reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Alicja a jak u Ciebie , jakis stresik ??

Karola 322, ja powiem tak. Mam zamiar sie starać gdy tylko lekarz pozwoli, ale najpierw bezwzględnie chcę porobić badania. Wirusy, hormony ... . Bez tego sie boję. Chce zrobic wszystko by sytuacja sie nie powtorzyla.

cześć wieczorkiem

Wróbelek byłaś w Gorzowie i nie umówiłyśmy się?????? dlaczego nic nie mówiłaś?????
ale gratuluję, zuch dziewczyna!!!

Gabi ale koszmar przeżyłaś...... trzymam za ciebie kciuki, chociaż te parę dni ale jeśli sie nie uda to delikatnego porodu.... i naprawdę wierzę że nie masz juz siły.....

Karola322 to nie jest łatwa decyzja, powinno się zaczekać przynajmniej 2 miesiączki aby cykl się wyregulował i wszystko się ładnie zagoiło..... to tyle jeśli chodzi o stan fizyczny, inaczej jest z psychiką....... narazie bardzo chcesz, masz jeszcze bardzo podniesiony stan hormonów, po jakimś czasie troszkę jakby ochłoniesz i naprawdę warto poczekać...... te 2-3 miesiące to jest czas potrzebny i dla ciała i dla duszy.... pozdrawiam

Alicja no tak kolanko..... jakby kózka nie skakała......... ale nieładnie mówisz:angry:, beeee

Koti to chyba jesteś jeszcze pod wpływem nocy poślubnej:-D:-D:-D

dziewcyny dobranoc wszystkim...... kocham was bardzo..... Edytko a ciebie najbardziej:-)

Andzi odezwij się kochana bo martwię się:-(

AJ drugi zdechlunku wracaj!!!!!!

pa pa do jutra

dziewczyny polecam coś do posłuchania - urzekł mnie jej głos :

[video=youtube;7Cc8TI1KomU]http://www.youtube.com/watch?v=7Cc8TI1KomU[/video]
:blink:

Asiu co Ty tak do późna co dzień pracujesz?

Edytko pracuje albo od 9 do 17 albo od 15 do 22 :-( zalezy jak grafik mam ulozony

[/quote]

Koti fajnie ze jestes ;-):sorry2: fotki chcemy!!!!!

Wróbelku gratuluje zdanego egzaminu!!!!

Padam na pyszczek :-( Juz myslalam ze dostalam @ ale to falszywy alarm, kurcze juz bym pierwsza @ miala za soba, jeszcze dwie i staranka a tu nawet ta pierwsza jeszcze nie przyszla :-(

Ostatnia edycja:
Melduję się, że żyję. Kiepsko, ale żyję. Czytam na bieżąco, ale pisać jakoś nie mam weny. Smęcić już nie mam siły a na wesołe posty nastroju brak. Słodziutka i inne dziewczynki dzięki za pamięć. Dostałam taką @, że nie wiedziałam czy to jeszcze @ czy już krwotok. Horror. Teraz będziemy próbować, żeby następna nie przyszła :blink: nie chciałabym tylko, żeby termin porodu był na styczeń bo moja psychika może sobie z tym nie poradzić, ale postanowiliśmy, że zdamy się na to co los przyniesie i zobaczymy co Bozia dla nas przyszykowała i na kiedy :tak:

tak Alicja slub to cos cuuudownego i smiesznego ;-) Ponieważ my bralismy tylko cywilny, dwa dni po .... zarezerwowalismy sobie termin koscielnego - spodobalo nam sie :rofl2:
Pisałyśmy Ci ze Słodziutką, że małżeństwo to fajna sprawa. Nawet bardzo fajna. Z całego serducha życzę, żeby Ci zawsze było tak fajnie i żebyś była gruba jak beza :-D:-D:-D

dziewczyny napiszcie mi po jakim czasie po poronieniu zaczełyście się starać o swoje maleństwo?
Bardzo rózne są opinie, ale ta najczęściej powtarzana przez lekarzy to 3miesiące. Życzę owocnych staranek :blink:

Gabi czytałam Twojego posta i słabo mi się zrobiło ze strachu. Cieszę się, że wszystko się dobrze skończyło. Dzielna jesteś niesamowicie. Trzymam kciuki za Was.

Witam Wszystkie nowe dziewczyny. Nawet nie wiecie jak mi przykro, że tyle Was tu przybyło przez te kilka dni. Przytulam do serducha ile sił.
Jest nas tutaj tak dużo, że nie potrafię wszystkich zapamietać i wymienić, ale bardzo wszystkie pozdrawiam.

A teraz trochę prywaty. W niedzielę mój Synuś ma zawody judo a że Wasze kciuki mają magiczna moc to proszę je choć chwilkę za Niego potrzymać. Mam nadzieję, że się nie pogniewacie, że proszę o coś tak przyziemnego, ale jak się tak kocha Syneczka to się człowiek chwyta wszystkiego żeby tylko Mu dobrze poszło i nie dał sobie za mocno tyłka skopać :zawstydzona/y:

Jeszcze raz milion buziaków dla Was. Dobranoc.

reklama
Haniu deklaruje, ze bede trzymac mocne kciuki za synka :-)

to jest przykre, ze kolejne dziewczynki stracily swoje malenstwa. za duzo tu nas :-(

Do góry