reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dilajla, masz rację, ja też myślę tak jak Ty, my też mamy jutro świeto, tylko, że my nie dostaniemy kwiatów ani laurek. Ale nasze dzieci napewno popatrzą na Nas z nieba i przyjdą nas utulić.:tak:

U mnie dzisiaj następny dzień grillowania:-), wczoraj grillowaliśmy u mnie w ogrodzie, a dzisiaj jedziemy nad taki fajny staw, przy pałacu, którym opiekuje się mój mąż. Mamy tam spokój i ciszę, ale w tym roku dopiero pierwszy raz jedziemy tam poprostu odpocząć. Moi rodzice jadą z nami, zresztą wczoraj też spędzili ze mną cały dzień, bo mój M musial pracowac:tak:

reklama
A ja się nie czuję dobrze przed tym jutrzejszym dniem, postaram się nie myśleć o sobie tylko zrobię jakiś fajny prezent mojej mamie i obejdę go jak zwykle: jako dziecko mojej mamy:)
Przez cały weekend pracowałam i nie miałam czasu na myślenie, za to dzisiaj padł cały mój optymizm. Mam jeszcze tydzień do @ (tego co ma nie przyjść oczywiście) ale tym razem nie czuję nic, żadnych ciążowych objawów jakie miałam wcześniej, żadnego kłucia plamienia pobolewania czy mulenia. I to mnie martwi. Może znowu nie tym razem... Ciężko będzie przeżyć ten tydzień i nie robić sobie zbytnich nadziei. Po drodze jeszcze trzeba odebrać wyniki badań.
A tak się chciałam tylko wygadać:)
Życzę udanych powrotów tym co wyjechały, bo podobno cała policja ma być dziś na drogach. Jedźcie powolutku;-)

dzięki na waszawsze można liczyć.
Czekamna koniec @ bo już ledwie chodzę a teraz przyplątał sie jakiś ból pleców ledwie sie prostuje, zastanawiam się czy to jest ze sobą powiązane.

Anthea jak to wszędzie pisza każda ciąza jest inna i może tym razem twoja fasolka delikatnie się z toba obchodzi, u mnie za pierwszym razem było super zero dolegliwości, ale synek teraz za to nadrabia:) natomiast przy aniołku było źle wiec może jutro dostaniesz prezent:) (życzę Ci z całego serca:)

dilajla zdrowie najważniejsze a poźniej bedziemy obie wymieniać się wrażeniami to już niedługo :)

Pozdrawiam i tyrzymam kciuki za inne na zielonym

:happy:Hej laseczki! Wpadłam tylko na chwile bo mam bardzo ważne pytanie a nikt jak Wy nie może mi na nie odpowiedzieć...jak długo czekałyście na pierwszą @ po zabiegu???...mi lekarz mówił że od 4-6 tygodni a u mnie 23 minął szósty tydzień i nic...żadnych objawów...przecież w ciązy być nie mogę...bo z kim :(

Batonik :-) Ja czekalam 7 tyg. ale mi powiedzieli ze do 8 jest ok. Moze po tym co przeszlas Twoj organizm potrzebuje wiecej czasu. Sciskam i zycze zeby @ szybko przyszla.

Pozostalym laseczkom tylko usciski bo dalej poprawiam egzaminy! Ale jeszcze tylko 6 dni tego szalenstwa :-)

batonik ja pierwszą @ dostałam po 26 dniach po zabiegu a druga miesiączka była po 27 dniach ale mi lekarz też mówił że na pierwszą @ po zabiegu nieraz czeka się 8 tyg a jeżeli jej nie ma to należy się zgłosić do ginekologa, oni dają np luteinę albo coś innego na wywołanie @ i potem wszystko wraca do normy

batonik..ja czekałam 37 dni!

co do zielonego swiatetka....niby dostalismy, ale z zaleceniem zeby nie od razu je wykorzystac, ze w nastepnym cyklu. ale chyba poczekam jeszcze dłuzej...bardzo sie boje mi mimo ogrmnej checi bobsaka, chyba jednak nie zdecyduje sie jeszcze....

w nastepny wtorek idziemy do takiego mega znanego lekarza, na wizyte czekalismy prawie 3 miesiace...zobaczymy co powie , w sumie oprócz genetycznych mamy juz komplet badan....

padam na twarz...w sobote miałam impreze urodzinowo imieninowa, mase gosci, dzis powyjezdzali a byli od srody...

wiec ide spac

dobranos

Wszystkiego najlepszego dziewczynki z okazji Dnia Matki!!!!!!!!!!!!!! No , bo przecież my wszystkie jesteśmy mamusiami, tyle, że Aniołków:tak::-)

reklama
Do góry