reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Do mnie ten lekarz dzisiaj tez powiedział też "a czemu przed ciążą nie zrobiła pani badania?" a j a nawet o tym nie myślałam no cóż teraz myślę że będzie lepiej

Ja też nie robiłam kto to przewidzi? inne miałam idealne i nic z tego nie wynika..

teraz trzeba porobić i poszukać co się dzieje

ja straciłam swego aniołka w ta sobotę co teraz była czyli 7.03 nie dawno. ale nie wiem dzisiaj jest we mnie tyle wiary i siły ze wszystko będzie dobrze że nie wiem skąd to wszystko?
a ranek zapowiadał się paskudnie

Martusionek ja straciłam we czwartek 5 marca...
Ja też wierze, że będzie dobrze mimo, że dwie ciaże miałam martwe następna na pewno będzie zdrowa wierze w to....musimy wierzyć

na około nas jest wiele kobiet które tez to przechodziły i się im udało musimy tylko w To uwierzyć Danula!
Tylko szkoda że jest nas tak dużo:-(

Powiem Ci że jestem przerażona jak wiele kobiet to spotyka to jest straszne, nie miałam pojęcia, że jest nas tak wiele. A udać się musi nie widzę innej możliwości :-)

reklama
Jest nas sporo chociaż mnie otaczają same szczęśliwie zaciążone koleżanki a to tak boli. Wstyd się przyznać, ale tak bardzo im zazdroszcze.

Do góry