reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
M. kupił nowy telewizor, ustawiam kanały i oglądam właśnie CNN, jakich oni tam mają przystojnych prezenterów :-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-)
Ustawię CNN po TVN24, albo przed :rofl2:

Cześć Dziewczynki!
Ja dziś byłam u lekarza od tych chorób odzwierzęcych . strasznie się bałam ale kobieta mi się starła wszystko tłumaczyć ,ze to nie toksoplazmoza była przyczyną. przeprowadziła cały wywiad... może i mnie trochę uspokoiła teraz dostałam dwa opakowania antybiotyku leki osłonowe .No i skierowanie na cytomegalie. mam nadzieję że kiedyś zaświeci słonko dla mnie i dal mego Męża i dla Was wszystkie dziewczynki:tak:.
tylko nie wiem czemu mi drętwieją nogi to znaczy uda tak od środka?

Martusionek, może chcą poćwiczyć, porób kilka przysiadów, czy coś :-)
Nie mam pojęcia, o takim drętwieniu pierwszy raz słyszę.

A powiedz o co chodzi z tymi chorobami odzwierzęcymi, ja mam psa, ostatnio okazało się, że od pływania w morzu podczas zimy miał chore uszy, gdy mu czyściłam normalnie brązowy osad. Tak sobie myślę... O nim, o ciąży... :baffled::confused:

reklama
Ja miałam robione badanie na toksoplazmozę i wyszło mi że mam przechodzona , czyli,ze kiedyś chorowałam ale w chwili obecnej nie.
A od swego pięknego pieska na pewno się nie zaraziłaś . Bo te bakterie przesiadują w przewodzie pokarmowym i wydalane są np z odchodami .
A uszka piesek miał chore bo na pewno miał zapalenie uszu co wody mu naleciało. Mój staruszek po każdym deszczu ma załatwione uszka

Do góry