reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
ha a wiecie co moj A wymyslil ostatnio???????????? ze jak nie bedzie synek to nic bo i tak sprobujemy jeszcze raz bo to malenstwo musi miec rodzenstwo w swoim wieku zeby sie prawidlowo rozwijac hehehhe

Kusicielko AJ witam.... Po WIesia przyjadę.. tylko podaj konkretny termin :wściekła/y::angry::-D Wiesz ja naprawdę myślę bawić się na Twym ślubie
P.S.(dziewczynki i to się nawzywa "wpraszanie sie na imprezę" hihii

Bananiaro-lodziaro gdzieś się zapodziała :szok::szok::rofl2::-D:tak:;-):-) Ależ masz ksywki... godne pozazdroszczenia :tak:

Łep mi pęka. I nie wiem czy to nie po naszych przejściach. Dawniej bolał ale tylko na chwile a jak już zażyłam tabsa to jak ręką odjął.. a teraz? Za dużo stresu chyba...:wściekła/y::angry:

Agula Irl Ty dalej marzysz o synku :-p:-D:rofl2:

Agula IRL popieram słowa A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!]
robimy ankietę która jest za A!:-D:rofl2:

Jestem pierwsza za A!

AJ niestety mini post :zawstydzona/y::-p jeden mega dziennie nie wystarczy?:confused::dry::-D

no ladnie ladnie niech no ja swpjemu M powiem co Wy na mnie tu wypisujecie to juz zrobi z Wami przadek

hahha Agunia Ir dobry ten Twoj A jest :)))

Edzia...dobre...ja Was Wszystkie zaproszę...hihihi....wynajme stadion i bedzie impreza na całego......hihi....
Ja własnie zauwazyłam,ze w stresujące dni tak strasznie boli mnie głowa,ze az mi się niedobrze robi...i jest tylko jeden sposób na to....isc spac....kiedys pomagała mi tylko etopiryna ale teraz nic innego niezazywam jak panadol...wiecie takie schizy mam.....

reklama
Do góry