reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja sie tylko przywitam i uciekam.
Koti jutro Wasz wazny dzień :-), wypoczywaj kochana i nie stresuj sie tylko
Syla28 powrotu do zdrowka Wam zycze.
Słodziutka, nie widac Cie dzisiaj tutaj prawie.
Wróbelku,pixella, malutka,carri, ola, miroslawa i wszystkie nie wymienone (wybaczcie, ale pamiec szwankuje) dziewczynki pozdrawiam.;-)

reklama
dzisiaj ja czaruje HOKUS POKUS zarażam szczęściem :) bo jakoś mi dzisiaj tak wesoło :-) a jutro do kina albo z M albo ze szwagrem bo nie wiem czy M ma na noc czy w ogole ma w wekend robic bo oni sie dowiaduja dopierow pt.. wiec na komedie romantyczna moze pójde ze szwagrem hehehe moze ktoras chetna na mlodego przystojnego faceta bo szwagier samotny a ma tylko 32 latka wiec mlody ogierek jest hehe :-)

Ja mimo, że jestem zajęta chętnie wypożyczę Twojego szwagra bo mój M. nie chce iść ze mną do kina na "Kochaj i tańcz" i nie mam z kim iść :no:

iławianka a skąd ty jesteś też z zor?
bo jakby ze mna nikt nie chciał isc to ja mam 2 bilety wiec zapraszam ale pod warunkiem ze nikomu nie bedzie sie chcialo ze mna isc :)

Kochana Kotie
Jutro

Ślub Wasz i Wesele, Życzę więc Wam szczęścia wiele, Stadka dzieci, mrowia wnuków I ... Zgadnijcie. Tak! Prawnuków! Oprócz tego powodzenia, Marzeń, planów, snów spełnienia, Dużo zdrowia, pełnej kasy I miłości po wsze czasy.
Najserdeczniejsze zyczenia
Od sierpniowek 2009
Kotie trzymamy kciuki za przyszlego dzidziusia

ah juz zobacyłam iława tak? szkoda bo ja własnie ide na ten film a jak nikt nie bedzie chcial isc to trudno tez nie pojde bo to jest na 21:30 wiec troche późno jak na samotny spacer, bo do kina mam bliziutko piechota ale w nocy sama nie chodze

M wraca za pól godzinki wiec sie dowiem czy do tego kina pojde czy nie, bo ten mój szwagier to moze do kina lubi chodzic no ale to jest przeciez komedia romantyczna hehe pewnie mu glupio bedzie, ale to caly on taki niesmialek ale jak juz zagada to jakis inny jest :-D kiedys mojego m straszyłam że jak sie ze mna nie ozeni to wezme sie za Pawła żeby mu utrzec nosa haha a mialam wtedy 18 lat hahaha :-) widocznie mój m wzioł sobie to na poważnie :-D

a wiesz ze ja jeszcze z moim nigdy w kinie nie bylam... kurcze a niedlugo 5 latek stuknie.... jak on jutro ma isc do roboty to sie wk... bo bilety mam za darmo.... hihi tak to jest jak sie w urzedzie ma staż :-D coś trzeba skorzystac :-D

reklama
Witam się wieczorkiem.Dzisiaj jakoś tak dzień zleciał szybko:szok:

Wróbelku czyżby rozmowa o pracę? Hmmm wiem że po przyjeździe do Polski to było dla Ciebie bardzo ważne.
Tak czy siak trzymam kciuki za pomyślność sprawy.
Gratuluję remontu.

Beatko bardzo bardzo się cieszę! Zdjęcie śliczne! Cała mama :-p:zawstydzona/y:;-) Jak miło że jesteś.. Jakoś ostatnio zaniedbujesz nas.

Also(Alu) gartulatki dla mądrej siostry. Naprawdę rośnie na silną kobietę!

Kasiu(szafirku) miałyśmy dzisiaj pić? I co? Kurcze ale ten dzień zleciał.

Maja - kochana jutro faktycznie wielki dzień... pochwałom nie będzie końca. Życzę Ci takiego wspaniałego męża i szcześcia w małżeństwie jakie ja mam!
Kochana jutro powal wszystkich na kolana! A brzuszek albo będzie bolał na @ albo z nerwów faktycznie!
Całuski dla Ciebie gorące.

Oluniaaa tak bardzo bardzo mi przykro... a już myślałam że będziesz szcześliwa teraz... ale jak widać słoneczko schowało się za chmurki. Bądź dzielna. Życzę Ci duuużo siły. A dla Aniołka (*)

Agusia5.... i jak dzisiaj przetrwalaś pogrzeb? Trzymaj się kochana.

Agatko T pozdrowionka dla Ciebie!

kaskax25 - jejku dziewczynki ja miło z Waszej strony!!!! Buziaczki dla sierpnióweczek (nie wiem czy pamietacie ale i ja tam byłam z Wami...)

Mikuś mówisz same pyszności dla M robisz. Ale mój Wiesiu jak On to mówi jest wszystko żerny prawie. Ale i tak mówi że MOJE jedzonko najlepsze na świecie :tak:;-) pięknie kłamie :-D
Skurcze.. mowisz.Może wkońcu zaczyna się coś dziać.

Carri(Izu) zobaczymy czy po wakacjach będziesz pielęgnować brzuszek. Wiesz czego Wam życzę!

Pixelko Aniu pytałam jak się czuje Twa Wika? Bo jak wyjeżdzałaś to mówiłaś o lekach szpitalu.....
Wszystko już oki?

Iławianka masz kawał jeszcze jakiś? "sprzedawałam" dzisiaj pozycję na byka. Siostra mi też opowiedziała dobry. Ale nie chce mi się pisac.. bo długi. Ale padałam ze śmiechu...

Do góry