reklama
kinguś
Nie poddam się
Witajcie kochane :-)
Gabi słonko odpoczywaj.
Aga_ir wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka, szczęścia, spełnienia marzeń, samych radosnych chwil.
Co ma być to będzie, czekamy
Danula bardzo mi przykro...
[*]
Gabi słonko odpoczywaj.
No piękny brzusioWitam dziewczynki i wklejam swoje fotki...dziś zaczynam z brzuszkiem 25tc... :-)
Aga_ir wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka, szczęścia, spełnienia marzeń, samych radosnych chwil.
Oj ale miałaś aktywny dzień ;-)A u mnie dzisiaj tak wszystko w biegu.
Przytulam z całych sił.Hej dziewczyny.
Chciałabym powiedzieć, że koszmar za mną, ale niestety.......
Czekamy ;-);-)ja tylko na chwile-nadal 2w1- ale chyba cos sie zaczyna krecic...od wczoraj mam jakies dziwne skurecze i napinania brzuch wiec kto wie moze niedługo bede was zachwycac zdjeciami mojego niunka....
Jestem pod wrażeniem Pięknie ;-);-)A o oto pare zdjątek z naszego M!!
Bardzo mi przykro. Zostań z namiWitajcie
Klikam tu pierwszy raz.
Trzymam kciuki:-)U mnie staranka w tym miesiącu znów;-)Owulka powinna być około 14-17 marca.Tak więc będę zajęta wieczorkami;-):-)Zobaczymy co z tego wyjdzie;-)
Mi się trochę po zabiegu rozregulował cykl.Poza tym trochę się martwię, bo powinnam już dwa dni temu dostać @...M się cieszy i mówi, że jestem w ciąży.
Co ma być to będzie, czekamy
Będzie dobrzeObjawów ciążowych nie mam prawie, czasami mnie mdli tylko, więc się martwię, chociaż wiem, że nie wszystkie je mamy.!
Szczerze to nie mam pojęcia, może warto by się ginekologa albo androloga spytać.Witam dziewczynki
Mam pytanie, otóż wczoraj dowiedziałam się od mojej przyszlej teściowej że mój chłopak w dzieciństwie chorował na toksoplazmoze, czy to może być przyczyną moich poronień?
Danula bardzo mi przykro...
Kochanie trzymajcie się.ale z rana mialam wycieczke do szpitala,profesor obejrzal o odeslal do domu,niby nie jest źle.ale lezec mam.z resztą jestem tak naćpana ze chodzic nie moge...
jak na zlosc po powrocie ze szpitala rana rozeszla sie w kolejnym miejscu, wiec te wycieczki bardziej szkodzą...wrrrrrrrrrrrrr
Super :-)Dziewczynki...pochwalę się Wam ,kupiłam kieckę na allegro....podoba się Wam?
Gratuluję :-)hej dziewczynki, witam Was wszystkie gorąco. Przepraszam że się nie odzywałam ale dopiero od tygodnia w miarę się czuje po tej cesarce. .
Wyrazy współczucia dla koleżanki...A u mnie dzisiaj smutno bo jestem w pracy i dowiedziałam się że niestety nie będzie narazie naszego pierwszego firmowego dzieciątka bo koleżanka dzisiaj ma zabieg.......... serduszko nie biło........ 11tc ciężko wyrazić co czuję.......... dla Ciebie maluszku światełko (*)
[*]
kinguś
Nie poddam się
Kończę na dziś bo jestem strasznie głodna i chcę się położyć o 21.
Miłej nocki. Buizaczki
Miłej nocki. Buizaczki
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
Danula i Magdalena 26- ja też byłam w takiej sytuacji jak Wy, jeszcze rok temu, byłam w ciąży. Poroniłam 2 razy, pierwszy raz w 2006 roku w 19 tygodniu ciąży, a drugi raz 17.03.2008 r.( w 6 tygodniu) a w tym roku 18.02.09 r urodziła mi się zdrowa córeczka Iza. Podobnie jak którejś z Was po drugim poronioeniu byłam zła na los tak mocno że nawet niepłakałam, tylko leżałam obrażona na cały świat w szpitalu, nawet lekarz się zdziwił że nie płacze. Kazali mi odczekać pół roku ale ja nie dałam rady i już w maju zaszłam w kolejną ciąże do której na początku starałam się nie ,,przyzwyczajać". Podchodziłam do niej że jak się uda to super a jak nie no to spróbuje jeszcze raz i jeszcze raz aż do skutku. A teraz jak patrzę na moją córeczkę to wierze że i Wam wszystkim się uda, bo jak się czegoś mocno chce to się w końcu musi udać. Także głowa do góry!!!!!
Agusia fajny grubasek się z ciebie robi:-)
Dziewczyny naprawdę warto zrobić badanka, niestety u mnie nie udało się znaleźć przyczyny ale w wielu przypadkach jest to możliwe................ warto zrobić wszystko aby nie trzeba było przechodzić przez ten koszmar ponownie
ale warto cały czas mieć nadzieję bo to właśnie ona daje nam siłę do walki, gdyby nie wiara w lepsze jurto nie mielibyśmy ochoty budzic się rano i stawiać czła przeciwnościom losu...............
całuję was wszystkie mocno......
Anesto mam nadzieję że czasami będziesz do nas zaglądała........ tak w przerwach na karmienie i przewijanie
dobra biorę się do pracy...... jeszcze godzinka i do domciu
Dziewczyny naprawdę warto zrobić badanka, niestety u mnie nie udało się znaleźć przyczyny ale w wielu przypadkach jest to możliwe................ warto zrobić wszystko aby nie trzeba było przechodzić przez ten koszmar ponownie
ale warto cały czas mieć nadzieję bo to właśnie ona daje nam siłę do walki, gdyby nie wiara w lepsze jurto nie mielibyśmy ochoty budzic się rano i stawiać czła przeciwnościom losu...............
całuję was wszystkie mocno......
Anesto mam nadzieję że czasami będziesz do nas zaglądała........ tak w przerwach na karmienie i przewijanie
dobra biorę się do pracy...... jeszcze godzinka i do domciu
Alicja1985
Fanka BB :)
AAgunia Ir jeszcze raz wszystkiego naj naj
Slodziutka przepieknie:*
mnie zaczal meczyc bol straszny po prawej stronie chyba to wyrostek masakra normalnie
jak jutro bedzie bolec to ide do lekarza
scisakam Was bardzo mocno i przesylam buziaki
witam nowe dziewczynki zapalam
[*]
Selenka AJ Aga Ir, Gabi Mordoklejka Angelka, Hania
Gloria Iza30 Oluniia Dlaczegotak Mircia Wrobelek Anetka Alla Also Marzenka Marlenka Guska Buziaczek Koti Mala Anetka83 Jezyk Malutka80 Scarlet Ola 15 Ozkane Goska40 Szafirek Patib Carri SlodziutkA:* (( Agataxk Agi 28 Syla
Kasieekkkkk Magdalenka26 Marli Cyniczna Pixellka Sonita Iławianka
Agusia537 Niusia Kinguś
:*****************
Slodziutka przepieknie:*
mnie zaczal meczyc bol straszny po prawej stronie chyba to wyrostek masakra normalnie
jak jutro bedzie bolec to ide do lekarza
scisakam Was bardzo mocno i przesylam buziaki
witam nowe dziewczynki zapalam
[*]
Selenka AJ Aga Ir, Gabi Mordoklejka Angelka, Hania
Gloria Iza30 Oluniia Dlaczegotak Mircia Wrobelek Anetka Alla Also Marzenka Marlenka Guska Buziaczek Koti Mala Anetka83 Jezyk Malutka80 Scarlet Ola 15 Ozkane Goska40 Szafirek Patib Carri SlodziutkA:* (( Agataxk Agi 28 Syla
Kasieekkkkk Magdalenka26 Marli Cyniczna Pixellka Sonita Iławianka
Agusia537 Niusia Kinguś
:*****************
reklama
Alicja1985
Fanka BB :)
Alutka dla Twojej kolezanki malenstwa
[*]
Agunia ir slicznie wygladasz
[*]
Agunia ir slicznie wygladasz