reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dziękuję Carri.....miałam to samo dwa lata temu,myslałam ze zejde z tego świata....a teraz wróciło...choć bardzo uwazam na nerki.....buuuu...jestem wsciekła,ból niedowytrzymania i do tego wysoka gorączka z dreszczami....dziś juz powinno byc lepiej bo załatwiłam sobie antybiotyk ten sam co wtedy..........
Kurczę męczę się z tymi choróbskami od początku lutego...niedługo bede miała przydomek "zdechlun 2"....Niusia;-)
Idę zaraz .....
Moge dziś sobie pozwolic na lezenie bo M na montazu do wieczora....a Gosienka pojechała do swojego taty......

Zyczę Wam zdrówka.....

Aj zdrowiej nam kochana
carri witaski Ty dobra duszyczko

a mnie glowa n......a zaraz zwarjuje do tego @ przylazla i jak tu przyjmowac gosci?

sylka sliczna dzidziunia ładnie widac twarzyczke,nosek
chlopak jak tralala

Ostatnia edycja:
carri chetnie i bym wziela ale mam dzisiaj zamiar jakiegos drineczka wypic ...wiec czekam moze i pomoze mi alkohol? a goscie za 20 min beda ...
M zadowolony z prezentu i to mnie cieszy

Magdalenko miałaś robione badania po pierwszym poronieniu ?

Niestety żanych badań mi nie zrobiono bo pierwszy raz poronilam w Anglii, jak tylko zaczęłam podejrzewać że jestem w 2 ciąży to przyjechałam do Polski, jestem tu już 6 tyg i czekam jak przestane plamić po poronieniu a trwa to już 2 tyg, w poniedziałek wybieram się do mojego gin na USG, mam nadzieje że on wreszcie coś zadecyduje bo czekanie mnie wykańcza ( nie należe do cierpliwych osób).

Mama 2 aniołków: 22.02.09(4 tc), 2.07.08 (4 tc)

Ostatnia edycja:
Bede trzymac kciuki by ból szybko minał i bys sie dobrze bawila ;-)
No to fajnie jak prezent sie podoba mężowi:-)

magdalenka 26 witam Ja po pierwszym poronienu plamilam dosc dlugo i mocno ( za szybko wrocilam do pracy i to na 12 godz) co przyczynilo sie do krwotoku , dostalam wtedy od gin progesteron i to pomoglo. Uwazaj na siebie . Buzka

dzieki carri ...buziaczek

reklama
marlena78 dzięki :) a powiedz mi czy byłaś łyżeczkowana po wszystkim? bo ja 2 razy poronilam samoistnie i stwierdzono że przy tak wczesnej ciaży macica oczyszcza się sama.

Do góry