reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Młodej Parze:
wiatru w plecy, moc radości,
sto lat w zdrowiu i młodości,
długich nocnych przyjemności,
bez przykrości i zazdrości,
zdrowia, szczęścia, beczki wina,
tysiąc złotych co godzina,
trzech pokoi, kupę dziatek,
Pannie Młodej szafy szmatek,
a Młodemu silnej ręki i “syrenki”.

Bozia niech Wam błogosławi,
rząd Wasz w świecie niech rozsławi,
a z teściami żyjcie w zgodzie,
bo wygodnie to i w modzie.
żyjąc w szczęściu i radości
powiększajcie stan ludności

reklama
Drodzy Państwo Młodzi!
Bądźcie dla siebie i ziarnem pieprzu i szczyptą soli i tym co cieszy i tym co boli. Trwajcie razem, gdy miłość w rozkwicie i gdy ku jesieni swe kroki skieruje życie.

HEh ale dzisiaj pustki,,,,heh tylko CARIi na posterunku i pociesz.......a wszystkie duszyczki,,,,:-D:-D:-Doby tak dalej,,,:-D:-D

Czyżby wszystki euciekły na WESELE KOTI.....:-D:-D:-D

MIRCIA, MORDOKLEJAK,,, jak TAM syneczki,,,,:-D:-D:-Dczekamy,,

ALicja buziol...........

a ja jak zwykle w sobotę,,,,sama.............:tak::tak: bo maż na uczelni........:-D
posprzątane, poprane, poprasowane,,,,,, ryba po grecku zrobiona, rogaliki drzożdzowe popieczone,,,,,,:-D:-D:-D i teraz mam luz ,,,,heh i padam na pyszczek,,:-D:-D

Igor daje czadu,, nie hciał nawet spac w południe,,,,a mały Franio cos dzisiaj dziwnie spokojny,, troche mnie to nie pokoi,, ale może dlatego że cały czas ja w biegu i go kołysze,,,,

heh ,,,, juz sobie wkrecam przez te sny
śniły mi się robaki,buuuuuuuuuuuu to nie dobrze ,,,,a potem ze straciłam frania,,,,koszmar wiecie,,, obudzilam się cala mokra,,,, jak ja nie lubie takich snów,,,:no::no::no::no: strasznie się boje,,,i lęk wrócił o Frania.........:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Wszystki epozdrawiam, ni eprzynudzam,, trzymajcie się dziewuszki,,,,:-D:-D

selenka aj aga ir, gabi mordoklejka angelka, hania agusia537 niusia kinguś kasieekkkkk magdalenka marli cyniczna pixellka sonita :((( agataxk iławianka gloria iza30 oluniia dlaczegotak mircia wrobelek anetka alla also marzenka marlenka guska buziaczek koti mala anetka83 jezyk malutka80 scarlet agi 28 syla ola 15 ozkane goska40 szafirek patib
carri slodziutka
koti kochana duzo bardzo duzo szczescia na nowej drodze zycia :d i 9 miesiecy spokojnych z fasolinka :0)

pozdrawiam was dziewczynki moje kochane :*

ja też................:-d:-d:-d:-d:-d

Hej dziewczynki!!!
Ja dzisiaj jestem zmęczona, posprzątałam trochę, upiekłam ciasto przygotowałam obiad na dwa dni i padam na pyszczek:confused: Mały uciska mnie już nieźle, mam uczucie, ze go zaraz zgubię, a do tego przyszła jeszcze moja teściowa i tylko mnie wkurzyła swoją gadka....ehhhh, mam chyba kiepski dzień, może jutro będzie lepiej.

Pozdrawiam Was gorąco...

Cześć dziewczynki. Zazdroszczę Koti :tak: fajnie by było jeszcze raz przeżyć ten dzień.
Ja dzisiaj mam lekkiego dołka, właściwie dopadł mnie niedawno jak weszłam na sierpnióweczki. Popatrzyłam na zdjęcia USG. Jutro minęło by 16 tygodni ciąży. :-(

Hej dziewczynki!!!
Ja dzisiaj jestem zmęczona, posprzątałam trochę, upiekłam ciasto przygotowałam obiad na dwa dni i padam na pyszczek:confused: Mały uciska mnie już nieźle, mam uczucie, ze go zaraz zgubię, a do tego przyszła jeszcze moja teściowa i tylko mnie wkurzyła swoją gadka....ehhhh, mam chyba kiepski dzień, może jutro będzie lepiej.

Pozdrawiam Was gorąco...

Mirka trzeba było nie wpuszczać teściowej :-)

Zaznaczam tylko ze jeszcze zyję....................:-:)sorry:.....
Dziewczynki jutro będzie lepszy dzień....wkoncu musi być lepiej...tule wszystkie....

Koti......gorzka wódka ,gorzka wódka trzeba ją osłodzic...Młody Mloda pocałuje nie będzie Im szkodzic....gorzko,gorzko..........mam nadzieję ,że bawicie się wspaniale...........

reklama
Kasiek....niemartw sie to byl tylko zly sen.... Ja tez miewam koszmary czasem, a potem caly dzien jestem jakas w dołku....Ale potem otrzasam sie ..... Takie poprostu sa sny .... Nie bój sie Kasia, wszytsko z Franiem jest dobrze i bedzie tak ciagle :-)Nie ma innego wyjscia....wiec głowa do góry.
Nie watpie ze jestes zmeczona, bo widze ze troche porobiłas..... zjadłabym tak drozdzówke ...mniam....Poza tym ja tez sama jestem nie liczac królika i szczurka :-)Maz pojechalam na spotkanie z kolegamiz wojska tazke bedzie w domku około 21:30.....

Mircia ty tez padasz na pyszczek.....wy to z Kasia macie wiele wspólnego hehe
Ty ciasto, Kasiek drozdzówki....... przestanie mi robic smaka :-)Adrainek moze sie przygotowuje do wyjscia ze tak Cie uciska :-D

Malutka gdybym ja gdybała co by było np teraz .....popadlabym w depresje.Czeka Cie wiele momentów smutków, zapewne przy niektórych datach bedzie Ci sie łezka krecic ....ale no cóz taki kolej rzeczy .
Ja naprzyklad wczoraj mialam "wazna" date ....ale nie smutałam sie , choc moze powinnam ..

E...tam z jutrzejszym dniem .....ja wierze ze jeszcze dzis poczujecie sie lepiej ....Niewarto czekac do jutra..... NIe wiem ja u Was ....ale u mnie cały dzien pada ...koszmar! Ale pomimo tego ze leje w duszy jestem radosna itd
:-)

Do góry