reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

ja nie biore zadnych tabsow na glowke bo juz nie chce sie niczym faszerowac a do bolu glowy to sie przyzwyczailam chyba ze dopada mnie taki ze masakra to se przypominam :/

reklama
Aga Aj wynajmniesz stadion i calsbergiem bedziecz czestowac ;-)

Slodziutka ty jak sie rozpiszesz...to zawsze mam wiele do nadrobienia hehe
Dzisiaj humrek mam dobry :happy: Wiec wszytskie smutasy bede rozweselac :-)

no ladnie......jeszcze jednego nie urodzilam a tu juz mowa o nastepnym:):):)ale kto wie:):):)
no i A ma jeszcze troche czasu co by sie zastanowic nad uczestnictwem w porodzie:)
tu ma taka szanse wiec mysli hehheheh......ja nie zmuszam:) bedzie chcial to pojdzie:) jak nie to i tak sama urodze no nie?

jasne ze zaproszę....!
No tak schizy...czasem się M ze mnie "smieje"...bo jesli chodzi o leki to zachowuje się jakbym była w ciązy....nawet jak jestem przeziębiona to leczę się tylko jak @ przyjdzie....ale nie smiejcie się ze mnie...tak teraz juz mam,,,...nigdy nic nie wiadomo.........

022.gif

juz sie boje swojego zblizajacego sie slubu ze Słoodziutka na czele :oo:

reklama
Heh a co do planow weekendowych to nie mam żadnych....Moze wieczorem gdzies wyjde ale tak naprawde chetnie bym cos tv obejrzala a jest tego troszke :-)

Do góry