reklama
Alicja1985
Fanka BB :)
Carrii a od czego Cie boli????????odpoczywaj kochana teraz my bedziemy dyzuru pilnowac wiec mozesz byc spokojna
slodziutka_e
Mikuś czyżby już zmęczenie przed ostatnim wąznym wydarzeniem w ciąży? Coś czuje że Adrianek powoli zaczyna się wykluwać mamci z brzuszka..
Czekamy na niego.
Alicja :*** wiesz miałam chwilę dla siebie i WIesia hihihiihi
Alez zapracowana kobitka ostatnio z Ciebie..
Michalniko wspólczuję i na moje "oko" to jednak było i jest poronienie. Może wczesne ale poronienie. Dlatego nie bagatelizuj niczego. Gnaj do ginka do szpitala i powiedz o pozytywnym wyniku testu! Trzymam kciuki za Was!
Marzenko mówisz goście poszli. My też niedawno przyszliśmy. Było bardzo fajnie. Choć zmęczona też jestem a pogoda do bani więc nie nastraja optymistycznie.
Carri Izunia dobrej nocki Wam życzę.. dziękuje za wszystko.
Czekamy na niego.
Alicja :*** wiesz miałam chwilę dla siebie i WIesia hihihiihi
Alez zapracowana kobitka ostatnio z Ciebie..
Michalniko wspólczuję i na moje "oko" to jednak było i jest poronienie. Może wczesne ale poronienie. Dlatego nie bagatelizuj niczego. Gnaj do ginka do szpitala i powiedz o pozytywnym wyniku testu! Trzymam kciuki za Was!
Marzenko mówisz goście poszli. My też niedawno przyszliśmy. Było bardzo fajnie. Choć zmęczona też jestem a pogoda do bani więc nie nastraja optymistycznie.
Carri Izunia dobrej nocki Wam życzę.. dziękuje za wszystko.
kasiekkm
Marlenka dzięki,,,,,, sama się wystraszłam i myślałam,że to koniec al eFranio jak widać dzielny,, no i oczywisci eleki które brałam od poczatku napewno pomogły,,,,
Ja czuje sie juz jak kinkong,,heh ale cóż uroki ciaży,,,,zrobie wszystko by maluch miał co trzeba,,,,, nawt moge byc i kinkong,,
Mówisz,że synek mniej gra,,,ale mimo wszystko wysportowany, fajnie,,,,,, a co u CIebie???? badank aporobione?? cos planujesz, czy narazie przystopowałas ze staraniami????
ALicja ok, to MILKa dopadła CIEBIE i napewno śliczni ebedziesz wyglądać,, heh uwież w siebie...śłiczna z dziebie kobieta,,,wiec co dodac.........
gromadz gromadz,,,,dla CIEBI EKOCHANA,,,,,,,,,,,,~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ja czuje sie juz jak kinkong,,heh ale cóż uroki ciaży,,,,zrobie wszystko by maluch miał co trzeba,,,,, nawt moge byc i kinkong,,
Mówisz,że synek mniej gra,,,ale mimo wszystko wysportowany, fajnie,,,,,, a co u CIebie???? badank aporobione?? cos planujesz, czy narazie przystopowałas ze staraniami????
ALicja ok, to MILKa dopadła CIEBIE i napewno śliczni ebedziesz wyglądać,, heh uwież w siebie...śłiczna z dziebie kobieta,,,wiec co dodac.........
gromadz gromadz,,,,dla CIEBI EKOCHANA,,,,,,,,,,,,~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
slodziutka_e
Hmmm ghmm hggggmmm Kasiu JA TEŻ CHCĘ GROAMDZIĆ.. mam gdzie (wygląd jak słonica) więc poprosze o fluidki!
Alicja teściowe nie są złe
Alicja teściowe nie są złe
slodziutka_e
iławianka super te dowcipki.. dzisiaj na kinder balu jak nie było dzieci bo bawiły się w pokoju obok to opowiedziałam kilka kawałow.. śmiechom nie było końca.. Dzięki..
Angelko(Asiu) nio ja przez pół życia już o tej godzinie wstaje. Ale taki "zawód" wybrałam i się cieszę nie narzekam póki cio
I jak dzisiaj samopoczucie i ząbek? Mam nadzieję że to i to w lepszej formie!
Haniu nocna jak dajesz sobie rady sama z synkiem? Całuje mocno i tulę...
Haniu scarlet a Ty dawno cosik nie pisałaś!
Pyzunia.. więc jak @ się skończyła, trzymam kciuki by następnej już wkońcu nie było!!!!
Angelko(Asiu) nio ja przez pół życia już o tej godzinie wstaje. Ale taki "zawód" wybrałam i się cieszę nie narzekam póki cio
I jak dzisiaj samopoczucie i ząbek? Mam nadzieję że to i to w lepszej formie!
Haniu nocna jak dajesz sobie rady sama z synkiem? Całuje mocno i tulę...
Haniu scarlet a Ty dawno cosik nie pisałaś!
Pyzunia.. więc jak @ się skończyła, trzymam kciuki by następnej już wkońcu nie było!!!!
reklama
slodziutka_e
Kasiu Ty się nie wymiguj do FLUIDKÓW
Marzenko z pracą źle a bez pracy jeszcze gorzej. Znam to z autopsji..
A ja dzisiaj kupiłam piękne komplety staniczki plus stringi lub majtusie.. takie bardzo bardzo bardzooo ...bardzo sexi ciekawe co na to Wiesiu
Marzenko z pracą źle a bez pracy jeszcze gorzej. Znam to z autopsji..
A ja dzisiaj kupiłam piękne komplety staniczki plus stringi lub majtusie.. takie bardzo bardzo bardzooo ...bardzo sexi ciekawe co na to Wiesiu