reklama
Alicja1985
Fanka BB :)
Oj przepraszam tak sobie marudzę bo jeszcze do tego palenie rzuciłaś więc tak jakoś mi się skojarzyło:-( no ale przeciez nigdy kochanego ciałka za dużo w noc poślubną będzie co spalać
oj my to ostatnio to bardzo duzo wieczorami ćwiczymy
slodziutka_e
Kochane moje. Tak to jest że zostawia się nas samymi sobie. Niestety. I same jak pisałam wcześniej musimy szukać pomocy i porad jak przeżyć stratę i jak się przygotować do następnej ciąży. Już z góry zagrożonej.
Dlatego ja uważam że naprawdę powinna być dla nas jakaś grupa wsparcia. Pomocy. Ale jak widać nikt się do tego nie kwapi.
A lekarze? No cóż dla nich jesteśmy kolejnym przypadkiem...
Badania? Niestety drogie ale Alutka ma rację czasem badamy siebie a u męza może być problem z nasionkami a ich jakość może zmienić się z miesiąca na miesiac!!!!!
Dlatego ja uważam że naprawdę powinna być dla nas jakaś grupa wsparcia. Pomocy. Ale jak widać nikt się do tego nie kwapi.
A lekarze? No cóż dla nich jesteśmy kolejnym przypadkiem...
Badania? Niestety drogie ale Alutka ma rację czasem badamy siebie a u męza może być problem z nasionkami a ich jakość może zmienić się z miesiąca na miesiac!!!!!
slodziutka_e
Alicja kochana u mnie też KOCHANEGO CIAŁA NIGDY ZA DUŻo... i w takich okolicznościach jeszcze bardziej brakuje mi Maji (Koti) :--D
Ona nas popierała.. hihihi
A mnie zaczyna znów głowa boleć z wrażenia chyba
Ona nas popierała.. hihihi
A mnie zaczyna znów głowa boleć z wrażenia chyba
slodziutka_e
kochane moje lejdis. Teraz to już naprawdę zmykam bo mam do załatwienia pewien interes zobaczymy co przyniesie los....
Całuje i mam nadzieję że jeszcze dzisiaj do Was zaglądnę..
Nie piszcie dużo..
Alicja będziesz piękną Panna młodą.. Tylko jak tak często ćwiczysz to czy w białej sukni idziesz? ;-)
Całuje i mam nadzieję że jeszcze dzisiaj do Was zaglądnę..
Nie piszcie dużo..
Alicja będziesz piękną Panna młodą.. Tylko jak tak często ćwiczysz to czy w białej sukni idziesz? ;-)
Alicja1985
a ja slyszalam ze trza cwiczyc bo lepsza jakaosc)))
slodziutka_e
Alutka... mówisz że kudłate myśli masz? To witaj w klubie..
paaaaaaaaaaaaaaaaaa
paaaaaaaaaaaaaaaaaa
reklama