reklama
Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
Dziękuję Carri.....miałam to samo dwa lata temu,myslałam ze zejde z tego świata....a teraz wróciło...choć bardzo uwazam na nerki.....buuuu...jestem wsciekła,ból niedowytrzymania i do tego wysoka gorączka z dreszczami....dziś juz powinno byc lepiej bo załatwiłam sobie antybiotyk ten sam co wtedy..........
Kurczę męczę się z tymi choróbskami od początku lutego...niedługo bede miała przydomek "zdechlun 2"....Niusia;-)
Idę zaraz .....
Moge dziś sobie pozwolic na lezenie bo M na montazu do wieczora....a Gosienka pojechała do swojego taty......
Zyczę Wam zdrówka.....
Kurczę męczę się z tymi choróbskami od początku lutego...niedługo bede miała przydomek "zdechlun 2"....Niusia;-)
Idę zaraz .....
Moge dziś sobie pozwolic na lezenie bo M na montazu do wieczora....a Gosienka pojechała do swojego taty......
Zyczę Wam zdrówka.....
Aj zdrowiej nam kochana
carri witaski Ty dobra duszyczko
a mnie glowa n......a zaraz zwarjuje do tego @ przylazla i jak tu przyjmowac gosci?
sylka sliczna dzidziunia ładnie widac twarzyczke,nosek
chlopak jak tralala
carri witaski Ty dobra duszyczko
a mnie glowa n......a zaraz zwarjuje do tego @ przylazla i jak tu przyjmowac gosci?
sylka sliczna dzidziunia ładnie widac twarzyczke,nosek
chlopak jak tralala
Ostatnia edycja:
Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
Magdalenko miałaś robione badania po pierwszym poronieniu ?
Niestety żanych badań mi nie zrobiono bo pierwszy raz poronilam w Anglii, jak tylko zaczęłam podejrzewać że jestem w 2 ciąży to przyjechałam do Polski, jestem tu już 6 tyg i czekam jak przestane plamić po poronieniu a trwa to już 2 tyg, w poniedziałek wybieram się do mojego gin na USG, mam nadzieje że on wreszcie coś zadecyduje bo czekanie mnie wykańcza ( nie należe do cierpliwych osób).
Mama 2 aniołków: 22.02.09(4 tc), 2.07.08 (4 tc)
Ostatnia edycja:
magdalenka 26 witam Ja po pierwszym poronienu plamilam dosc dlugo i mocno ( za szybko wrocilam do pracy i to na 12 godz) co przyczynilo sie do krwotoku , dostalam wtedy od gin progesteron i to pomoglo. Uwazaj na siebie . Buzka
dzieki carri ...buziaczek
dzieki carri ...buziaczek
reklama
Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
marlena78 dzięki a powiedz mi czy byłaś łyżeczkowana po wszystkim? bo ja 2 razy poronilam samoistnie i stwierdzono że przy tak wczesnej ciaży macica oczyszcza się sama.