reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć dziewczyny. Melduję, że żyję przynajmniej już żyję. Calusi dzionek przespałam i ciągle jestem nieprzytomna............ Mam nadzieję, że u was wszystko OK

Kasiek, a może ty myślałaś przed snem o robakach, albo widziałaś w tv, albo czytałaś i to się "przeniosło" do snu, czasem się tak zdarza. A to, że śnła Ci się utrata Franka tffu tffffffffffuuuuuuuuuuu to też normalna sprawa, bo my cały czas drżymy o nasze dzieciaczki i to też do snu może się przenieść, więc nie martw się tyle. Ucałuj Igorka!!!!!!!!!

reklama
Mircia ja na jutro planuje zrobić rogaliki, ale jeszcze nie wiem jak, mama musi mi doradzić. Teściową się nie przejmuj, one chyba tak już mają Moja też zawsze robi wszystko, żeby mnie wkurzyć. Ostatnio tylko dopierdzielała, że jak Artur wróci, to nie poradzimy sobie na pewno i na pewno wszystko sie źle skończy. Wkurzyłam się i normalnie wyszłam. Mówie wam one to robią specjalnie

Witam. Mam poważny problem.
Jestem szczęśliwą mamą 8 miesięcznej Zosi. W 5 stycznia br, dostałam pierwszego okresu, drugi zjawił się z opóźnieniem 14 lutego, kilka dni przed nie uważaliśmy z mężem, po tygodniu robiłam test okazał się negatywny. Od 14 lutego do dnia dzisiejszego mam cały czas krwawienie, udałam się w czwartek do ginekologa, na usg było widać pęcherzyk ale lekarz nie mógł precyzyjnie określić czy jest to pęcherzyk z krwią czy pęcherzyk płodowy. Po powrocie do domu zrobiłam test ponownie i tym razem wyszedł pozytywnie. Dziś nadal mam krwawienie a gdzieś dwie godziny temu "wyleciało mi coś w kształcie małej fasolki" są na tym jakieś pęcherzyki, od dnia okresu mam cały czas bóle podobne do menstruacyjnych, co to może być proszę o radę?? Do swojego lekarza chcę pójść raz jeszcze w poniedziałek,
Dzieki za odpowiedz

Malicha .... nie jestem lekarzam....ale obawiam ze moze to oznaczac tylko "jedno"....Oczywiscie dobrze zrobisz jesli pojdziesz do lekarza w poniedziałek....by potwierdzic czy nosisz dzidzie w sobie czy nie .....
Jezeli bedziesz czuła sie zle, miala goraczke to lepiej nie czekaj na lekarza w poniedzialek tylko idz na pogotowie....
Ja ze swojej strony dodam ze trzymam kciuki by nic złego sie nie stało..... bys nie straciła swojego malenstwa

EDYTKA szaleje na kinderparty.........:-)
MIRUSIA wypoczywa i czeka na przyjscie Adrianka:-)
KASIEK wypoczywa i zajmuje sie swym małym ksieciem
AGA AJ lezy w łózeczku....
KOTI szaleje na weselichu ;-)
JEZYK zapewne dba o swoje pociechy;-)

A gdzie reszta ..... Also,Gabi,Pixelka,Alla,AgaIrl,Selena,Iławianka,Alicja,Anetka
Syla,Sylwia,Dilajla,Mordoklejka,Cyniczna,Hania,Angelika i inne....:-)

Pozdrawiam Was wszytskie

Malicha ja na Twoim miejscu poszłabym do lekarza jak najszybciej.

Gdy miałam bóle moja ginekolog powiedziała weź nospę, potem plamienie, pojechaliśmy do ginekologa prywatnego i powiedział ''miała pani już bóle i dopiero teraz przyjeżdża? Pani nie zależy na życiu dziecka''....

Koti:-).... twój wielki dzień, trzymamy kciuki za noc poslubną:tak::tak::tak::tak::tak::tak:...... przynajmniej udawaj że to pierwszy raz:szok:
Dobre dobre udawaj hihihihihi Normlanie popłakałam się ze śmiechu :-D:-D:-D

Alutka zdrówka życzę ... widzę że smarkate lata wróciły :crazy::-D

AJ Tobie też dużżżooooo dużo zdrówka kochana! Ależ Ty się urządziałaś ale jak mówiłyśmy zebyś poszła do lekarza!:wściekła/y::angry:
Ehhh ale tulę i naprawdę kuruj się zdechlunku II

Koti kochana.. pewnie bawisz się z mężem! Gratulatki kochani.

Kasiu(Kasiek) ehhhh te sny. Zwłaszcza w ciązy. Pomyśl sobie że One nic a nic nie zanczą. To tylko głupie sny!
Pozdrów i ucałuj Igorka i pogłaszcze brzunio i Frania

Kasiu(Szafirku) Więc udanych spotkań z rodziną życzę!! Buziaki dla Ciebie i małego solisty! Rośnie nam mały stachursky :-D:tak:;-):-)

Marzenko dla Twojego Tomasza duuużo duuuzo zdrowia i zadwolenia z żonki... hihihi no i by dał się Tobie oderwać od kaomputerka w TE najważniejsze dni

reklama
Carri (Izu) dzielnie dzisiaj dyżurowałas na forum. U mnie też cały dzionek lało i lało..... ehhh te dni... A teraz nawet znów śnieg z deszczem :wściekła/y::angry::crazy: Ale dobrze że humorek OKI.

Będę później muszę zmykać...

Do góry