reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

iza30 nie gratulowałam Ci jeszcze pięknego suwaczka! A dzisiaj mnie mało..bo jakoś tak czas szybko zleciał a jutro praca i kinder bal.. wiec...też mnie nie będzie...

reklama
Kochanie to jakbyś mieszkała tutaj gdzie ja (Kaszuby) to bys miała dzisiaj imprezę. U nas jest taki zwyczaj, że rodzina, przyjaciele, sąsiedzi przychodzą do panny młodej pod dom i tłuką butelki na szczescie, a pan młody raczy ich wódeczką, do tego są zakąski i impreza trwa tak do ok 24, a wspomnienia potem sa świetne. Impreza ta nazywa się Polter Abend:-D

Byłam 2 razy na takiej imprezce kilka lat temu, kiedy byłam na wakacjach na Kaszubach :tak: świetny zwyczaj. z kumpelą zebrałyśmy pełno butelek. oj młodzi mieli później sprzątania :-D

Iza30 gratuluję fasoleczki. Na pewno wszystko będzie dobrze.

Koti trzymaj się jutro. Nie stresuj się bo nie warto :tak: Oby to był najszczęśliwszy dzień w Twoim życiu. Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia :-D

Na humorek:

Panna leży z gościem w łóżku tuż po stosunku:
- A ty miły, ejdsa to na pewno nie masz?
- Absolutnie nie, kochana!
- Chwała Bogu, bo już się bałam, że drugi raz złapie...

sex jest jak pepsi (ask for more)
Sex jest jak samsung (everybody is invited)
Sex jest jak peugeot (zaprojektowany by cieszyc)
Sex jest jak tpsa (laczy nas coraz wiecej)
Sex jest jak philips (lets make things better)
Sex jest jak plus (zmieniamy swiat na plus)
Sex jest jak era (t&aaaak, t&aaaakkk...)
Sex jest jak jogobella (rozkosz extra duzego...)
Sex jest jak prusakolep (kusi, wabi, neci)
Sex jest jak o.b. (ok)
Sex jest jak redbull (dodaje skrzydel )
Sex jest jak milka (daj sie skusic)
Sex jest jak mars (krzepi)
Sex jest jak snickers (na co czekasz?)
Sex jest jak guma orbit (zmniejsza ph w ustach )
Sex jest jak margaryna kasia (pieczenie to tyle radosci)
Sex jest jak bmw (radosc z jazdy)
Sex jest jak chupa chups (musisz je lizac !)
Sex jest jak kurs nurkowania (wejdz glebiej)

Policjant zatrzymuje blondynkę:
- "Poproszę prawo jazdy!"
- "A co to jest"
- "To taki kartonik ze zdjęciem uprawniający do prowadzenia pojazdu"
- "Aha, proszę bardzo"
- "Poproszę jeszcze dowód rejestracyjny"
- "E..?"
- "Taki różowy kartonik mówiący o tym, że jest pani właścicielką pojazdu"
- "Aha, proszę"
Policjant zdejmuje spodnie.
Blondynka: "Co, znowu alkomat?"

czesc dziewczynki. stresik mija, bol troche tez. posiedzialam sobie w wannie w cieplej wodzie. kolezanka polecila mi dolanie troche oliwki do wody, bo dobrze na skore taka kapiel dziala. ale przesadzilam i wygladalam jak frytka we frytkownicy :baffled:

Iwawianka dobre dobre dobre poproszę jeszcze coś!!

Malutka rtulę Cię do serduszka.. dzisiaj mi mija 9miesięcy od straty drugiej fasolki również :-(

Maja witaski miłe!! Jak dobrze widzieć Cię jeszcze panną :-D Jutro mnie nie będzie zapewne wiec juz dziś na Twoje "ręce" składam najserdeczniejsze życzenia!

reklama
Do góry