reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Asiu na TSH napewno powinnaś wyciągnąć od internisty ale tylko na to bo na Ft4 i ft3 tylko jak będzie podniesiona TSH bo inaczej nie mają podstaw.. nio chyba że u was jest inaczej. Ale wiesz że oni na NFZ są... oszczędni do bólu:wściekła/y::angry:

Najgorzej wkurza mnie to ze jestesmy pozostawione same sobie, nic nam nie wyjaśnia jak same nie zapytamy to nam nie powiedzą :angry:

reklama
A dlaczego słoneczko tylko dla Szafirka :dry: jestem zazdrosna :-D;-):-):tak::rofl2:
A bo pisała, że jej zimno ;-);-)
img_0861.jpg

Dla wszystkich spragnionych słoneczka :-):-):-)

Angelka naprawdę ciężko jest liczyć na pomoc w badaniach, ja na wyniki zespołu antyfosfolipidowego czekałam 2 miesiące na NFZ a prywatnie bym miała dużo szybciej........ ale nigdzie mi się nie śpieszyło a 100 zł w kieszeni................ napewno badania hormonów są konieczne ale fakt że w sumie sporo kosztują.......

ostatnio wyczytałam że przy poronieniach lub problemach z zajściem w ciążę pierwszym badaniem powinno być badanie nasionek mężczyzny bo w wielu przypadkach juz tam można znaleść przyczynę i jest jednym z najtańszych badań............ bo niestety komplet badań dla nas naprawdę może doprowadzić do bólu głowy:crazy:

Z tą tarczycą coś musi być na rzeczy bo mnie też powiedziała moja gin, że będe robić badania. Hormony już robiłam przed druga ciążą i wyniki były książkowe teraz trzeba ruszyć w innym kierunku :-)

Dziękuje za słoneczko choć u mnie dziś go nie brakowało :-)

Angelka a Ty tez masz problemy z tarczyca ???

nie wiem :-( nigdy nie mialam, ale tez tak naprawde nigdy az tak bardzo sie tym nie interesowalam, wiesz wole sprawdzic wszystko by juz mnie nic nie zaskoczylo :no:

Przyczyną obumarcia mojej ciązy był obrzek... i tak sobie teraz mysle... jedna z przyczyn jest parvowirus, a nim mozna zarazic sie przede wszystkim od psów, a ja w maju zeszlego roku kupilam szczeniaczka, niby z b. dobrej hodowli ale jak sie pozniej okazalo, pies byl zarobaczony strasznie, mial nawet swierz w uszkach... i to moze od niego... :confused:

Cześć Alicja (jak smakował bananek????)............

a czasami nie przytyłaś do sukienki? bo banany dość kaloryczne są:-)

ANgelka zrob tarczyce bo mi wyszla tragiczna !!!!!!!!!oczywiscie lekarz mi nie zlecil tego badanka
ehhh ALutka no wiesz ;(
ja to bananannaki kocham bardzo a Ty mi tu wyskakkujesz czy ja przypadkiem nie przytylam :(((( ,<foch>

reklama
Oj przepraszam tak sobie marudzę bo jeszcze do tego palenie rzuciłaś więc tak jakoś mi się skojarzyło:-( no ale przeciez nigdy kochanego ciałka za dużo:-D w noc poślubną będzie co spalać

Do góry