reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

moje poronienia byly w9 tyg i 12 tyg mialam zabieg lyzeczkowania macicy przy pierwszym poronieniu bylo poronienie samoistne ale zabieg byl konieczny przy drugim poronienie chybione jednak przy przyjeciu do szpitala porenienie w toku>uwazaj jakis miesiac na siebie i nie dzwigaj nic ciezkiego organiz szybciej dojdzie do siebie

uciekam mam y gosci

Ostatnia edycja:
reklama
DZIŚ WIELKI DZIEŃ WIĘC Z TEJ OKAZJI
lo5.gif
Teraz Wy już nie samotni, teraz Wy we dwoje. Na łzy, smutki i radości pójdziecie oboje. Już Wam teraz droga życia łatwiejsza i lżejsza O! bo miłość wszelkie trudy usuwa lub zmniejsza. Niechaj złość i boleść u Was się nie zjawi, niech Wam zawsze Młoda Paro Pan Bóg błogosławi.

WALENTYNKI 4.gif

AJ to miłego leżenia..... ja też zaraz wskakuję pod kocyk z gorącą herbatką
a jak nasz Zdechlunek????

Magdalenko26 niestety chyba żadna z nas nie jest cierpliwa ale czasami nie ma wyjścia..... ja odkładam staranka z miesiąca na miesiąc.... niestety ciągle w życiu coś wyskakuje.....

Marzenko no cóż głowy nie zostawisz aby nie bolała..... może tableteczka???

Aga Irl gdzie się podziewasz????
jakoś wogóle tutaj pusto......
Carri dobrze że czuwasz i zaglądasz.....

buziaczki

Alutko ja teraz chyba się wstrzymam z kolejną ciążą i porobię sobie wszystkie badania, nie jestem gotowa psychicznie aby znowu to wszystko przechodzić:( i jeszcze te plamienia.....

KOCHANA KOTI....:-D:-D
Dzwony biją jak szalone, ]119788[/ATTACH]
Marsz weselny w uszach brzmi.
Młody mężu przytul żonę,
Niechaj cała ziemia grzmi.
Młoda żono przytul męża,
Twej miłości barwny kwiat.
Nie potrzeba Wam oręża,
U stóp macie cały świat.

Zobacz załącznik 119789 a2rs5.gif
Zobacz załącznik 119791lal157zt.gif

Dzisiaj ślub Wasz, Państwo młodzi,
W takim dniu się zawsze godzi,
Życzyć szczęścia dni rozlicznych,
I gromadki dzieci ślicznych.
Tylko One sprawić mogą,
Że nad życia trudną drogą,
Pośród smutków, zawsze, wszędzie,
Słońce Wam świeciło będzie.

slubne_02.jpg walentynki-gify-22.gif

Życzę wszystkiego, czego Wam trzeba:
autostrady wiodącej do nieba
bez żadnych ograniczeń prędkości, do tego jeszcze ogromu radości
z każdego, coraz szczęśliwszego dnia,
który spełnia Wasze marzenia.
Śłońce bez końca, kwiatów pachnących,
a tuż za oknem ptaków śpiewających.
Każde z tych życzeń na pewno się spełni,
ponieważ płynie prosto z serca głębi.

KOTI wszystkiego dobrego na nowej drodze życia,,,:-D:-D:-D

Załączniki

• ist2_4364942-white-wedding-doves-with-rings.jpg
    ist2_4364942-white-wedding-doves-with-rings.jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 15
Witam dziewczynki,,,,,:-D:-D:-D:-D
Magdalenka, Niusia, Marlenka, carri, ALutkai wszystkie nieobecne,,,,:-D:-D:-DBUZIAKI:-D:-D

SYLA piekna fotka,, dzidziuś śliczny.....

Wróbelek super ze po remoncie,,,, czekam na ta tajemnicę......

Słodziutka, SELENKA< MARTUSIA-ona, KAROLKA:-D:-D:-D

Kasiek WITAM :-)

Magdalenko tak jak ja....pozalatwiałam sobie sprawy,badanka jakies sobie powoli robie ale nie wszytskie ....wypoczne i do działania ....Bedzie prawie rok jak zaczne staranka po stracie ..... ale z tego sie ciesze i co wazniejsze mniej sie martwie ....

Ja też zasmarkana...... i jakoś bez chęci na cokolwiek....
Dziękuję Carri.....miałam to samo dwa lata temu,myslałam ze zejde z tego świata....a teraz wróciło...choć bardzo uwazam na nerki.....buuuu...jestem wsciekła,ból niedowytrzymania i do tego wysoka gorączka z dreszczami....dziś juz powinno byc lepiej bo załatwiłam sobie antybiotyk ten sam co wtedy..........
Oj moje biedactwa. Dużoooooo zdrówka Wam życzę :tak::tak:

a mnie glowa n......a zaraz zwarjuje do tego @ przylazla i jak tu przyjmowac gosci?
Mam nadzieje, że mimo tego spotkanie będzie udane :tak:

Magdalena trzymaj się

Czuwam i wrazie czego pocieszam smutne duszyczki:-)
Potrzebna nam taka dobra duszyczka. Buziaczek :-):-):-)
cmok%5B2%5D

reklama
Selenka AJ Aga Ir, Gabi Mordoklejka Angelka, Hania Agusia537 Niusia Kinguś Kasieekkkkk Magdalenka Marli Cyniczna Pixellka Sonita :((( Agataxk Iławianka Gloria Iza30 Oluniia Dlaczegotak Mircia Wrobelek Anetka Alla Also Marzenka Marlenka Guska Buziaczek Koti Mala Anetka83 Jezyk Malutka80 Scarlet Agi 28 Syla Ola 15 Ozkane Goska40 Szafirek Patib
Carri Slodziutka
KOTI KOCHANA DUZO BARDZO DUZO SZCZESCIA NA NOWEJ DRODZE ZYCIA :D I 9 MIESIECY SPOKOJNYCH Z FASOLINKA :0)

POZDRAWIAM WAS DZIEWCZYNKI MOJE KOCHANE :*

Do góry