reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

olunia strasznie mi przykro przytulam mocno :-(

koti czekamy na foteczki :-)

mirus wiem ze brak suwaczka i wstyd mi strasznie :-(

anetka musze Ci przyznac ze się chyba zsynchronizowałyśmy bo ja też dostałam @ haha nieźle

wróbelku gratuluję zdania egzaminu :-)

resztę dziewczynek pozdrawiam i życze spokojnej nocy

reklama
Witam:-)

Wszystko przeczytałam i daję tylko znak,że jestem na tym świecie;-):-D
Jeszcze tylko parę dni i mam wolne więc będzie mnie troszkę więcej:-p

Gabi ty nasza dzielna kobietko...Dobrze ,że to fałszywy alarm...Jejciu współczuję tego doświadczenia, aż mi ciarki przeszły.Trzymaj się cieplutko

Wróbelku gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wszystkie nowe dziewczynki witam i tulę do serduszka
[*]

Mircia, Mordoklejka na was już czas.Życzę szybkiego porodu.

Wszystkie was gorąco pozdrawiam

Słodziutka dziękuję;-)

Buziaki idę lulać:-p:-D

Witam kochane:-D

Edytko... może to własnie od soli... i ogólnie od tego syfu który niestety wyłonił się po stopnieniu śniegu...

Koti
... no to szykuj sie na najadz w maju dziewczynek z bb :-D

Niusi@...hehe... no to już zakładanie naszego klubu nieaktualne :-D:-D:-D

Hania... bede oczywiscie trzymac kciuki za Twoją pociechę !!!

Danulka... jak tam kochana... lepiej dzisiaj ?
kuss.gif

Olunia... trzymaj sie !!! przytulam mocno do serducha...

Carri... nie mów tylko że choroba Cię rozłożyła...:baffled:

Mircia czy Adrianek zdecydował się wyjśc z brzusia ? :happy:

A ja dzisiaj mam rewelacyjny humorek... M wychodząc do pracy rzucił "dbaj o @ bo to może Twój ostatni w tym roku;-)"

jakos tak pozytywnie anstawiona dzisiaj do świata jestem:-) pomimo tego że za oknem pada snieg :szok: i brzuch boli jak cholera:baffled:

AgaAJ, Koti, Hania, Edytka, Ozkane, Angelka, pyzuniagaj, pixella, Gabi, Carri, Danulka, Olunia, dlaczegotak, karola71, kinguś, kasiek, pati.b (gdzieś Ty się podziała?), Alicja, Iza (ola),cyniczna, niusi@, wróbelek, szafirek, jeżyk, selenka, mordoklejka, sonita, iza30, Marlenka, Mircia, scarlet, Magdalenka, iławianka, Alutka, Also i wszystkie niewymienione dziewczynki gorąco pozdrawiam i zyczę miłego dnia !!!

Ostatnia edycja:
dziewczyny napiszcie mi ja po zabiegu w piątek nie miałam żadnego plamienia w weekend złapała mnie infekcja i gorączka 39 w poniedziałek dostałam leki na na wywołanie tego plamienia, plamiłam 3 dni był dzień przerwy i od wczoraj czułam że plamie i tak mnie bolało jakbym dostała okres.
napiszcie mi czy to możliwe że dostałam pierwszy okres a minął dopiero tydzień od zabiegu. proszę napiszcie

karola... okres po tygodniu od zabiegu .. to raczej niemożliwe...
plamienie wystepuje nawet do 4 tygodni... wiec to raczej jeszcze skutki zabiegu.
ja po zabiegu plamieni praktycznie takie bardziej obfite miałam własnie po tygodniu... i gin powiedzial mi że własnie tak często się zdarza.
Trzymaj sie !!!

hej kobitki
pozdrowienia z wyrka :-(
Gabi normalnie czuje sie jakbym byla w twojej skórze tyle ze ty juz masz to z sobą, a ja juz 10 tyg leze a przedemną jeszcze 25 tyg,ciąży, no ale moze nie bede musiala potem lezec moze to przez tą operacje, mam nadzieje, chcialam jechac na swięta do rodziców, troche jodu powdychac nad morzem ale chyba nic z tego:-(
nudzi mi sie, nic mi sie nie chce nawet poczytac,leze jk taka kłoda i albo rycze ale myśle czy sie uda...uda sie prawda????

Witam Was wszystkie:)
Jestem tu nowa, chociaż już od dawna tu zaglądam...ale w końcu zdecydowałam się napisać:)
10 grudnia 2008 roku poroniłam w 8 tygodniu:( od tego cyklu zaczynam starania:-)
Jednak potrzebuję wsparcia od osób które mnie rozumieją bo same to przeżyły.
Ech cieszę się, że się w końcu przełamałam i piszę:-D
Teraz uciekam do pracy, odezwę się później.
Wszystkim życzę miłego dnia:tak:

reklama
hej
Gabi o rany ile Ty sie strachu kobieto najadłaś...nie zazdroszcze ,na szczescie jest ok..
Koti witaj ,,z powrotem" hihi
Oluunia przkro mi bardzo,wiele się nacierpiałaś ,przytulam
Słodziutka a co u Ciebie
Kasiekk buziaczki śliczna mamusku
Aga Irl mało Cię ostatnio,jak samopoczucie,dzidzia kopie?
Carri jak zdrówko?
Mircia!!jak Twój mały lokator,dalej w środku?
Hania wyrzuc te dołki,zobaczysz nie długo bedziesz w ciązy
Anetko super,ze humor dopisuje!
Wróbelku gratuluję,teraz bedziesz pomykac autkiem swoim
Kinguś jak maleństwo i mam sie czują?
Also jak Twoje stópki i kregosłup
Selenko co u Ciebie??stolik w Opałkowej czeka...
Piksela jak brzusio pewnie teraz rośnie szybko co?
Pati B.wariatko gdzie jesteś?
Aga Aj jak zdróko?
Alutka jak tam?
pyzuniagaj(Ty nocny marku:)),niusi@ jak Twoje zdróko-kiedy wyniki badań
Reszte dziewczynek serdecznie pozdrawiam z rana :-)
i przepraszam,jezeli o kimś :rofl2:w tym momencie zapomniałam

Do góry