reklama
S
Sonita
Gość
Ostatnie co na tym świecie istnieje, to sprawiedliwość
No chyba, że w filmach dla dzieci, gdzie dobro zawsze wygrywa
Ostatnie co na tym świecie istnieje, to sprawiedliwość
Hmm wesz teraz te bajki takie dziwne, że nie wiadomo o co w nich chodzi a co dopiero cy jest tam coś sprawiedliwe i dobre ;-)
Jestes w domku juz teraz ..... bedzie teraz juz lepiej ....
Jestem i całe szczęście zaczynam mieć alergie na szpitale i lekarzy spałam w nocy jak zabita obudziłam się dziś dopiero koło 12 w południe szok normalnie
S
Sonita
Gość
Dokładnie. Mnie M. bardzo wspierał, gdy pielęgniarka robiła wywiad, pytała na kogo mogę liczyć to powiedziałam, że na niego.
Mam koleżankę, która mieszkała w Stanach z mężem, rozstali się, wróciła do Polski i okazało się, że jest w ciąży.
Dzwoniła i dzwoniła do niego, a on urażony nie odbierał. Udało jej się powiedzieć w końcu mu o ciąży, gdy poroniła. Ze wszystkim zmagając się sama.
Tak bym nie chciała.
Doświadczyłyśmy tragedii roniąc, ale też mamy dużo szczęścia dookoła.
Mam koleżankę, która mieszkała w Stanach z mężem, rozstali się, wróciła do Polski i okazało się, że jest w ciąży.
Dzwoniła i dzwoniła do niego, a on urażony nie odbierał. Udało jej się powiedzieć w końcu mu o ciąży, gdy poroniła. Ze wszystkim zmagając się sama.
Tak bym nie chciała.
Doświadczyłyśmy tragedii roniąc, ale też mamy dużo szczęścia dookoła.
Sonita to wsparcie jest tym czego w takich sytuacjach nam trzeba ja nie wiem co bym zrobiła bez mojego męża był ze mną ciągle. Przed zabiegiem pielęgniarka go musiała wyprosić bo jakby mógł wszedłby chyba ze mną do zabiegowego
Dziewczyny ja bym tak dalej z Wami pisała ale sily wyzsze zmuszaja mnie bym sie połozyła...Słabiutka jestem przez te przeziebienie a urodzinki kumpla za pare godzin i jakos dojsc do formy.....:-(
Zycze Wam miłego popoludnia .............i usmiechu Kazdej z Was i wszystkim nieobecnym :-)
papatki
Zycze Wam miłego popoludnia .............i usmiechu Kazdej z Was i wszystkim nieobecnym :-)
papatki
reklama
Anetko no to zycze miłego spotkania z tesciami !
A potem zycze Ci milej imprezki, ja dzis ide na imprezke mam nadzieje ze bede sie dobrze bawiła
Dziękuje :-) Teścia to ja nie mam teściowa przyjeżdża
Danulka... dziękuje... Trzymaj sie kochana !!!