u mnie bez zmian niestety jutro mam kolejna wizyte u pulmonologa pewnie kolejny antybiotyk dostane buuuu. Ogólnie ten tydzien jest jakis zwariowany codziennie mam gosci haha we wtorek babski wieczor, wczoraj niestety nie był dobry dzien wrrrrr, dzis kumpela była i tak jakos leci
reklama
Alicja1985
Fanka BB :)
Hej zdechlunku jak sie czujesz kochana ???
Alicja1985
no prosze jaki towarzyski tydzien chociaz sie kochana nie nudzisz DD
to świetnie na pewno wszystko bedzie dobrze a kinia nie możesz się denerwować olewaj jakieś rury które cię denerwują.10 tc
10 tydzien ciąży u Kini
Alicja1985
oj Zdechlunku chyba musze sie w koncu odwiedzic swoja rodzinke w BYdgoszczy i zrobic z Toba wkoncu porzadek
kinguś
Nie poddam się
Mam spokojną pracę;-) i blisko ale zobaczymy co lekarz powie w czwartek.Kinus a nie myslalas zeby isc na zwolnienie lekarskie
nie mozesz sie kochana denerwowac
wstretne babsko
Mój szef wie, że jestem w ciąży i włączył się w dyskusję i karze mi się nie denerwować.
Mam nadzieje, że tym razem pomoże.u mnie bez zmian niestety jutro mam kolejna wizyte u pulmonologa pewnie kolejny antybiotyk dostane buuuu. Ogólnie ten tydzien jest jakis zwariowany codziennie mam gosci haha we wtorek babski wieczor, wczoraj niestety nie był dobry dzien wrrrrr, dzis kumpela była i tak jakos leci
Dzięki;-)to świetnie na pewno wszystko bedzie dobrze a kinia nie możesz się denerwować olewaj jakieś rury które cię denerwują.
wiecie jak sie wczoraj zdenerwowalam dostałam rachunek za kom. i prawie zemdlałam 271zł szok normalnie dzownie do nich i mowie ze sie chyba pomylili a bab mi gada ze rooming za 50zł no i reszte przegadałam i tak wyszło wqrzyłam sie na maxa wysłaął mi jakiegos smsa z kodem sprawdziałm faktury i sie okazalo ze ci idioci na jednej fakturze podliczyli abonamenty z 2 tel a ze oba sa na moja mame to se policzyli razem 1,5h godziny do tego dochodziłam mama wziela mi kiedys tel i tak juz został na nia teraz wiziela sobie na abonament no to doliczyli jej aktywacje i abonament do tego mojego wrrrrrr palanyty zadzownilam jeszcze raz i poprosiłam zeby osobne rozliczenia przesyłali ufff to sie napisałam haha
bananiaro czy ja mam juz sie bac? ;-) hahaha
bananiaro czy ja mam juz sie bac? ;-) hahaha
reklama
Alicja1985
Zdechlunku koniecznie sie boj i poduche na pupe juz lepiej zakladaj DDD