reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Magdalenka a ja czekam jeszcze u Ciebie na poniedziałkowy teścior! Oby był Twój wypragniony

Alicja :***

To nie Gosia41..tylko gosia40ja... witam ponownie. Cieszę się ze będziesz się starać ..tylko jak napisała Alicja.. grunt to dobry ginek i odpowiednie przygotowanie się do ciazy.... nawet z racji już Twojego wieku (nikomu nie umiejszając)

reklama
ala mam pytanie niewiesz czy doktor Grejnerowa jeszcze pzyjmuje ona prowadziła mnie prez pierwsza ciaze ale to juz było 20 lat temu moze wisz gdzie i kiedy przyjmuje prywatnie ona jest wspaniałym ginem pracowała tez w starym szpitalu na porodówce

Starałam się tym razem kobitki by nikogo nie zapomnieć ale to nie jest chyba możlwie.. Jeśli kogos przeoczyłam Wybaczcie mi.

Pamiętam o Was wszystkich tylko czasem mnie pamięć zawodzi :zawstydzona/y::-D

Alicja a co dobrego pichcisz?

Aguś Irl :** dla Ciebie i kruszkaaaaaa dużego już w brzuszku

reklama
Do góry