reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

MamaFlavii, ja dostalam zielone swiatelko 2 tyg po pierwszej @, po kontroli u ginki. Wszystko sie zagoilo, wiec z fizycznego punktu widzenia OK.
Podobno te dluzsze terminy sa po to zeby dojrzec psychicznie.'

Trzymam kciukasy :tak:'

Laryska, kochanie, zajdziesz i TY :tak::tak::tak: I bedziesz tulic w ramionach piekna dzidzie. Moze juz za mniej niz rok

reklama
Also dzrowia, zdrowia, zdrowia i spełnienia marzeń!

Ja dziś późno i tylko na chwilkę. Nie dostałam jeszcze @! Miałam dziś wypadek samochodowy, a raczej stłuczke. Jakiś palant wjechał nam w tył samochodu.
Mój mąz caly, samochód ma totalnie rozwalony tył a ja..... mam cos z kregosłupem szyjnym. na szczęście nic groźnego. Do 21;30 siedziałam na izbie przyjęc w szpitalu.
Mam serdecznie dosyc wszystkiego.

Wszystkie staracie się tak optymistycznie pisać, a ja taka maruda jestem, ale ostatnio jakiegos pecha mam.
Pozdrawiam Was serdecznie i życzę szczęśliwego i spokojnego weekendu.

Buźka dla Wszystkich.

Omelko Kurcze, dobrze że to nic poważnego. Jak ci ludzie jeżdżą. Najadłaś się strachu co? Stres, czekanie i wkurzenie. Mam nadzieję że wszystko dobrze już a samochód..... no cóż...

laryska Mądrzy ludzie mówią i księgi mądre piszą że zajdziesz w ciązę jak w Twojej głowie się to wszystko poukłada.
Psychika jest najważniejsza.
Choć to trudne trzeba sobie dać to zielone światło i myśleć o tym ze będzie dobrze, bo tak właśnie będzie, czego Ci z całego serducha życzę.

alla Gratulacje, żadna nie cieszy tak jak ta. ;-);-);-)

przesyłam buziaczki zarażaczki:-):-):-) no i życzę miłego weekendu wolnego od smutków i stresów. U nas dzisiaj wyszło słoneczko:-D choć mówili że będzie brzydko. Oby tak dalej.

Czekałam, czekałam i się doczekałam:-) @

GRATULACJE :-)

Ja dziś późno i tylko na chwilkę. Nie dostałam jeszcze @! Miałam dziś wypadek samochodowy, a raczej stłuczke. Jakiś palant wjechał nam w tył samochodu. Mój mąz caly

Omelka! Bardzo mi przykro, ale popatrz na to tak: jestescie cali i zyjecie :-). I zycze szybkiego powrotu do zdrowia, mam nadzieje, ze z tym Twoim kregoslupem to nic powaznego. No i zeby @ przyszla.

Wszystkim MILEGO DZIONKA :-)

Aaa
Jeśli chodzi o wczrajszą wizytę u gina to wszystko ok. Dzidzia zdrowa, leży sobie już główką w dół. Ma być drobną dziewczynką.
zasłaniała buzię skutecznie i ciężko było zrobić jakieś fajne zdjęcie dlatego mam takie trochę mało ostre i niewyraźne.
to co ma między nogami było za to widoczne w pełnej okazałości:-D:-D:-D

Oto nasze szczęście kochane.

Załączniki

• 32w6da.jpg
    32w6da.jpg
    7,6 KB · Wyświetleń: 52
post_ptaszyna- śliczna córeńka i wspaniale, że wszystko dobrze.
A tak na marginesie, moja Marysieńka miała być dużym dzieckiem, grubo ponad 4 kg, i zastanawiano się nawet nad cesarką. Tym czasem urodziłam ją sama, a ważyła 3.300g. Tak więc różnie z tym szacowaniem bywa.
Pozdrawiam cieplutko.

reklama
Do góry