reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Sylwia no jasne że się uda !!!!:tak::tak::tak::-D:-D:-D

Marti
... ja swoje maleństwo straciłam również w grudniu...dokładnie 19.
Ciesze się że przełamałas sie i napisałas tutaj:)
Witamy Cie wsród aniołkowych mam... dla twojego Aniołka
[*]

Tutaj na pewno znajdziesz wsparcie!!

A co do staranek... witam w klubie... ja jestem własnie w trakcie @ i po niej zaczynamy znowu działac... wiec będziemy się wspierac :-D

Hej babki.Nie mam siły czytać,pisać.:zawstydzona/y:
Sylwia,uda się.Tylko na koniec będziesz strzępek nerwów,jak ja teraz.Trzymam za Ciebie kciuki.
Wyslę ci na priva nr gg jak coś to wal śmiało:tak:
Pozdrawiam wszystkich.

no dobra
ja lece porozwozic dzieciaki do szkol ,pozniej male zakupy i do domku:) dzis zamierzam posiedziec i porobic cos w domku bo caly tydzien latam tylko i odpoczynek dobrze mi zrobi:):):)
pozdrawiam i milego dnia zycze buziole dla wszystkich

aaaaaaa Mirka ty dzis ode mnie masz przepustke na porodowke kochana wiec bierz sie do roboty i adrianka nam tu dawaj poogladac:):):)

Witam dziewczynki....:-D:-D:-D

GABI, SYLA, trzymajcie sie kobitki...:tak::tak::tak:

ANETKO... trzymam kciuki za staranka....
OLEŃko witam...:-D:-D:-D:-D ty pamietaszo nas,, a nie piszesz co u CIEBIE.....:tak::tak::tak:

MARTI, KAROLA2 witam wśród nas. przykro mi z powodu straty...:zawstydzona/y:
Pytałyście o staranka,,,,, przychylam się do wypowiedzi ALutki,,,,,
JA po 2 @ zaczełam starania,( lekarz pozwolił po 3m) ciąże straciłam 13 czerwca , 11 listopadana teście ujrzałam 2II, było trochę przebojów po drodze, ale FRANIO silny i jestesmy juz 22 tyg,,, wierzę,że wszystkim wkońcu sie uda.....;) TrZYMAM ZA WSZYSTKIE KCIUKI,,;)

ALICJA JESZCZE TYLKO 44 dni,,heh:-D:-D
Koti czekam na fotki.....

SELENKO wracaj tu.....:-D:-D:-D
MARTA.. uciekaj z tego allegro,,,,:-D:-D
KAROLKA CIESZE SIĘ ZE JUZ MASZ NETA , cieszę się,że lekarz tak mówi,, to teraz musi być już dobrze, trzymam kciuki ,żeby następna nie przyszła,,,,:-D:-D:-D

Słodziutka..... normalnie mnie zachwycasz pamięcią i postami....:-D:-D:-Dchylę czoła,,,,,:-D:-D:-D:-DWiesiu penie dummny z takiej żonki...:tak::tak::tak:

Anesto, MARLENKA, AGA AJ. AGA IRL, KAROLKA, SYLA,
Angelka, pyzuniagaj, pixella, Gabi, Carri, Danulka, Olunia, dlaczegotak, pati, , Alicja, Iza (ola),cyniczna, niusi@, AgaAJ, Koti, Hania, Edytka, Ozkane,wróbelek, szafirek, jeżyk, iza30, Marlenka, Mircia, scarlet, Magdalenka, iławianka, Alutka, Also selenka, mordoklejka, sonita, wszystkie pozdrawiam,,,,, buziolki.. życze milego dnia,,,,,:-D:-D:-D:-D:-D

Dzień dobry dziewuszki!
Na prośbę chętnie zamieszczam zdjęcia mojego pupilka

Ale najpierw opowiem Wam historię.

Zawsze marzyłam o psie, o spacerach, o tym, że będzie ze mną biegał, pływał.
Rodzice o tym wiedzieli i kupili mi kota.....
Kupiłam obrożę smycz, wyszłam z nim na spacer. Chował się po krzakach :baffled:
Mama pokochała koty i ma teraz dwa. :-)

Aż w końcu poznałam pewnego facecika, chodziłam sobie z nim na spacery po klifach, polubiłam go, ale nawet nie był w moim typie poza tym miałam chłopaka! Więc uznałam go za fajnego znajomego.

Kiedyś na jedym ze spacerów rozmarzyłam się przy nim i powiedziałam:
''Mężczyzna mojego życia kupi mi psa.''

Między mną a chłopakiem się nie układało, między znajomym od spacerów iskrzyło, chodziliśmy już nie tylko na spacery, ale i do łóżka...pogadać oczywiście :-):tak::-)

1czerwca dostałam oto to puchate cudo i prośbę o wspólne zamieszkanie.

A tak wyglądał jak był młodziutki:

chester009.png

I tu ze mną :-)

Teraz już nie wchodzi do łóżka, poza tym dużo się zmieniło hihi dwie inne pościele to były fajne czasy :-)
miszmasz0189.png

reklama
Do góry