reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dziękuję wam serdecznie, rozmawiałam z moim lekarzem i niestety jak nie przestane plamić to czeka mnie zabieg:-(
Ale macica jest czysta to po co zabieg? Mam nadzieje, że plamienia szybko się skończą.

Muszę się Wam pochwalić czymś. Dzisiaj pani oddawała sprawdziany i moja siostra miała najwięcej punktów w klasie! Tak się cieszę, bo ten sprawdzian zaczęli pisać od razu jak wróciła po tygodniowej nieobecności do szkoły (po pogrzebie mamy) i bałam się, że może jej gorzej poszło a tu taka niespodzianka!
Super :-):-):-):-):-)

ehhh zaczynam się denerwować. Siedze w pracy jeszcze - stres zabijam pracą.
Będzie dobrze kochanie :tak::tak::tak:
Cześć dziewczyny
Ja jestem juz po remoncie (hurra nareszcie).
Bardzo się cieszę :-)
a to z 13 tygodnia
Piękne :-D

pojechalismy dzis do szpitala ale nie wiele pomogly piguły a lekarzy juz ni bylo, mam obserwowac rane i jak sie zrobi odczyn zapalny to na izbe przyjęc ale juz troche lepiej jest
Trzymaj się. Mam nadzieje, że rana szybko się zagoi.

Umieściłam zdjęcie mojej kruszynki w albumie, przepraszam za kiepską jakość ale dziś już nie mam siły kombinować jutro poprawię;-)

Carri wygląda na to że Czuba i Cholewa przyjmują razem w jednym budynku... mają chyba gabinety obok, bo ten sam adres a jak ja byłam u czuby to był tam jakis drugi lekarz młody dosyc około 35 lat chiba :) ciekawe ile on bierze za wizyte. ci lekarze to pewnie koledzy

Witam. Syla gapa ze mnie bo nie przywitałam Ciebie gorąco po powrocie i strasznie mocno trzymam za Was kciuki a więc Witaj!!!
Zdjęcie super.
Koti - powodzenia jutro i koniecznie wklej fotki.
Oluniu przykro mi (*)
Wróbelku życzę Tobie aby to co trzymasz w tak wielkiej tajemnicy udało się (nie cierpię jak ktoś mówi że coś nie powie bo jeszcze bardziej rozpala moją ciekawość) i z niecierlpiwością czekam na wieści co to jest.
Super, że skończyłaś remont
Also pogratuluj siostrzycce wspaniałych wyników
Kinguś bardzo się cieszę, że z maleństwem ok niech zdrowo rośnie
Ola i jak tam po rozmowie - mam nadzieję że po Twojej myśli.
Mircia może napiszesz jakąś książkę kucharską bo po Twoim obiedzie ja się głodna zrobiłam a też lubię gotować jakieś wymyślne potrawy a nowych przepisów nigdy dosyć. U mnie skąd pochodzę w kujawsko pomorskim też jest tłuczenie butelek w wieczór przed ślubem
Słodziutka i Agnieszka AJ a Wy gdzie się schowałyście?
Pozdrawiam Was wszystkie

kingus super zdjęcie nawet ładnie widac maluszka :) wkrótce zobaczymy pewnie usg 3D :-D. wiecie ja biore do konca te moje anty tabsy i piernice juz to :)co ma byc to bedzie, nie bedziemy sie specjalnie starac ale uwazac tez nie mam zamiaru bo i tak watpie ze po tym stazu mnie zechca w urzedzie... tak to jest jak sie ma waskie plecy

kingus super zdjęcie nawet ładnie widac maluszka :) wkrótce zobaczymy pewnie usg 3D :-D. wiecie ja biore do konca te moje anty tabsy i piernice juz to :)co ma byc to bedzie, nie bedziemy sie specjalnie starac ale uwazac tez nie mam zamiaru bo i tak watpie ze po tym stazu mnie zechca w urzedzie... tak to jest jak sie ma waskie plecy
Dzięki:-)
Pewnie czasem warto iść na żywioł, dokładnie co ma być to będzie :tak: a będzie dobrze.

Żegnam się na dziś. Jutro zajrzę. Miłej nocki moje kochane :-):-)

chyba nie dodałam że anty ma jeszcze na dwa tygodnie :) wiec nie tak duzo hehe, oczywiscie w apteczce jeszcze jest kilka starych opakowan ale chyba je spale bo po ch.... mi one hehe trzeba po bozemu przeciez :-D

reklama
jej carri jak przeczytałam sobie opinie o czubie to juz nic nie wiem... wiesz ja tak staram sie na to nie patrzec bo róznie ludzie pisza i różne maja typy charakterów niektórzy uwazaja sie za pepek swiata i wszystko im sie nalezy i zawsze jest tak ze jezeli cos w ciazy pójdzie źle to lekarz jest winny. ja juz nie czytam opinii bede kombinowac później jak juz zaciaze to wtedy zdecyduje do którego leakrza chodzic... kurcze ja mam nawet sasiada ginka hehe ale do sasiada na pewno nie pojde jeszcze bedzie plotkował o moim podwoziu :-D

Do góry