reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Anesto piekne dziewczynki :))
Slodziutka ostatnio tak mało mnie na BB nie dlatego tak jak pisałam jestem zmeczona i duzo pracy
ale ładuje akumulatorki na Wiesia i wymyślaam plana na AJ Kusicielke :)

Szafirku(Kasieńko) witam. Kacperek może ma zdolności jak mały Stachursky.. ja będę mu kibicować... poznałam już jego skromny repertuar.. i przypadł mi do gustu... A w pracy nie da się bardziej wyluzować?
Andzi złapała niestety wirusa.. i nienajlepiej się czuje. Mam nadzieje że nie zabije mnie że pochwaliłam się...:zawstydzona/y:

reklama
Wiesz Edytko kiedyś trzeba popracować wiedziałam ze kiedyś się zacznie, szczerze powiedziawszy to nie jest najgorzej przynajmniej szybko mija te 8 h...
No wiesz Andzi taka grzeczna i miła osoba, szkoda że choruje...
Co do mojegu cyklu to byl dziwny bo miałam coś na kształt śród plamienia ale wyniósł 32 dni wiec wróciłam do mojego normalnego trybu...

Do góry