reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

KASIUNIA Z FRANIEM BEDZIE WSZYTSKO OKI TO BYLO TYLKO ZŁY SEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:*********************
MIRCIA CO ZA WSTRETNE BABSKO !!!!!!!!!!! A GDZIE TEN ADRIANEK !!!!!!!! COS WAM NIE WYCHODZI WYAGANIANIE MAŁEGO ;D
KUSICIELKA WRACAJ DO ZDROWIA BO NIE MAM Z KIM BAŁAMUCIĆ WIESIA EDZI:****
SLODZIUTKA PEWNIE DZIECIAKI JUZ ZAMECZYLY ;D:*****
CARUNIA SAMA NA POSTERUNKU DZIELNIE WSZYTSKIM DZIEWCZYNKOM ODPISUJE
A JA TROCHE SPALAM BO MIALAM CIEZKI DZIEN W PRACY CALE SZCZESCIE ZADEN STUDENT MNIE DZISIAJ NIE WKURZYL ALE BYLO ICH TYLE ZE MASAKRA GARDLO NA KONIEC MNIE BOLAŁO
M WRACA O 22 TESCIOWA DZISIAJ DZWONILA (jak na razie jest w porzadku mam nadzieje ze po slubie tez tak bedzie)
OSTANIO JESTEM STRASZNIE ZMECZONA (mowilam wam ze czekolada mnie ostatnio dopadla !!!!!!!!!!i nie chciala poscic glupia Milka !!!!!!!!!!!)
co 12 dni mam wolne wiec masakara ogolnie w piatek w nocy wyjezdzam do domu bo w sobote mam przymiarke w niedziele wolne w poniedzialek USG tarczycy i do US musimy z M isc wszystko zalatwic :/
ALE CALY CZAS O WAS MYSLE I PODCZYTUJE :*

reklama
Hej dziewczynki,,,,,:-D:-D:-D
Rodzice poszli, igor wykąpany ja też........:-D:-D:-D.. gimnastyka był,a,,,,,:-D:-D:-D

i mam luz. moge z WAMi posiedzieć,,,

Michalina,, ja bym nie czekała tylko tak jak piszą dziewczyny udałabym się do lekaża, tak naprawdę tylko on stwierdzi co się stało,,,,:tak::tak: trzymam kciuki...:tak:

CARII al esie rospisała,,,,,,,,,,,,,:-D:-D:-Dheh wszyscy uciekli na WESELE do KOTI...:-D:-D

CARII, Wróbelek mam nadzieję że to tylko zły sen,,,,,, u mnie sny przewaznie na odwrót, z Igorkiem tez tak miałam,,,,,,

Wróbelek dzieki, ucałowałam,,,heh może i ty Igorka nosisz,,hehe:-D:-Djak tam się dziś czujecie????

Mircia zapracowana a Adrianek ani rusz,,heh może umyj okna,,, niby pomaga,heh rece w górze,,:-D:-D:-D

Witam Olcia,,,,,,,,,,,,, ty to pojawiasz się i znikasz,,,,,,,,,,,,:-D:-D:-D

Sonita witam...........:-D:-D

HEj Słodziutka,,,,,,,,,,,,,,,,,:-D:-D:-Dszybko wracaj......:-D:-D:-D
Dzięki pogłaskany , starszy ucałowany,,od CIotek,, heh ale te chłopaki moje dzis maja powodzenie,,,,,:-D:-D:-D

Dzięi dziewczyny kochane jesteście.. ALicja od ciebie tez pogłaskany,,,,

to teraz prychamy na was i fluidki przesyłamy,,,,,,tylko od nas to pewnie na chłopca..hhee

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Alicja Milka ccie dopadła,,heh czyty ją,,,,,,heh.. przymiarka mówisz,,, wow, nie ma nic fajniejszego niz mierzenie sukni śłubnej,, napewno bedziesz pięknie wyglądać,,, zrób fotki:-D:-D:-D:-D

witam dziewczynki czesc gosci pojechala zostal tylko jeden hehe ale bynajmniej mam czas na bb
glowa dalej boli ale czas spedzony z moim kochanym chrzesniaczkiem byl udany i glaca mniej bolala....
kasiu ...a tfuuu twoje sny pamietaj ze masz cudenko pod sercem i o tym tylko mysl ...wszystko jest git

alicja chyba naprawde wszsystkie bawia sie u koti na weselu anas nie zaprosili....

o nieEdttka jest i alutka hop hop jeszcze ktos jest???????

HEj MArlenka,,,,,,:-D:-D:-D mówisz dzięń udany z chrześniakiem,,a jak twój piłkarz.... może wkońcu doczekamy się jakiegoś mistrza............:-D:-D:-D

Dziewczynki ja juz mykam ..... Klatka piersiowa daje mi sie we znaki tazke musze sie polozyc bo ledwo juz pisze.

Miło Edytko ze dzis było u Ciebie dobrze ....

Alicja mam nadzieje ze jutro bedziesz miala lzejszy dzien;-)
Co do tesciowej ..... to fajnie za tak o niej mówisz ze jest w porzadku,wierze ze bedzie tak dalej nawet po slubie;-) Mi sie trafila swietna tesciowa i tego samego zycze Tobie:tak:...Ehh widze ze masz troche "biegania" ,jednak mam nadzieje ze wszytsko bez nerwów pozałatwiasz a u lekarza bedzie dobrze

Miłego wieczoru kazdej z Was zycze i mówie dobranoc kazdej z Was....Ja mykam mussze sie połozyc bo boli....pappa

bez kitu co za oszołomki bawic sie bez nas to grzech pewnie SLodziutka po cichaczu tez wybyla:D
Kasiek mam nadzieje ze bede wygladac przyzwoicie bo jak nie to masakrejszon pila mechaniczna
I WBREW POZOROM TO MILKA MNIE DOPADLA A NIE JA JĄ I TEGO SIE 3 MAJMY !!!!!!!!!!!!!!!:D

JA TO GROMADZE FLUIDKI WIEC PROSZE JE WYSYLAC MOJE DROGIE CIEZAROWKI

hehe kasiu on juz coraz mniej gra w klubie za czesto treningi do tego szkola sportowa w-f 2 razy dziennie widze ze nie daje rady i my tez aby go wozic...co tam u Ciebie kochana ..slicznie wygladasz w ciazy ...popwiem Ci szczerze ze niezle dalas nam popalic z twoim krwawieniem ...ale cale szczescie wszystko ok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry