reklama
Sylwia no jasne że się uda !!!!
Marti... ja swoje maleństwo straciłam również w grudniu...dokładnie 19.
Ciesze się że przełamałas sie i napisałas tutaj
Witamy Cie wsród aniołkowych mam... dla twojego Aniołka
[*]
Tutaj na pewno znajdziesz wsparcie!!
A co do staranek... witam w klubie... ja jestem własnie w trakcie @ i po niej zaczynamy znowu działac... wiec będziemy się wspierac
Marti... ja swoje maleństwo straciłam również w grudniu...dokładnie 19.
Ciesze się że przełamałas sie i napisałas tutaj
Witamy Cie wsród aniołkowych mam... dla twojego Aniołka
[*]
Tutaj na pewno znajdziesz wsparcie!!
A co do staranek... witam w klubie... ja jestem własnie w trakcie @ i po niej zaczynamy znowu działac... wiec będziemy się wspierac
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
no dobra
ja lece porozwozic dzieciaki do szkol ,pozniej male zakupy i do domku dzis zamierzam posiedziec i porobic cos w domku bo caly tydzien latam tylko i odpoczynek dobrze mi zrobi
pozdrawiam i milego dnia zycze buziole dla wszystkich
aaaaaaa Mirka ty dzis ode mnie masz przepustke na porodowke kochana wiec bierz sie do roboty i adrianka nam tu dawaj poogladac
ja lece porozwozic dzieciaki do szkol ,pozniej male zakupy i do domku dzis zamierzam posiedziec i porobic cos w domku bo caly tydzien latam tylko i odpoczynek dobrze mi zrobi
pozdrawiam i milego dnia zycze buziole dla wszystkich
aaaaaaa Mirka ty dzis ode mnie masz przepustke na porodowke kochana wiec bierz sie do roboty i adrianka nam tu dawaj poogladac
kasiekkm
Fanka BB :)
Witam dziewczynki....
GABI, SYLA, trzymajcie sie kobitki...
ANETKO... trzymam kciuki za staranka....
OLEŃko witam... ty pamietaszo nas,, a nie piszesz co u CIEBIE.....
MARTI, KAROLA2 witam wśród nas. przykro mi z powodu straty...
Pytałyście o staranka,,,,, przychylam się do wypowiedzi ALutki,,,,,
JA po 2 @ zaczełam starania,( lekarz pozwolił po 3m) ciąże straciłam 13 czerwca , 11 listopadana teście ujrzałam 2II, było trochę przebojów po drodze, ale FRANIO silny i jestesmy juz 22 tyg,,, wierzę,że wszystkim wkońcu sie uda..... TrZYMAM ZA WSZYSTKIE KCIUKI,,
ALICJA JESZCZE TYLKO 44 dni,,heh
Koti czekam na fotki.....
SELENKO wracaj tu.....
MARTA.. uciekaj z tego allegro,,,,
KAROLKA CIESZE SIĘ ZE JUZ MASZ NETA , cieszę się,że lekarz tak mówi,, to teraz musi być już dobrze, trzymam kciuki ,żeby następna nie przyszła,,,,
Słodziutka..... normalnie mnie zachwycasz pamięcią i postami....chylę czoła,,,,,Wiesiu penie dummny z takiej żonki...
Anesto, MARLENKA, AGA AJ. AGA IRL, KAROLKA, SYLA,
Angelka, pyzuniagaj, pixella, Gabi, Carri, Danulka, Olunia, dlaczegotak, pati, , Alicja, Iza (ola),cyniczna, niusi@, AgaAJ, Koti, Hania, Edytka, Ozkane,wróbelek, szafirek, jeżyk, iza30, Marlenka, Mircia, scarlet, Magdalenka, iławianka, Alutka, Also selenka, mordoklejka, sonita, wszystkie pozdrawiam,,,,, buziolki.. życze milego dnia,,,,,
GABI, SYLA, trzymajcie sie kobitki...
ANETKO... trzymam kciuki za staranka....
OLEŃko witam... ty pamietaszo nas,, a nie piszesz co u CIEBIE.....
MARTI, KAROLA2 witam wśród nas. przykro mi z powodu straty...
