reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Allaa :-) Witaj! Faktycznie pusciutko dzisiaj. Ja caly weekend pracowalam, poprawiajac prace uczniow z fizyki :baffled:. A jutro dostane nowa porcje :angry:.'

Jak tam Twoja @ ?

Witam Poweekendowo!!!:-)

U mnie też weekend był całkowicie zajęty. W sobotę musiałam posprzątać mieszkanko, a wczoraj rano kończyłam jeszcze torcika dla teścia na urodziny. Na szczęście wszystkim smakował, ja niestety nie mogę nic na ten temat powiedzieć, bo nawet go nie posmakowałam:laugh2:

Dzisiaj idę na 12:20 do ginka i mam lekkiego stresa. Bardzo jestem ciekawa co on mi powie, normalnie aż się trochę boję.

Witajcie, umnie leje wiec i nastrój kiepski a do tego wszystko boli @ jeszcze nigdy ne była taka ale coż nigdy nie czekałam na nią tak jak teraz.
Miroslava trzymam kciuki będzie dobrze, teraz tak mówię ale jak szłam do swojego to ręce mi się trzęsły ze nie mogłam nic utrzymać, po wizycie odetchniesz pełną piersią :)

Pozdrawiam wszystkie dziewczynki :)

Szafirek mam nadzieję, ale normalnie mam taką nadzieję, że powie mi od czego to może być, że już drugi raz poroniłam, żeby nie był nieludzki, i dał mi skierowanie chociaż na jakieś badania. Bardzo bym chciała wiedzieć dlaczego tak się dzieje. Wczoraj byłam na uriodzinach teścia i jego brat sie mnie pytał, co nam się urodzi, chłopiec czy dziewczynka, bo u nich w rodzinie to przeważnie chłopcy. Tak mi się zrobiło przykro, ale trzymałam sie dzielnie i nic nie dałam po sobie poznać:blink:

rzeczywiście dziewczynki coś pusto po weekendzie. ja równiez mialam bardzo zajety weekend. w sobote pojechalismy na dzialke na caly dzien, urobilam sie tak ze wieczorem nie moglam ruszac ani rekami ani nogami. wszystko mnie bolało a wczoraj byłam na komuni. moja chrzesnica sie mnie spytala kiedy bede miala dzidziusia. ale mnie zatkało. ma 7 lat i czasem tak cos palnie ze nie wiadomo co powiedziec. pytala sie tez jak bedzie mial na imie chłopczyk a jak dziewczynka. i sama tez wymyslala sobie imiona. ach tak bardzo chcialabym juz zaczac staranka.
miroslawa sama bym chciala spróbowac tego twojego tortu. na pewno musial byc pyszny. ja niestety nie mam talentu do robienia ciast. do tej pory wszystko co próbowalam zrobic zmienilo sie w zakalce. i daj znac jak po wizycie. ja równiez bardzo sie balam i gdy wyszlam to jakos tak lzej mi było.
maggie to mialas ciekawy weekend, nidgy nie lubialam fizyki.
pozdrawiam

witajcie!
ja wczoraj w ramach prezentu urodzinkowego byłam z mezem na spektaklu Battuta Zingaro! było 37 rumaków, woltyzerka, rewelacja!
siedziałąm w pierwszym rzedzie i normalnie czułam ped poweitrza na twarzy!
było bosko!!
a dzis od rana mam mase pracy wiec tylko wpdałam na chwilke zeby wam spektalk polecic...
sciskam

Witam w poniedziałkowe popołudnie;-)
@ trwa ale na szczęście nie jest tak bolesna jak poprzednia co do obfitości to też jest spoko:tak: Za to ból pleców tak daje mi w kość że nie wiem czy mam siedzieć czy leżeć i wiecie co nie mam pojęcia od czego to Już wcześniej pobolewał mnie kręgosłup w odcinku klatki piersiowej ale teraz ten ból staje sie nie do zniesienia Boli mnie nawet jak mocniej nabieram powietrze albo wypuszczam czuje wtedy silne kłucie:baffled: czy to oznaka starości:szok:
Mirka jak tylko wrócisz to zdaj relacje z wizyty u lekarza
Co do badań to ja dostałam skierowanie i powiem wam ze byłam miło zaskoczona bo rzadko jaki lekarz daje skierowanie na badania przy pierwszym poronieniu
W tym tyg chce zrobić resztę badań narazie zrobiłam tylko toxoplazme i wyszło ze kiedyś ją przechodziłam nawet o tym nie wiedząc ale to ponoć nie miało wpływu na poronienie tylko sie zastanawiam skoro ja miałam to jak się z niej wyleczyłąm:baffled:

Maggie podziwiam Cię za takie fizyczne zdolności wielkie BRAWOOOO:-D:-D:-D

Dosia dzielna kobitka z ciebie ja chyba bym się rozkleiła w takiej sytuacji

reklama
witaj dilajla. a czy ten ból pleców masz tylko przy @ czy tak ogólnie. bo ja przy @ to czasem sie zastanawiam czy bardziej boli mnie brzuch czy plecy.:baffled: tyle ze u mnie to bóle krzyżowe czyli nizej. a moze łapie cie przeziebienie.
jezeli chodzi o moja chrzesnice i jej wczorajsza paplanine to powiem ci ze takie sytuacje dodatkowo mnie stymuluja do działania.:tak: na tej komuni było mnostwo dzieci. w mojego pokolenia w rodzinie jedynie ja nie mam dziecka. :no: wszyscy wiedzieli co mnie spotkalo bo moja mama po tym jak sie dowiedziala ze jestem w ciazy obdzwonila cala rodzine ale wszyscy zachowali sie taktownie i nikt nawet nie wspomnial słowem na ten temat.
pozdrawiam w ten nudny deszczowy dzien.

Do góry