reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

no niby w granicach normy, cokolwiek to znaczy...
nie wiem jak Gabi wytrzymalas tyle czasu ale ja po 10 tygoniech wymiękam z tym lezeniem, glowa boli, duszno mi ciągle,z resztą boli wszystko, no ale aby do wrzesnia.......
Agus a to ślubna czy komunijna;-)

reklama
Jestem ze śląska mieszkam w niewielkiej miejscowości koło Pszczyny w Woli. Mam obecnie 36 lat. O dzidziusia nie staraliśmy się specjalnie, pierwsza ciąża była zaskoczeniem dwa lata temu, potem przerwa bo pobieraliśmy się, druga już zaplanowana w którą zaszłam bez problemu w grudniu zeszłego roku już po pierwszych próbach. Dlaczego tak się dzieje, nie wiadomo. Pierwsza została uznana, że tak po prostu bywa, druga już zaniepokoiła nie tylko nas ale i moją lekarkę dlatego mają być robione badania genetyczne i szukanie przyczyny dlaczego tak się dzieje.

Pozdrawiam

iławianka dziękuję :-)

Danula witaj wsród aniołkowych mam, dla Twoich Aniołków
[*]

a ja to ciekawa jestem jak tam Mircia nasza kochana... bo się dzisiaj nie odzywała... czyżby Adrianek postanowił wyjśc z brzusia ? :confused::happy:

zmyka... lecimy z M na zakupy...buziaki i miłego popołudnia :-D

Punkt dla Sylwi.....sukienka dla Mojej Niuni.......co-prawda moze byc troszkę za szeroka w pasie ale moze polezec.....poczekac az przytyje a jak nie to moze da się zwezyc....bo moja Gosia to istny chudzielec...ale licytowałam ja i nawet nie wiedziałam ze nikt nie przebił ceny...więc okazja mi się wielka trafiła.....
Syla...Maluszek się rozpycha...a co....

oj musialabym sie ubrac bo leze z gołym tylkiem bo nwet majtek zalozyc nie moge...wrrrr
jak bede w srode jechac na usg to se strzele fote

reklama
Ola...tak właśnie myslałam ,że bedziecie myslały ze to dla mnie....hihihihii.....bo ostatnio wstawiałam moje koncepcje......
Syla...no własnie czekamy na jakąś fotke.....
Edzia...............!!!!!!!!gdzies się zapodziała?

Do góry