Pytałyście o staranka,,,,, przychylam się do wypowiedzi ALutki,,,,,
JA po 2 @ zaczełam starania,( lekarz pozwolił po 3m) ciąże straciłam 13 czerwca , 11 listopadana teście ujrzałam 2II, było trochę przebojów po drodze, ale FRANIO silny i jestesmy juz 22 tyg,,, wierzę,że wszystkim wkońcu sie uda..... TrZYMAM ZA WSZYSTKIE KCIUKI,,
ALICJA JESZCZE TYLKO 44 dni,,heh
Koti czekam na fotki.....
SELENKO wracaj tu.....
MARTA.. uciekaj z tego allegro,,,,
KAROLKA CIESZE SIĘ ZE JUZ MASZ NETA , cieszę się,że lekarz tak mówi,, to teraz musi być już dobrze, trzymam kciuki ,żeby następna nie przyszła,,,,
Słodziutka..... normalnie mnie zachwycasz pamięcią i postami....chylę czoła,,,,,Wiesiu penie dummny z takiej żonki...
Anesto, MARLENKA, AGA AJ. AGA IRL, KAROLKA, SYLA,
Angelka, pyzuniagaj, pixella, Gabi, Carri, Danulka, Olunia, dlaczegotak, pati, , Alicja, Iza (ola),cyniczna, niusi@, AgaAJ, Koti, Hania, Edytka, Ozkane,wróbelek, szafirek, jeżyk, iza30, Marlenka, Mircia, scarlet, Magdalenka, iławianka, Alutka, Also selenka, mordoklejka, sonita, wszystkie pozdrawiam,,,,, buziolki.. życze milego dnia,,,,,
S
Sonita
Gość
Dzień dobry dziewuszki!
Na prośbę chętnie zamieszczam zdjęcia mojego pupilka
Ale najpierw opowiem Wam historię.
Zawsze marzyłam o psie, o spacerach, o tym, że będzie ze mną biegał, pływał.
Rodzice o tym wiedzieli i kupili mi kota.....
Kupiłam obrożę smycz, wyszłam z nim na spacer. Chował się po krzakach
Mama pokochała koty i ma teraz dwa. :-)
Aż w końcu poznałam pewnego facecika, chodziłam sobie z nim na spacery po klifach, polubiłam go, ale nawet nie był w moim typie poza tym miałam chłopaka! Więc uznałam go za fajnego znajomego.
Kiedyś na jedym ze spacerów rozmarzyłam się przy nim i powiedziałam:
''Mężczyzna mojego życia kupi mi psa.''
Między mną a chłopakiem się nie układało, między znajomym od spacerów iskrzyło, chodziliśmy już nie tylko na spacery, ale i do łóżka...pogadać oczywiście :-):-)
1czerwca dostałam oto to puchate cudo i prośbę o wspólne zamieszkanie.
A tak wyglądał jak był młodziutki:
Na prośbę chętnie zamieszczam zdjęcia mojego pupilka
Ale najpierw opowiem Wam historię.
Zawsze marzyłam o psie, o spacerach, o tym, że będzie ze mną biegał, pływał.
Rodzice o tym wiedzieli i kupili mi kota.....
Kupiłam obrożę smycz, wyszłam z nim na spacer. Chował się po krzakach
Mama pokochała koty i ma teraz dwa. :-)
Aż w końcu poznałam pewnego facecika, chodziłam sobie z nim na spacery po klifach, polubiłam go, ale nawet nie był w moim typie poza tym miałam chłopaka! Więc uznałam go za fajnego znajomego.
Kiedyś na jedym ze spacerów rozmarzyłam się przy nim i powiedziałam:
''Mężczyzna mojego życia kupi mi psa.''
Między mną a chłopakiem się nie układało, między znajomym od spacerów iskrzyło, chodziliśmy już nie tylko na spacery, ale i do łóżka...pogadać oczywiście :-):-)
1czerwca dostałam oto to puchate cudo i prośbę o wspólne zamieszkanie.
A tak wyglądał jak był młodziutki:
S
Sonita
Gość
I tu ze mną :-)
Teraz już nie wchodzi do łóżka, poza tym dużo się zmieniło hihi dwie inne pościele to były fajne czasy :-)
Teraz już nie wchodzi do łóżka, poza tym dużo się zmieniło hihi dwie inne pościele to były fajne czasy :-)
S
Sonita
Gość
To jest fajne :-)
reklama