reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam.
Nie przeczytałam wszystkich zaległości, przyznaję. Przebiegłam szybciutko tylko.
Haniu, w odpowiedzi na USG genetyczne. Miałam je robione na INNYM sprzęcie niż normalne. Ma możliwości, których w normalnym USG nie ma. Badania serca 15 tygodniowego płodu z przepływami krwi.To samo pępowiny, nawet sprawdzano mi skład łożyska, niesamowity widok. Czy dobrze się dotlenia. Ma wiekszą mozliwośc dokładniejszego powiększenia. Z tego co wiem na NFZ jest tylko jedno takie we Wrocławiu, na Dyrekcyjnej. Prywatnie, nie wiem.

Szafirku, z moim lekarzem też było dokładnie, mówił do Mnie a nie do studentów :-(
Edytko, pewnie,że wybaczę. Rozumiem. Ty też wybacz.
Anetko , gratuluję.
Aga AJ:-)
also, sama patrzę z przerażeniem na wagę swoją!
Gabi, trzymaj się. Jak się malutka urodzi emocje puszczą. Jak napisałaś, pewne sprawy go przerosły. Ale się stara przeciez.
Pozdrawiam i zmykam na miasto. Dziś załatwiania kredytu na mieszkanie ciąg dalszy.

CIESZĘ SIĘ ,ŻE JESTEŚCIE!

Ostatnia edycja:
reklama
Selenko super, że dzidzia rośnie zdrowo. Uczucie królika doświadczalnego może nie jest miłe,ale grunt, że wszystko w porządku jest

Carri czas wrócić do pracy? Owszem,ale najpierw trzeba wrócić do Polski a to nie jest takie łatwe. Cieszę się, że chmury krążące nad Twoim samopoczuciem odeszły w siną dal. Tak trzymaj

AgnieszkaAJ życzę aby wena już Cię nie opuszczała

Iławianka piekne słoneczko nam podarowałaś.Dziękuję

Alutka nie trać wiary

Edytko dziekuje za pamięć. Cieszę się, że wycieczka pomimo mandatu zostawiła miłe wspomnienia

Hanka widzę, że Ty w taki sam sposób poprawiasz sobie humor

Magdalenko przykro mi z powodu Twojego rozczarowania. Tulam

Agusia537 ja myslę, że to żaden wstyd.Powinnaś skonsultować swoje odczucia z lekarzem

Koti trzymam kciuki aby do soboty ból przeszedł

niusi@ fajnie, że spotkanko sie udało i humorek polepszył

szafirku trzymam kciuki, żeby jednak nowe torbiele nie pojawiały się już

marlena udanych zakupów

aga_ir życzę aby snieg szybko był wspomnieniem i super, że z dzidziusiem wszystko w porządku

Gabi kochana, myslę o Tobie często i kciuki trzymam żeby wszystko było dobrze. Moja Ola urodziła się w 34 tygodniu i jest zdrową dziewczynką, więc jeśli Twoja dzidzia urodziłaby się teraz to z pewnością wszystko byłoby dobrze. Tulam Cię mocno na skiereszowane nerwy, bo masz rację, że samemu nie da się sprostać takiej sytuacji. A mąż? Pewnie tak jak piszesz sytuacja go przerosła. Życzę Ci z całego serca, żeby wszystko Wam się poukładało i to jak najszybciej.

also fajnie, że zakupy udane. I życzę Ci kolorowych snów, a nie koszmarów

Miroslava już za chwileczkę już za momencik będziesz tulić w ramionach swoje maleństwo

Sonita trzymam kciuki, żeby staranka dobrze wyszły i na wiosnę, żeby maleństwo pojawiło sie na świecie

Anetka za Was też trzymam kciuki. I za staranka

Gnacie strasznie, ale postaram sie być na bieżąco.
u mnie bez zmian właściwie, dołki mnie nawiedzają i juz sama nie wiem jak z nimi walczyć. Olcia zaczęła nocnikować wreszcie. Przynajmniej stara się dziewczyna, ale trochę mnie to nerwów kosztuje. Zaczynam sobie wmawiać, że beznadziejną mamą jestem bo brak mi czasem cierpliwości i może dlatego Bóg zdecydował, żeby zaprosić aniołka do siebie.

Ozkane dziękuje :tak:

I nie wmawiaj sobie takich rzeczy... czasami każdy z nas traci cierpliwosc..., to normalne... więc głowa do góry !!! :-D

Większość lekarzy mówi, że czekać minimum 3 miesiące, ale mój powiedział, że już mogę (8tygodni po porodzie)bo macica jest obkurczona i miejsce po łożysku się zagoiło. To ponoc ważne bo jakby następna dzidzia się tam zaczepiła to może łożysko wrosnąć w ranę i wtedy byłoby nieciekawie - więc biegnij do swojego gina na badanko to Ci podpowie jak sprawa wygląda u Ciebie.
Pozdrawiam serdecznie.
kurcze no wlasnie 3miesiace, mi powiedzial moj lekarz ze wszytskio wrocilo do normy i zebym odczekala 3miesice minimum ale niewiem czy dam rade:( nieiwem czy nie zaryzykowac i rozpoczac staranka::-)

Czesc wam wszystkim ninadazam za wami i juz straciłam wontek ale mam nadzieje ze nadrobie to jakos pozdrawiam was wszystkie serdecznie umnie juz wszystko jest ok łykam Vita-mineral i Bioaron C to na wzmocnienie organizmu mysle ze kiedys napisze wam miła nowinke ale to juszcze troche potrwa narazie musze wziasc sie za siebie bo organizm mój jest troche osłabiony dzieki za ciepłe słowa otuchy juz jest mi troche lzej na sercu czasami dowas jeszcze zajze zanim wyjade . dzieki za wasze słowa bardzo mi pomogłyscie . bardzo chce podziekowac kochanej Agi 28 która mnie do was pokierowała . dziekuje wam bardzo

czesc dziewczyny
Gabi uważam tak samo jak Sonita,może Twój M nie zdaje sobie sprawy z tego co przezywasz i jak sie z tym czujesz?
pozdrawiam Was każda z osobna:-)

reklama
Do góry