reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama

Anetko pieknie twa psina wyglda w tym łózeczku ...heh tak pieknie lezy ze chyba jej nie obudziłaś

dziękuję :-D nie no... nie miałam serca jej budzic i zaciągac do sprzątania ;-);-);-)

Wróbelku
... piękny brzusio :tak::-)

Jutro najazd teściowej koło południa :szok::szok::szok:
a wieczorem idziemy na imprezkę... mam nadzieje że brzuch odpusci i będę miała okazję troche pochulac
cunao.gif

a jeszcze do tego siłuje się z opryszczką która chcew wyskoczyc na wardze... ale mam nadzieje ze jej się nie uda :-D

Pozdrawiam Was wszystkie gorąco... spadam dokonczyc obiadek:-)

Miełgo weekendu zycze :-D:-D:-D:happy::happy::happy::-):-):-)
... bo nie wiem czy jutro znajde chwilke zeby zajrzec:baffled:

Ja się też urodziłam po terminie, gdy moja mama przestała myśleć o tym, że powinna rodzić :tak:

Ale urodziłam się wypasiona, zdrowa, mało płakałam i całe prawie całe noce przesypiałam :-)

Pixelko zdrówka zycze dla Wiki i całej rodzinki obys ty sie nie przeziebiła
Poza tym ciesze sie ze wiesci od lekarza sa dobre :tak:Spokojnie do konca juz wytrzymasz :tak:A o brzuszek sie nie martw napewno jeszcze sporo Ci urosnie :-)

Anetko no to zycze miłego spotkania z tesciami !
A potem zycze Ci milej imprezki, ja dzis ide na imprezke mam nadzieje ze bede sie dobrze bawiła:)

Dlaczegotak najważniejsze, że się udało i jest synek. Widocznie pisane nam jest mieć zdrowe dzieciaczki bez wady.

Tak sobie myślę, o kobietach, które w ogóle nie mogą zajść w ciążę, albo są bezpłodne, to dopiero tragedia :-( Dla nas zawsze będzie nadzieja na powodzenie.

Witajcie dziewczyny ja dopiero doszłam dziś trochę do siebie po wczorajszej nocnej przygodzie.

Karola71 witaj prawie sąsiadko chodzę do Tychów do gin Syrko znasz? A Ty gdzie?
Wróbelek gratuluje zdania prawka
Karola dla Twojego aniołka
[*]
Gabi będzie dobrze trzymam kciuki niezłe nastraszenie
Miroslava dobrze, że mąż szybko zareagował, kto wie, co by było gdyby nie jego szybkie decyzje
Słodziutka za jaja powiesisz partacza? Chętnie na to popatrzę
Anetka dziękuje za przytulenia i trzymam się (jakoś) no i gratulacje @
Madziu mam nadzieje, że już będzie dobrze nie mam ochoty na taką powtórkę. A dziś gorzej jak po normalnym zabiegu mam wrażenie, że wszystko mi ze środka wypruł
Marti 83 zapalam dla Twojego aniołka
[*]
Kasiekkm dziękuje za pozdrowienia
Sonita piękny piesek słodki bardzo

Pozdrawiam wszystkie dziewczyny jest tak wiele nas tutaj, że jako początkowa się gubię normalnie :blink:

Adrianek wychodz na swiat.....e-ciocie chca Cie juz zobaczyc !!!!!!!!!!!!!!!!
A mamusi chcemy gratulowac !!!! Wiec nie marudz tylko do przodu ....:tak:

reklama
Sonita masz racje my mamy szanse i nadzieje a ile jest takich co nigdy nie doświadczą macierzyństwa. To jest strasznie niesprawiedliwe, jest tyle kobiet co rodzą bez problemu i zabijają dzieci a takie które pragną tego jak niczego więcej na świecie nie mogą oświadczyć...

Do góry