Sonita..mi 28dni przynioslo szczescie, zdarzylam zalozyć profil i mierzyc temke po owulce ze 14 dni i pojawily sie II :-)..na platny miesiąc sie już nie zalapałam....ale pamietam jak sledzilam tempke u dziewczyn ....i czekalam czy spadnie czy pozostanie na wysokim poziomie....na szczescie pozostała :-)...2 x mierzylam sobie tempke w II fazie cyklu i 2 x akurat test pokazał II po 14 dniach od owu więc albo mam szczesliwy termometr albo nie wiem co.... ;-)
reklama
A u mnie dzisiaj smutno bo jestem w pracy i dowiedziałam się że niestety nie będzie narazie naszego pierwszego firmowego dzieciątka bo koleżanka dzisiaj ma zabieg.......... serduszko nie biło........ 11tc ciężko wyrazić co czuję.......... dla Ciebie maluszku światełko (*)
wrobelek85
18.08.2008 zawsze w sercu
Aga Ir Sto lat sto lat niech żyje, żyje nam
Anesto ja Cię bardzo sorry , ale nawet nie wiedziałam, że już urodziłaś Gratuluje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bardzo się cieszę, grono nam się powiększa i oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!
Anesto ja Cię bardzo sorry , ale nawet nie wiedziałam, że już urodziłaś Gratuluje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bardzo się cieszę, grono nam się powiększa i oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Alutka, (*) dla aniołka koleżanki....
agi28
a życie toczy się dalej
Cześć kochaniutkie
Słodziutka, jestem jestem dopiero z pracy przyszłam i jestem wykończona.
Carri, oczywiscie że się nie pogodziłam na szczęście wyjechał sobie to trochę odpoczne i może sie wszystko ułozy, zobaczymy.
Doczytałam o kurteczce na motor, fajny prezent ten Twój luby ci zrobił że ho ho.
Anesto cieszę się że juz się lepiej czujesz po cesarce. jeszcze raz ogromne gratulacje!!!!!!!
Aga Aj sliczną panną młodą będziesz
Danula przykro mi bardzo że tez musisz przezywać stratę maluszka. Ja po pierwszym poronieniu robiłam kariotyp ale wyszedł dobry, a mimo tego i drugi raz sie nie udało. Zrób wszystkie badania jakie dasz radę, moze chociaz Tobie uda sie znaleźć przyczynę.
Alutka (*) dla aniołka:-(
Słodziutka, jestem jestem dopiero z pracy przyszłam i jestem wykończona.
Carri, oczywiscie że się nie pogodziłam na szczęście wyjechał sobie to trochę odpoczne i może sie wszystko ułozy, zobaczymy.
Doczytałam o kurteczce na motor, fajny prezent ten Twój luby ci zrobił że ho ho.
Anesto cieszę się że juz się lepiej czujesz po cesarce. jeszcze raz ogromne gratulacje!!!!!!!
Aga Aj sliczną panną młodą będziesz
Danula przykro mi bardzo że tez musisz przezywać stratę maluszka. Ja po pierwszym poronieniu robiłam kariotyp ale wyszedł dobry, a mimo tego i drugi raz sie nie udało. Zrób wszystkie badania jakie dasz radę, moze chociaz Tobie uda sie znaleźć przyczynę.
Alutka (*) dla aniołka:-(
Ostatnia edycja:
scarlet121
Fanka BB :)
Czesc. Czego ten Adrianek nie wychodzi? Ale mu sie spodobalo u mamusi. Pozdrawiam.
Ja wczoraj z krwotokiem do szpitala,3dni przed@ i juz wiadomo co sie stalo byl pęcherzyk,cos tam jeszcze. Strasznie nam smutno,choc M i tak zalamany jest juz ze2 tyg(o te kolezanki nasze w ciazy chodzi,strasznie to przezywa,ma zal do losu?). Dostalam zlecenie na prolaktyne,kariotyp i jeszcze cos na p.. co niemoge rozczytac. Co mam jeszcze zrobic? Toxo i cytomegalie mialam robiona w zeszlym roku. Powtarzac to? Poradzcie cos.
A i lapisterioze (bo szczurki chodujemy).tez ok.
Ja wczoraj z krwotokiem do szpitala,3dni przed@ i juz wiadomo co sie stalo byl pęcherzyk,cos tam jeszcze. Strasznie nam smutno,choc M i tak zalamany jest juz ze2 tyg(o te kolezanki nasze w ciazy chodzi,strasznie to przezywa,ma zal do losu?). Dostalam zlecenie na prolaktyne,kariotyp i jeszcze cos na p.. co niemoge rozczytac. Co mam jeszcze zrobic? Toxo i cytomegalie mialam robiona w zeszlym roku. Powtarzac to? Poradzcie cos.
A i lapisterioze (bo szczurki chodujemy).tez ok.
Ostatnia edycja:
Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
Danula bardzo mi przykro, ja takze poroniłam 2 razy, nie wiem czy kiedykolwiek minie ból ale trzeba miec nadzieję że następnym razem wszystko bedzie dobrze
Jeszcze raz chciałabym Wam podziękować dziewczyny! Z każdym dniem jest mi lżej i zaczynam wierzyć że kolejna ciąża zakończy się sukcesem.
Dzisiaj mam już troszke lepszy humor bo wreszcie przestałam plamić teraz czekam na @, potem kontrolne USG, badania i mam nadzieję że jak tylko odzyskam równowagę psychiczną zacznę się znowu strać o małego szkraba
Jeszcze raz chciałabym Wam podziękować dziewczyny! Z każdym dniem jest mi lżej i zaczynam wierzyć że kolejna ciąża zakończy się sukcesem.
Dzisiaj mam już troszke lepszy humor bo wreszcie przestałam plamić teraz czekam na @, potem kontrolne USG, badania i mam nadzieję że jak tylko odzyskam równowagę psychiczną zacznę się znowu strać o małego szkraba
Magdaleno więc mamy bardzo podobnie, nigdy nie sądziłam, że ten drugi raz skończy się tak samo jak pierwszy, tym razem byłam pewna, że wszystko pójdzie dobrze. Mija 5 dni od zabiegu a ja nadal nie mogę uwierzyć w to, że nie będzie mojego maluszka..
Agi będe robić badania czekam tylko 2 tygodnie i ruszam do lekarza...
Agi będe robić badania czekam tylko 2 tygodnie i ruszam do lekarza...
Ostatnia edycja:
reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
hej dziewczyneczki
DZIEKUJE WSZYSTKIM BARDZO SEREDECZNIE ZA ZYCZENIA TUTAJ I NA NASZEJ KLASIEOBY WSZYSTKIE SIE SPELNILY
DZIEKUJE WSZYSTKIM BARDZO SEREDECZNIE ZA ZYCZENIA TUTAJ I NA NASZEJ KLASIEOBY WSZYSTKIE SIE SPELNILY