reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

dzisiaj i tak wczesniej z pracy wychodze bo jak w sierpniu zmieniłam nazwisko tak do teraz w Urzedzie Skarbowym nic nie załatwiłam no i auto tez musze przerejstrowac ,dowod dopiero zmieniłam a jeszcze prawko i paszport,strasznie duzo tego:szok:

reklama
heh... no tak... formalności...poślubne:-D
ja dowód zmieniłam, paszport i tak mi się przeterminował. I własnie tez zmienialam nazwisko w US a prawko mam dalej ze starym nazwiskiem:szok: pytałam się i teoretycznie moge jezdzic bo uprawnien kierowcy nie stracilam... ale w sumie osoba o moim starym nazwisku nie istnieje wiec dokument jest nieważny:baffled: Powiedzieli mi że wszytsko zalezy od pana policjanta który mnie zatrzyma... albo się przyczepi albo nie... wiec na razie nie wymieniam :-D

Witam wszystkich,,,,
Gabi, przykro mi że Twój M tak CI powiedział,,,, ale może jak urodzi sie mała to zmieni zdanie,,, mój naszczęsie uwielbia zajmowac sie dziecmi,,,heh..ni emartw sie Twój tez to polubi:-D:-D

Jak tam SYLA?????

WSZYSTKI EBUZIAM W CZUŁKO.....:-D:-Dni ewymieniam,żeby nie pominac nikogo:-D:-Dale to do wszystkich:-D:-D

A ja znów n aallegro i robi ezakupy,,bu,, normalni emaz mi chyba je odłaczy, ale ja nie umiem sie oprzeć...:-D:-D
a oto moj akup:
NOWA BLUZA DLA MALEŃSTWA Z NIEMIEC 68 (569379939) - Aukcje internetowe Allegro
Smoczek Smoczki 2 szt DISNEY SUPER 0-6m A.1 w.5 (563060488) - Aukcje internetowe Allegro
DLA DZIECI POŚCIEL BAWAŁNIANA 160X200 MIX KOLOR (570920715) - Aukcje internetowe Allegro
DREWEX PLED(kocyk) 70X100CM zielona zebra. NOWOŚ (565712754) - Aukcje internetowe Allegro
NOWE SPODNIE + BLUZECZKA Z NIEMIEC 62 (564002326) - Aukcje internetowe Allegro
BAWEŁNIANA BLUZECZKA Z KOŁNIERZYKIEM 68 (569662753) - Aukcje internetowe Allegro
Śliczna CHEROKEE z myszkami, rozm 0-3 m-ce (566071425) - Aukcje internetowe Allegro
Śliczna NEXT, rozm 3-6 m-cy (566074168) - Aukcje internetowe Allegro
Sportowe spodnie za 1zł!!!!!! rozm.68 (566412987) - Aukcje internetowe Allegro
Sweterek dla Chłopca Adams 0-3 mc (563295105) - Aukcje internetowe Allegro

na alegro naprawde jest wiele okazji,,hehe,, zabierzci emi ten komputer, bo majatek strace,,,,bo

MIŁEGO DZIONKA DZIEWCZYNKI!!!!!!:-D:-D

HEJ ANETKo,, kurcze sama zła jestem na siebie,,bu,,,,,,,ale co tam takjak mowisz nie umiem sie oprzec,,,

a CO U cIBEI,,,,,,??:-D:-D

heh juz wydalam,,heheh,,, dostałam rozliczeni ei cale przeznaczyłam na wyprawke,,heh maz niemiał nic przeciw, mówił ze jak mi to przyjemnos spraswwia to mam robic co chce,heheh
no mój franio musi byc piekny,,hehhe
:-D:-D
a ty AGUS JAK SIE CZUJESZ????

reklama
Do góry