reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
hmmm no lubie i o bardzo zwlaszcza ze moja mama znowu mi przyslala 6 udziochow i inne mieska jak zwykle kochana mamusia zbiera przez miesiac dla kochanej coreczki miesio i jade z cala torbucha do wawki jakos mniej wtedy musze wydawac kasiory

Anetko wybacz.. .. jak Wam mija weekend? Już lepiej z M? Ochrzan dostał czytałam. Ale już lepiej? Był wogóle pijany? czy to były tylko GŁUPIE SZCZENIACKIE ZARTY?

Alicja to świetna mama. WIem ile na jedzenie się wydaje. Zwłaszcza to miecho...

Agula Irl mnie też starsznie ostatnimi czasy głowa boli i tabsy nie działają.. może migrenowe bóle? Nie wiem. Ale wiem że boli jak :wściekła/y::angry:

Witajcie Kobietki......
Ja tylko na chwilkę....muszę isc zakupy wypakowac.....
Edytko...weekend jakoś mija...dopiero skonczyłam sobotnia bieganine połączoną ze sprzątaniem.....Jesli chodzi o Wiesia....to jak juz Jemu będzie pasowało....hihi...
A plany slubne...schowane gdzies w szafie....i jakoś wkoncu trza się wziąc...napewno poinformuje....przed wakacjami...bedziesz mogła przyjechac po Swojego Lubego przy okazji....hihihi....
Aga Ir...brzusio extra....
Gosiu...witam Cię i jest mi przykro,ze i Ciebie To spotkało....
Alicja...nowy przydomek?
Carri....buziole...
Sylwia...myślami jest z Wami.....
Gabi...jak miło znowu czytac Twoje posty.....
A pro-po bólów głowy...oj znam ten ból i niestety nic nie pomaga....

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry