reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ale dzisiaj pustawo...

Agatko naraszcie jesteś! I nie sklamż mi o pracy bo na L4 jesteś :wściekła/y::angry::tak:;-):-):-D chyba że łóżkowej :-p:zawstydzona/y::rofl2::-D
Buziaczki dla Ciebie kochana

Andzi a Ty gdzie jesteś? Ukradkiem sie chowasz? Całuski dla Was!!

Anesto(ANIU!!!) cieszę się bardzo bardzo bardzoooo że wkońcu do nas napisałaś~!!! Jak piszesz post dajesz wtedy na odp... i masz tam u góry taki mały spinacz. Kilkasz na niego i dajesz zdjęcia z kompa. i dajesz wyślij.. i piszesz wkońcu lub nie.. a zdjecia same się wyświetlą.
Tak się cieszę... JEJKU.. i powiedz Izunia faktycznie taki mały krzykacz? Jak straszyli na porodówce?:-D:tak:
Kochana teraz jednak po porodzie bardzo mądrze mówisz :tak: i niech dziewczynki Cię słuchają bo każda z nas doczeka się swojego szkraba!! Wcześniej wzychałaś ohhh i aaaahhh;-) ale miałaś uzasadniony strach o Izunię..

Alutka dla Aniołka Twojej koleżanki (*) tak bardzo mi przykro.:-(

Mikuś nio dzisiaj moja siostra ma urodzinki i oglądałam z nią dzisiaj przez chwilę M jak miłość.. i co? Kasia Cichopek urodziła po męczącym dniu hihihihi Więc staraj się bardziej :-Da Adi wyjdzie :rofl2::tak:;-):-)

Mdoroklejko (Madziu) A jak Wy???????????

Also(Alu) jejku Ty już 31tc zaczęłaś?????????:szok: Normalnie szok szok szok.. jak ten czas leci.. Dziewczyny ale naprawdę się rozpoczyna BB wysyp bobasków..

Pixelko(Aniu) jeju niech ten wirus wkońcu już Was odpuści....

Wrobelek jakbyś była na bieżąco na BB :-p to wiedziałabyś że Ania ma córunię..:rofl2::-D I jak TA TAJEMNICZA SPRAWA?????????????????????????

Alicja :sorry2: Ty chcesz mi dać swe pseudo? Jak to możliwe jak Ono jest zaklepane tylko dla Ciebie!

Zdechlunku!!!! OBUDŹ SIĘ!!

Dlaczegotak dziękuje bardzo. A co remontujecie? Cały dom?

reklama
Kusicielko i ALICJA!! KOchane jak tak można na oczach NK kłócić się o Wiesia :-D:tak:;-):-)

Agula Irl pięknie wyglądasz w dniu swoich urodzin! Jaki prezent dostałaś od dziewczynek? I Andrzeja? Pochwal się....

scarlet(Haniu) czy ja dobrze przeczytałam???????? Czytałam dwa razy i nie mogę uwierzyć w to co się stało???? Ale na obrazie usg było widać zalążek ciąży? Czy betę robiono Ci w szpitalu? Czy miałaś zabieg? Napisz jeśli dla Ciebie to nie za ciężkie co i jak. Bardzo się martwię.. Tulę do serduszka...
A jakie Ty badania wogóle porobiłaś?
Zajrzyj może na wątek badania po poronieniu są tam wszystkie jakie warto zrobić!!!Bo ja w przypadki raczej nie wierzę.

Olcia(Iza) zaszczepiłaś się czy odrobaczyłaś :-p;-):blink::rofl2::-D

Magdalena26 ładny avarcik Miło Cię zobaczyć. I teraz spokojnie czekaj na pierwszą @ po zabiegu. Nie wiem już czy Ci pisałam czy nie pierwszą @ po zabiegu możesz dostać od 4 do 8 nawet 9 tyg od zabiegu i to jest normalne. Choć większość z nas dostała ja mniej więcej w terminie spodziewanej @.

Danula naprawdę badania, badania i jeszcze raz badania. Jak napisała Alutka czasem nie znajdzie się przyczyny ale Ty masz czyste serce że zrobiłaś wszystko co w Twojej ludzkiej mocy by historia już się nie powtórzyła.. bo niestety później już jest za późno. A czasem jest to "tylko" tarczyca i wyregulowanie hormonów...

Haniu nocna kochana a Ty jak dajesz sobie radę sama? Jak się czujesz? Nic do nas nie piszesz?

Allaaa i jak odpoczęłaś sobie troszkę dzisiaj i zregenerowałaś siły? Pogłaszcz brzunio i pozdrów Kubusia.

Sonita i jak czujesz ? Jak poszedł Ci egzamin?

AKA(Jeśli dobrze pamiętam) iławianka może masz jeszcze jakieś fajne kawały!!! Tylko teraz mój Wiesiu "chodzi i je sprzedaje dalej" super!!!
Kiedy kontrola z małą?

Gabi kochana jak czujesz się u siebie w domku? Torba spakowana? Mikołaja przywróciłaś do pionu?

Kasiu(Kasiek) jak Igorek i jego braciszek jeszcze w brzuszku mamy Farnio? Mąż doczekał się na pieniązki.. i zakupił to czego potrzebował? Boli Cię nadal? Jak się czujesz?

Asiu(Angelko) Ty kochana jak się masz?

Asiu Cyniczna ależ ten małż teraz Cię oszczędza!! Nawet na BB nie dopuszcza...

Sylwia przespałaś się? Odpoczełaś? Leni..uj póki możesz.. wiesz że cel jest szczytny..:tak:

Karolka!!!!!!!!!!!!!!!!! Haloooooooooo gdzie Ty się zapodziałaś nam? Tak rzuciłaś się w wir pracy? Jak @ przyszła? Jak kartki?

Marta(Ona) a jak wymioty? Twe przeziębienie Cie opuściło? Jak się czujesz?

Agula MAŁA hop hop hop jak się masz?

Kasiu(Szafirek) jak samopoczucie i mały śpiewak? Czujesz się starsza? :-D:rofl2::tak:Jak mama?

Dilajla ja dalej czekam na Was!!!! Buziaki dla Was.. całej rodzinki.

guska Agula a Ty znów odpoczywasz od nas?????????

Jezyk zajęta swoimi mężczyznami.. więc usprawiedliwiona! Pozdrówka dla Was wielkie!

Beatko mówisz że teraz chodzisz spać wczesniej i się oszczędzasz! Prawidłowo. Ale miło że dajesz znaki to jestem spokojniesza o Waszą Trójkę!

iza30 niedoczytałam kiedy masz wizytę i usg? Albo nam nie napisałaś ;-):-D:-) Napisz ... będziemy trzymać mocno kciuki za Was!Napewno wszystko jest dobrze. Tylko jesteś tą szczęściarą że nie masz objawów...

Agatko T a Ty czemu dzisiaj taka milcząca?Jeszcze raz dziękuje za zaproszenie.

Edytko imienniczko??? Czemu znów znikłaś? Czujesz się samotna a masz przecież NAS!

Agusia537 kochana i jak się trzymasz?

Carri i jak dziś minął Ci dzień?

Pyzunia dalej taki zamęnt w pracy..ale pomyśl od 16 tydzień od niej odpoczynku. Mam nadzieję że będziesz z Nami częściej.

Enka kochana a Ty gdzie nam znikłaś?????

magdalenka a Ty byłas u tego ginka jakiegoś?Martwię się o Ciebie napisz proszę co u CIEBIE. Czy wiesz co było przyczyną ?

Ostatnia edycja:
Heh..ja tu wpadam bo M poszedł "do pieca"....aby nadrobic zaległości a tu takie pustki?
Scarlet....jestem w szoku...kochanika bardzo mocno Cię tulę,wiedz ze my tu zawsze jestesmy gotowe by Cię wspierać...
Aga Ir...swietnie wyglądasz.....
Edytko....to nie ja zaczęłam.....to Alicja...a ja nie chciałam zostawac dłuzna...hihihi...

Przyleciało dwóch kosmitów na łąkę i patrzą zwierze w łaty, spoglądają do atlasu: Krowa pije wodę daje mleko. Wzięli ją nad strumień, jeden wsadził jej łeb do wody, a drugi nadstawia miskę od tyłu. Po chwili wylatuje krowi placek wtedy ten z miską mówi:
- Podnieś jej łeb wyżej bo muł z dna bierze.

Pozdrawiam Was Wszystkie i Zyczę spokojnej nocy....buziole....

reklama
Do góry