Witam się wieczorkiem.Dzisiaj jakoś tak dzień zleciał szybko
Wróbelku czyżby rozmowa o pracę? Hmmm wiem że po przyjeździe do Polski to było dla Ciebie bardzo ważne.
Tak czy siak trzymam kciuki za pomyślność sprawy.
Gratuluję remontu.
Beatko bardzo bardzo się cieszę! Zdjęcie śliczne! Cała mama
;-) Jak miło że jesteś.. Jakoś ostatnio zaniedbujesz nas.
Also(Alu) gartulatki dla mądrej siostry. Naprawdę rośnie na silną kobietę!
Kasiu(szafirku) miałyśmy dzisiaj pić? I co? Kurcze ale ten dzień zleciał.
Maja - kochana jutro faktycznie wielki dzień... pochwałom nie będzie końca. Życzę Ci takiego wspaniałego męża i szcześcia w małżeństwie jakie ja mam!
Kochana jutro powal wszystkich na kolana! A brzuszek albo będzie bolał na @ albo z nerwów faktycznie!
Całuski dla Ciebie gorące.
Oluniaaa tak bardzo bardzo mi przykro... a już myślałam że będziesz szcześliwa teraz... ale jak widać słoneczko schowało się za chmurki. Bądź dzielna. Życzę Ci duuużo siły. A dla Aniołka (*)
Agusia5.... i jak dzisiaj przetrwalaś pogrzeb? Trzymaj się kochana.
Agatko T pozdrowionka dla Ciebie!
kaskax25 - jejku dziewczynki ja miło z Waszej strony!!!! Buziaczki dla sierpnióweczek (nie wiem czy pamietacie ale i ja tam byłam z Wami...)
Mikuś mówisz same pyszności dla M robisz. Ale mój Wiesiu jak On to mówi jest wszystko żerny prawie. Ale i tak mówi że MOJE jedzonko najlepsze na świecie
;-) pięknie kłamie
Skurcze.. mowisz.Może wkońcu zaczyna się coś dziać.
Carri(Izu) zobaczymy czy po wakacjach będziesz pielęgnować brzuszek. Wiesz czego Wam życzę!
Pixelko Aniu pytałam jak się czuje Twa Wika? Bo jak wyjeżdzałaś to mówiłaś o lekach szpitalu.....
Wszystko już oki?
Iławianka masz kawał jeszcze jakiś? "sprzedawałam" dzisiaj pozycję na byka. Siostra mi też opowiedziała dobry. Ale nie chce mi się pisac.. bo długi. Ale padałam ze śmiechu...