reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Jak się domyślacie, pan od spacerów został tym mężczyzną życia :cool2:
Taki duży Chester już staruszek :zawstydzona/y::sorry2:
chesti.jpg

reklama
Jest jeszcze jedna historia ze spacerów.

Gdy M. był jeszcze kolegą i zupełnie nie wyobrażałam go sobie u mojego boku :-p
Powiedział coś co mnie zbulwersowało i kompletnie się buntowałam.
Ale na razie to musi jeszcze poczekać abym wkleiła zdjęcia...

Dzien Dobry .......Troszke mnie nie było a juz mam tyle zaległosci .... duzo piszecie

Marti83 witaj wsród Aniolkowych mam .... miło ze w koncu postanowiłas sie do Nas odezwac ...mam nadzieje ze juz zostaniesz z Nami i licze ze na wyniki staranek długo nie bedzie czekac :) Trzymam kciuki

Anetko ...pamietaj ze ja tez mocno trzymam kciku za staranka Twoje !!! Anetko wczoraj robilas salatke grecka ale mi narobilas ochoty na dzis.Gratuluje @....po niej to tylko juz z górki !

AgaIrl no to nie lataj tak , tylko odpoczywaj... Ale suwaczek mknie Ci do przodu !

Syla badz dzielna, Gabi dala rade to i ty tez dasz !!!Czasem trzeba sie poswiecic dla dobra dzidziusia!

Niusia ....

Hania miło ze sie odzwalas.Moze z czasem wróci czas na pisanie wesolych postów.... NOi czekamy na te Twoje staranki ! Wierze ze juz bedziesz do Nas czesciej nie tylko zagladac ale pisac !

Oluniaa jestes juz w domu , bedzie juz teraz lepiej a to co bylo w szpitalu pozostaw ....i nie smutaj sie kochana ...Jestesmy z Toba !

Koti .....witaj meżatko!!!!!

Wróbelku... no w koncu doczekałam sie tej Twojej Tajemnicy .....Ogromnir gratuluje !!!!!!!

Gabi to co przezyłas. ..jest straszne.... Mam nadzieje ze takich sytuacji juz nie bedziesz miała do konca ciazy !

Sonita piekna psina ! A historia jak z bajki!

Alicja jeszcze troszeczke i Tobie bedziemy składac zyczenia slubne!!!!

Mordoklejko,Mircia ....myslałam ze jak do Was dzis zajrze to juz zyczenia z kazji narodzin bede Wam pisac.... a tu co ??? Cichosza..... Kiedy Adrianek w koncu zechce sie pokazac Czekamy na niego !!!

Edytko jak tam u Ciebie ??

Aga 28 czy mam znów pisac na czerwono bys sie odezwala???

AgaAj zdrowka zycze ?

U mnie za oknem zima.... Ja kicham okropnie, wógole to chora jestem i mam juz tego dosyc ....a do tego jeszcze dzis na urodzinki ide.Ja sie wykoncze:baffled:Meza w srode tez cos łapło ale w czwartek juz sie czuł znakomicie.... Wczoraj bylismy na zakupach , takze troche pochodzilismy .... dzis mi sie nawet z łózka nie chce wstac heh ale musze :-(

Carri wiem wiem że trzymasz kciuki... i dziękuje bardzo :-D Kuruj się kochana !!!

a co do sałatki greckiej...hehe nie tylko Tobie narobiłam smaka...;-) a przyznam sie Wam że ja sama nie jem tej sałatki...bo ja niecierpię pomidorów :baffled::happy::szok:

Dobra dałam o sobie znac .... wiec teraz mykam ide sie ograrnac, ide ogarnac mieszkanko i wezme sie za przygotowanie obiadku, pozniej sie odezwe

Alutka,Alicja,Pyzuniagaj,Pixelko,Ola15,Gosia,Cyniczna,Pati i wszystkie niewymienione dziewczynki pozdrawiam przede wszystkim ciepło

Witam Was Kobitki w piątek 13 i wierze ze bedzie to bardzo szczesliwy dzien:-)

Karola322 bardzo ci współczuje i jestem z Tobą, co do plamienia to na okres troche za szybko, u mnie bylo podobnie ale ja nie mialam zabiegu, krwawiłam 6 dni potem 2 dni przerwy a potem duze plamienia z bólem brzucha, lekarz mi powiedział ze jak nie masz goraczki i krwotoku to tak moze byc nawet do pierwszej@ ale moze zadzwoń do swojego gin i to skonsultuj

Wróbelek85 gratuluje prawka:tak:
Alicja1985 jak kolano, mam nadzieje ze nie potłukłaś sie mocno;-)
Oluniaa bardzo mi przykro:-( z czasem bedzie troszke lepiej
Marti83 witam i zapalam
[*] dla twojego aniołka, trzymam kciuki abyś wkrótce zobaczyła II kreseczki na teście:-)
Sonita śliczny piesek, labrador?
Danula jak sie dzisiaj czujesz kochana?

Dziękuję dziewczyny za tak ciepłe przywitanie:)

Anetko to jesteśmy na tym samym etapie!:-D
Mnie właśnie skończył się okres i zabieramy się do ćwiczeń:-D

reklama
Do góry