reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

a jeszcze mialam napiasac ze chrzesniaczek za 3 dni pewnie znowu pojedzie do szpitala na badania szukaja jak to powiedziala lekarka dziwnych roznych chorob ...genetycznych itd ale ja z siora widze ze wszystko idzie kudobremu fosfataza spada i maly wiecej ruchliwy sie zrobil ...ja tak mysle ze mial przedawkowana witamine d3

reklama
Marlenka kochana tydzien przed moim weselem bedziemy robic wieczor panieski az do dnia slubu w konco Slodziutka ma byc na nim wodzirejka wiec i niech panienski rozkreci :DDDD
Kasiu jeszcze 140 dni i bedziemy Frania witac zoaczysz jak to szybko jak u Mirci 9 miesiecy
albo u Gabi jeszcze pamietam jak suwaczek matowala chyba z godzine a myz dziewczynami wiedzialysmy o co chodzi:)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~`~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
dla edzi......~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
franio przesyła
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~

łap kochana........~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hej dziewuszki kochane!

Piszecie jak szalone, ledwo wyszłam, a tu już cztery nowe strony.
Pognało mnie do sklepu po słodycze :zawstydzona/y:
Dieeeta miała być...?

Od kwietnia :-D

Od dwóch dni jestem strasznie zmęczona, senna mam nadzieję, że nie jestem w ciąży :szok: bo tak kilka razy nie byliśmy ostrożni... ale wydawało się, że to niepłodne :sorry2:

mój M lata na nocki dzisiaj na 8 z rzedu poszedł,potem w dzien śpi,mówie Wam jestem wsciekła na ta jego prace
nawet nie ma kiedy postarac sie ,zeby fluidki sie przydały

reklama
~~~~~~~~~~~~~~~~~`~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~