reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

u mnie bez zmian niestety jutro mam kolejna wizyte u pulmonologa pewnie kolejny antybiotyk dostane buuuu. Ogólnie ten tydzien jest jakis zwariowany codziennie mam gosci haha we wtorek babski wieczor, wczoraj niestety nie był dobry dzien wrrrrr, dzis kumpela była i tak jakos leci

reklama
hej lodziara bananiara ;-) fizycznie dobrze psychicznie niestety nie ale niegdy nie było dobrze ;-) wiec chyba ie odbiegam od normy hahah

Kinus a nie myslalas zeby isc na zwolnienie lekarskie :confused:
nie mozesz sie kochana denerwowac
wstretne babsko :wściekła/y::crazy:
Mam spokojną pracę;-) i blisko ale zobaczymy co lekarz powie w czwartek.
Mój szef wie, że jestem w ciąży i włączył się w dyskusję i karze mi się nie denerwować.

u mnie bez zmian niestety jutro mam kolejna wizyte u pulmonologa pewnie kolejny antybiotyk dostane buuuu. Ogólnie ten tydzien jest jakis zwariowany codziennie mam gosci haha we wtorek babski wieczor, wczoraj niestety nie był dobry dzien wrrrrr, dzis kumpela była i tak jakos leci
Mam nadzieje, że tym razem pomoże.

to świetnie na pewno wszystko bedzie dobrze a kinia nie możesz się denerwować olewaj jakieś rury które cię denerwują.
Dzięki;-)

wiecie jak sie wczoraj zdenerwowalam dostałam rachunek za kom. i prawie zemdlałam 271zł szok normalnie dzownie do nich i mowie ze sie chyba pomylili a bab mi gada ze rooming za 50zł no i reszte przegadałam i tak wyszło wqrzyłam sie na maxa wysłaął mi jakiegos smsa z kodem sprawdziałm faktury i sie okazalo ze ci idioci na jednej fakturze podliczyli abonamenty z 2 tel a ze oba sa na moja mame to se policzyli razem 1,5h godziny do tego dochodziłam mama wziela mi kiedys tel i tak juz został na nia teraz wiziela sobie na abonament no to doliczyli jej aktywacje i abonament do tego mojego wrrrrrr palanyty zadzownilam jeszcze raz i poprosiłam zeby osobne rozliczenia przesyłali ufff to sie napisałam haha

bananiaro czy ja mam juz sie bac? ;-) hahaha

reklama
Do góry