slodziutka_e
Fanka BB :)
iza30 nie gratulowałam Ci jeszcze pięknego suwaczka! A dzisiaj mnie mało..bo jakoś tak czas szybko zleciał a jutro praca i kinder bal.. wiec...też mnie nie będzie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochanie to jakbyś mieszkała tutaj gdzie ja (Kaszuby) to bys miała dzisiaj imprezę. U nas jest taki zwyczaj, że rodzina, przyjaciele, sąsiedzi przychodzą do panny młodej pod dom i tłuką butelki na szczescie, a pan młody raczy ich wódeczką, do tego są zakąski i impreza trwa tak do ok 24, a wspomnienia potem sa świetne. Impreza ta nazywa się Polter Abend
hej dziewczyny, ostatnio pisałam ze zdiagnozowano u mnie puste jajo płodowe, pozniej podobno bylo widac zarodek, teraz to ciąża obumarła, we wtorek zabieg.