reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Asiu na TSH napewno powinnaś wyciągnąć od internisty ale tylko na to bo na Ft4 i ft3 tylko jak będzie podniesiona TSH bo inaczej nie mają podstaw.. nio chyba że u was jest inaczej. Ale wiesz że oni na NFZ są... oszczędni do bólu:wściekła/y::angry:

Najgorzej wkurza mnie to ze jestesmy pozostawione same sobie, nic nam nie wyjaśnia jak same nie zapytamy to nam nie powiedzą :angry:

reklama
A dlaczego słoneczko tylko dla Szafirka :dry: jestem zazdrosna :-D;-):-):tak::rofl2:
A bo pisała, że jej zimno ;-);-)
img_0861.jpg

Dla wszystkich spragnionych słoneczka :-):-):-)

Angelka naprawdę ciężko jest liczyć na pomoc w badaniach, ja na wyniki zespołu antyfosfolipidowego czekałam 2 miesiące na NFZ a prywatnie bym miała dużo szybciej........ ale nigdzie mi się nie śpieszyło a 100 zł w kieszeni................ napewno badania hormonów są konieczne ale fakt że w sumie sporo kosztują.......

ostatnio wyczytałam że przy poronieniach lub problemach z zajściem w ciążę pierwszym badaniem powinno być badanie nasionek mężczyzny bo w wielu przypadkach juz tam można znaleść przyczynę i jest jednym z najtańszych badań............ bo niestety komplet badań dla nas naprawdę może doprowadzić do bólu głowy:crazy:

Z tą tarczycą coś musi być na rzeczy bo mnie też powiedziała moja gin, że będe robić badania. Hormony już robiłam przed druga ciążą i wyniki były książkowe teraz trzeba ruszyć w innym kierunku :-)

Dziękuje za słoneczko choć u mnie dziś go nie brakowało :-)

Angelka a Ty tez masz problemy z tarczyca ???

nie wiem :-( nigdy nie mialam, ale tez tak naprawde nigdy az tak bardzo sie tym nie interesowalam, wiesz wole sprawdzic wszystko by juz mnie nic nie zaskoczylo :no:

Przyczyną obumarcia mojej ciązy był obrzek... i tak sobie teraz mysle... jedna z przyczyn jest parvowirus, a nim mozna zarazic sie przede wszystkim od psów, a ja w maju zeszlego roku kupilam szczeniaczka, niby z b. dobrej hodowli ale jak sie pozniej okazalo, pies byl zarobaczony strasznie, mial nawet swierz w uszkach... i to moze od niego... :confused:

Cześć Alicja (jak smakował bananek????)............

a czasami nie przytyłaś do sukienki? bo banany dość kaloryczne są:-)

ANgelka zrob tarczyce bo mi wyszla tragiczna !!!!!!!!!oczywiscie lekarz mi nie zlecil tego badanka
ehhh ALutka no wiesz ;(
ja to bananannaki kocham bardzo a Ty mi tu wyskakkujesz czy ja przypadkiem nie przytylam :(((( ,<foch>

reklama
Oj przepraszam tak sobie marudzę bo jeszcze do tego palenie rzuciłaś więc tak jakoś mi się skojarzyło:-( no ale przeciez nigdy kochanego ciałka za dużo:-D w noc poślubną będzie co spalać

Do góry