trafia ze na skladki kase mi kradna !
a i tak z tego nic nie mam !
Hej Kinius co tam u Was slychac?
Czas mi szybko zleciał;-) za tydzień usg i czekam z niecierpliwością.juz 10tc :-)
Czas mi szybko zleciał;-) za tydzień usg i czekam z niecierpliwością.
W pracy kobitka mnie zdenerwowała a ja nie mogę się kłucić tylko od razu płakać mi się chce
ruda jak ja rozmawiałam z lekarzem to powiedział że można tylko trzeba zrobić badania odnośnie hormonów żeby dać dobre, bo jak lekarz przepisze obojętnie jakie to później możesz mieć problemy z zajściem w ciążę, więc musisz chyba udać się do dobrego ginekologa.Mam pytanie czy można zacząc brac tabletki antykoncepcyjne już od pierwszej @ po zabiegu? My na razie chcemy poczekac z kolejną próbą. Chociaż chyba jeszcze bardziej chcę miec dziecko niż wcześnej, ale bardzo się boje.