reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
To i ja zyczonka dla wszystkich mamus obecnych, Aniolkowych i przyszlych :tak::tak::tak:

I probuje nie zlapac dola. :-(.. Swoje przeszlam 2 tyg. temu kiedy obchodzono Dzien Matki w Finlandii. Najdrozszy kupil mi kwiaty... Nie powiedzial nic, najpierw nie skojarzylam, ale potem pomyslalam, ze to od naszego Aniolka... a moze nie... nie dojdziesz z tymi facetami... Wkleje fotke, niech ciesza Wasze oczy tez!

Kwiatki na Dzien Matki :-)

Załączniki

• P5170073.JPG
    P5170073.JPG
    31,4 KB · Wyświetleń: 36
Ja również przyłączam się do życzeń dla WSZYSTKICH Mamuś Aniołkowych.
Kochane wszystkiego dobrego ;-)
Pozdrawiam serdecznie wszystkie dziewczyny

witam, byłam dziś u lekarza po skierowania. mam problem w zwiazku z tym... dostałam badania na przeciwciala antykardiolipidowe - czy to jest badanie w kierunku zespołu antyfosfolipidowego?? Zapłaciłam za to badanie 60 zl a Pani w rejestracji nie potrafila mi powiedziec czy to to czy nie to. Jeśli jest ktoś z lublina to powiedzcie mi gdzie jest zklad genetyki, mam skierowaie na te badania ale nie wiem czy zrobię je bezpłatnie.

Maggie, śliczny kwiatek:-) Taki storczyk to już Ci chwilę postoi w wazoniku:tak: Ja dostałam od koleżanki na urodziny też takie cudo i do dzisiaj jeszcze mam go w wazonie:tak::-D

Ja również życzę Wam wszystkim samych dobrych chwil w życiu. No i oczywiście tego aby Następny Dzień Matki obchodzony był z naszymi wyczekiwanymi bobaskami:-).
A w moim przypadku z Moją Maryńką(4 letnią córeczką) i bobaskiem(długo długo oczekiwanym:-().
Dziewczynki ja już zaczęłam staranka chociaż również się boję przestraszliwie, ale nie chce już tracić czasu nad rozpamiętywaniem strasznych chwil związanych z poronieniami, trzymajcie kciuki kochane.;-)
A poza tym kiedyś kurczę musi się skończyć burza i wyjść w końcu słońce:sorry2:.
A ten pase św. Dominika to już nałożyć gdy już będe w ciąży?
Pozdrawiam Was wszystkie dziewczynki.

reklama
MamaNastki wzruszyłam się tym filmikiem a mówiłam sobie że nie będę płakać, ale dziś to nie uniknione jakoś tak mi smutno:-( Wiem ze mam dni płodne ale nadal jestem chora więc sie nie staramy choć tak bym już chciała
Z drugiej też strony mąż ma teraz chwiejny okres w pracy i chyba wolę poczekać aż to wszystko się unormuj......ale to czekanie mnie wykończy........:baffled:

Anesto
Pasem Sw Dominika zakłada sie już w momencie rozpoczęcia staranek, wydaje mi się ze ten pasek to tylko symbol a najważniejsza jest modlitwa, która była wraz z nim przysłana
Ja narazie mam pasek i modlitwę włożoną pod poduszkę a w momencie kiedy stwierdzę że już mam zielone światełko wtedy będę go nosiła cały czas przy sobie
Pasek Św Dominika też przewiesza się przy łóżku już narodzonego dziecka po to by je chronił bo Św Dominik jest patronem kibiet starających sie o maleństwo kobiet brzemiennych i noworodków

Kochane powiedzcie mi odnośnie toxoplazmy wyniki mi wyszły ze kiedyś ją przechodziłam a teraz ze jej nie ma to jak to możliwe mieć ją i co sama sie wyleczyłam bo czegoś tu nie rozumiem

Do góry