reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam wiosennie

Aga Irl ....zasypało Cie a ja juz myslalam ze wiosna sie zbliza :) Przynajmniej u mnie jest wiosna za oknem ...Ehhh niebo błekitne,słonce i wiatarek .
Ciesze sie ze z dzidzia wszytsko ok:)

Also :) Widocznie Twojemu dzidziusiowi słodycze zasmakowały ...NO no i Ciebie ogarnia szal zakupów ... heh

Gabi badz dzielna, nie powinnas sie denerwowac ...Moze tez nie warto uprzedzac faktów, moze maz Ci pomoze... ALE tak wogole to zapewne dasz sobie rade, bo jestes silna osoba ! No ale juz niech w Tobie bedzie spokój ,zrób to dla dzidzi ......

Mircia :) Jeszcze troszeczke ,lada dzien i Adrainek bedzie z Wami :happy:

Anetko chetnie bym przyjechała ale chyba bedzie to niemozliwe..Ale zapewne wierze, ze bedziesz sie swietnie bawila..Fajna data ten pierwszy kwiecien ....prima aprilis :tak:

Sonitko zycze Ci by to były jak najkrótsze staranka ;-)

Ozkane wybacz ale zapomnialam ze jestes zagranica ...I wierze ze jestes cudowna mama i tak bardzo bym chciala bys sie usmiechała a nie tylko smutki miala w sobie ...Precz smutki !!!!!

KasiekKm witaj , piekne zakupy :-)

Dlaczegotak moje gratulacje ze nauczylas malca nocnych karmien :) Teraz to mozesz sobie troszke pospac:-)

Edytko Ciebie nie ma zapewne z powodu pracy ...Chyba ze sie
myle? Ehh ja chyba tutaj jako jedyna nie pracuje :baffled:

Aga28 a ty gdzie sie podziałas moglabys sie chociaz przywitac....

Pati halo ???Czyzby nauka Cie tak pochłoneła ????

Moze ktos wie co z Syla???

Szafirek,Haniu,Koti,Gosia,Niusia,Alicja,Słodziutka,Mordoklejko,
Cynoczna i wszystkie niewymienione dziewczynki pozdrawiam i zycze miłego popołudnia

witajcie kochane
wlaśnie dotarłam do domku
bardzo dziękuje za modlitwe i kciuki
czuje sie juz lepiej
operacja udała się i wycieli całego guza,pzed operacją nastraszyli mnie rakiem i musialm podpisac zgode ze w raie gdyby podczas operacji okazło się ze to rak to usuną mi macice i jajniki..chyba ne musze pisac co czułam
po otwarciu brzucha okazało sie ze to łagodne, doktro ładnie mnie pozszywł ale mam cięcie od pępka po samo łono.rana goi sie całkiem ładnie, wciaz boli i ciagnie. Po samej operacji bylo tragicznie bo ze względu na ciąże nie mogli mi podawac silnych środków przeciwbólowych tylko paracetamol w roplówce, do tego doszły silne skórcze, no ale po 2 dniach sie wyciszyło, w tej chwili jestem na relanium 2 razy dziennie i spie caly dzien.mialam codziennie usg i sprawdzaną akcje serduszka dziecka i jest ok.z macicą tez wszystko dobrze.mam duzy problem z wypróznianiem po troche mi pogmerali w tych jelitach a niestety cięzarnym przed operacją lewAtywy nie robią.NIESTETY PO OPERACJI ZMUSZENI byli robic mi chociaz z mydla i z wody bo mi sie wszytsko zatrzymało,
teraz modlimy sie zeby wszystko bylo ok, mam lezec i ewentualnie malutk ispacerek zeby jelita pobudzic do pracy.
wszystko sprawia ból bo brzusio rosnie i rozpiera mnie na maksa.
tak więc tyle u mnie
ciesze sie ze wrócilismy w dwupaku i mam nadzije ze tak zostanie do września!!!!!

Syla ciesze sie ze do Nas juz wróciłas !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dobrze ze operacja sie udala...Oj przezylas wiele...zapewne strach Cie nie opuszczał,jak Ci jeszcze wspomniali o raku
....Ale teraz w domku jestes ....zajpewne wszystko juz bedzie dobrze.
Wypoczywa kochana i badz dzielna ... Oj Tule Cie i trzymam kciuki zeby Cie jak najmniej bolało, bys powróciła do formy :-)

I znowu zostałam potraktowana na czerwono. Chyba muszę pokazać skruche i chęć poprawy.
No i oczywiscie przwitać sie.
Dzień dobry moje drogie.
Carri teraz to nie odpuscisz mi juz co?
Syla cieszę się że jesteś juz w domku i że wszystko sie udało.
Ozkane proszę nie smuć się wiem, że napewno jest ci ciężko szczególnie ze jesteś tak daleko, ale masz dla kogo sie usmiechać i kim się zajmować więc proszę odgonic wszystkie złe mysli!!!!!
Słodziutka ale sobie wyliczyłas te 500 km. pamietaj że są jeszcze pociągi może trochę w nich smierdzi ale mozna robić wiele ciekawych rzeczy np. pospać, poczytać dasz rade jakos napewno. Zresztą jak bym śmiała sądzić że nie dasz rady???? Ty GURU?????:-):-):-)

Wszystkie was mocno cmokam.

witam

nic nie kupilam a tyle czasu lazilam za prezentem dla M no coz nic nie dostanie Chrzesniaczek juz po rezomansie teraz zostalo czekac na wyniki...do badania mial pelna narkoze ale i tak sie przebudzil i trza bylo szybko podac maske (maly pudzian)

sylka -witamy na BB oszczedzaj sie i dokarmiaj malucha
aga irl- tak bardzo Ci kibicuje wiec czekamy na kolejne usg i potwierdzenie synka

zaraz uciekam na brzydule

Syla. Cieszy mnie twoja wiadomosc, jak tu wszystkie przezywalysmy co u Was.
To swietnie ze razem jestesci i napewno tak jeszcze zostanie. Jeju ile musialas sien nacierpiec i nasmucic i te obawy. Ja co dzien myslalam o Was i modlilam sie jak tylko dziewczyny cos pisaly. Trzymajcie sie no teraz juz napewno bedzie dobrze.

reklama
SYLA strasznie sie ciesze ze wszystko oki 3maj sie kochana dalej dzielnie
KASIEK szał zakupow Cie dopadl piekne rzczy kupilas sliczna jest ta malutka posciel oczopląsu dostalam
Carri SLodziutka Selenka AJ AGa Ir, Gabi MOrdoklejka ANgelka, Hania Agusia Dlaczegotak Mircia Wrobelek Anetka Alla Also Marzenka Marlenka Guska Buziaczek Koti Mala Anetka Jezyk i reszte nie wymienionych dziewczynek goraco pozdrawiam :****

Do góry