reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dziękuję Carri.....miałam to samo dwa lata temu,myslałam ze zejde z tego świata....a teraz wróciło...choć bardzo uwazam na nerki.....buuuu...jestem wsciekła,ból niedowytrzymania i do tego wysoka gorączka z dreszczami....dziś juz powinno byc lepiej bo załatwiłam sobie antybiotyk ten sam co wtedy..........
Kurczę męczę się z tymi choróbskami od początku lutego...niedługo bede miała przydomek "zdechlun 2"....Niusia;-)
Idę zaraz .....
Moge dziś sobie pozwolic na lezenie bo M na montazu do wieczora....a Gosienka pojechała do swojego taty......

Zyczę Wam zdrówka.....

Aj zdrowiej nam kochana
carri witaski Ty dobra duszyczko

a mnie glowa n......a zaraz zwarjuje do tego @ przylazla i jak tu przyjmowac gosci?

sylka sliczna dzidziunia ładnie widac twarzyczke,nosek
chlopak jak tralala

Ostatnia edycja:
carri chetnie i bym wziela ale mam dzisiaj zamiar jakiegos drineczka wypic ...wiec czekam moze i pomoze mi alkohol? a goscie za 20 min beda ...
M zadowolony z prezentu i to mnie cieszy

Magdalenko miałaś robione badania po pierwszym poronieniu ?

Niestety żanych badań mi nie zrobiono bo pierwszy raz poronilam w Anglii, jak tylko zaczęłam podejrzewać że jestem w 2 ciąży to przyjechałam do Polski, jestem tu już 6 tyg i czekam jak przestane plamić po poronieniu a trwa to już 2 tyg, w poniedziałek wybieram się do mojego gin na USG, mam nadzieje że on wreszcie coś zadecyduje bo czekanie mnie wykańcza ( nie należe do cierpliwych osób).

Mama 2 aniołków: 22.02.09(4 tc), 2.07.08 (4 tc)

Ostatnia edycja:
Bede trzymac kciuki by ból szybko minał i bys sie dobrze bawila ;-)
No to fajnie jak prezent sie podoba mężowi:-)

magdalenka 26 witam Ja po pierwszym poronienu plamilam dosc dlugo i mocno ( za szybko wrocilam do pracy i to na 12 godz) co przyczynilo sie do krwotoku , dostalam wtedy od gin progesteron i to pomoglo. Uwazaj na siebie . Buzka

dzieki carri ...buziaczek

reklama
marlena78 dzięki :) a powiedz mi czy byłaś łyżeczkowana po wszystkim? bo ja 2 razy poronilam samoistnie i stwierdzono że przy tak wczesnej ciaży macica oczyszcza się sama.

Do góry