reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Alicja Ty to juz panienskie zaczynaj ...bo suwaczek pedzi do przodu ....zaraz bezdzie tak jak u koti 1 dzien ...i co???? a ja mam zamiar sie dobrze pobawic

Mikuś czyżby już zmęczenie przed ostatnim wąznym wydarzeniem w ciąży? Coś czuje że Adrianek powoli zaczyna się wykluwać mamci z brzuszka..
Czekamy na niego.

Alicja :*** wiesz miałam chwilę dla siebie i WIesia hihihiihi
Alez zapracowana kobitka ostatnio z Ciebie..

Michalniko wspólczuję i na moje "oko" to jednak było i jest poronienie. Może wczesne ale poronienie. Dlatego nie bagatelizuj niczego. Gnaj do ginka do szpitala i powiedz o pozytywnym wyniku testu! Trzymam kciuki za Was!

Marzenko mówisz goście poszli. My też niedawno przyszliśmy. Było bardzo fajnie. Choć zmęczona też jestem a pogoda do bani więc nie nastraja optymistycznie.

Carri Izunia dobrej nocki Wam życzę.. dziękuje za wszystko.

Marlenka dzięki,,,,,, sama się wystraszłam i myślałam,że to koniec al eFranio jak widać dzielny,, no i oczywisci eleki które brałam od poczatku napewno pomogły,,,,
Ja czuje sie juz jak kinkong,,heh ale cóż uroki ciaży,,,,zrobie wszystko by maluch miał co trzeba,,,,, nawt moge byc i kinkong,,:-D:-D:-D
Mówisz,że synek mniej gra,,,ale mimo wszystko wysportowany, fajnie,,,,,, a co u CIebie???? badank aporobione?? cos planujesz, czy narazie przystopowałas ze staraniami????

ALicja ok, to MILKa dopadła CIEBIE i napewno śliczni ebedziesz wyglądać,, heh uwież w siebie...śłiczna z dziebie kobieta,,,wiec co dodac.........:-D:-D:-D

gromadz gromadz,,,,dla CIEBI EKOCHANA,,,,,,,,,,,,~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

SŁODZIUTKA WRÓCIAŁA:-D:-D:-D:-D:-D:-D

IMPREZKA,,,hehe
kaczor_donald_www_gify_liq_pl (5).gif

dziekuje kasiu wiesz jakos nie wychodza ostatnio staranka ...ale fluidki lapie ............................
Edtko witaski kochana jednak od poniedzialku czeka mnie ciezka praca

iławianka super te dowcipki.. dzisiaj na kinder balu jak nie było dzieci bo bawiły się w pokoju obok to opowiedziałam kilka kawałow.. śmiechom nie było końca.. Dzięki..

Angelko(Asiu) nio ja przez pół życia już o tej godzinie wstaje. Ale taki "zawód" wybrałam i się cieszę nie narzekam póki cio :sorry2:
I jak dzisiaj samopoczucie i ząbek? Mam nadzieję że to i to w lepszej formie!

Haniu nocna jak dajesz sobie rady sama z synkiem? Całuje mocno i tulę...

Haniu scarlet a Ty dawno cosik nie pisałaś!

Pyzunia.. więc jak @ się skończyła, trzymam kciuki by następnej już wkońcu nie było!!!!

reklama
Kasiu Ty się nie wymiguj do FLUIDKÓW :crazy::-D

Marzenko z pracą źle a bez pracy jeszcze gorzej. Znam to z autopsji..

A ja dzisiaj kupiłam piękne komplety staniczki plus stringi lub majtusie.. takie bardzo bardzo bardzooo ...bardzo sexi :zawstydzona/y::blink: ciekawe co na to Wiesiu :rofl2::-D:szok:

Do góry