reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

jesli chodzi o Nizioł moja kumpela byla u niej w 6tc a ona ja wysmiala i kazala przyjsc gdzie za 3 tyg bo i tak nie bedzie nic widac z reszta ona nie wie czy napewno to jest ciaza chociaz nawet jej nie zbadala !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
ja mysle ze zle zrobiłam ze poszłam do niziołowej tszeba było do Baranowskiego ale warto tez prejsc sie do dzikiego powiem co sie stało i poprosze o porade warto posłuchac kilku porda i od innych lekazy bo ja zamiezam prubowac dalej chce miec jeszcze kruszynke i mysle ze nastepnym razem uda sie tylko musze odczekac troche

Witam się raz jeszcze tym razem mam chwilkę póki co....

Sylwia... raz jeszcze duże buziaki dla Was! Teraz oby wszystko do przodu.

Gabi jeszcze tylko 20 dni!Pomyśl że za 3 tyg... w niedziele już będziesz łazić po domku i nie tylko na ile nie będziesz mieć zakwasów :-D:tak:
Naprawdę jestem pełna podziwu dla Ciebie.

Andzi.. napewno pięknie się prezentowałaś na tym spotkaniu..

Alicja bananówka :sorry2::-D mówisz że tym razem bananki tylko do jedzenia! I jak smakują :rofl2::szok::-D. Dużo kobiet ma problemy z tarczyca. Dużo niestety dowiaduje sie po stracie inne znów wiedzą wcześniej. Ja mam dwie siostry i oby dwie mają problemy z tarczycą.. leczą się od dziecka.. ale mają też po zdrowym maluchu..Jejku juz od środy znów u nas gorący okres urodzinowy :sorry2::szok::-D

AJ Kusicielko.. dziękuje za wszystkie miłe słowa.. Wiesiu się pytał na ile może przyjechać na północ?
Jak się masz w weekend? Kiedy ruszysz plany ze ślubem.. chciałabym wiedzieć wcześniej.. by zrobić plany wakacyjne :tak::-D

Kasiu(Szafirku) któżby o Tobie mógłby zapomnieć!!!!!! Za 5 pięknych dni... będę Ci mówić "stara dupa" :-p:-D

Kasiu(Kasiek) a faktycznie chyba mały głos teraz masz w domku... chłopy góra :rofl2::-D

Mikuś... jejku, mówisz że brzuszek opadł?.... hmmm nie dziwie sie rodzicom że myśleli że na porodówce wylądowałaś... 17 razy dzwonić i nie słyszeć :baffled::szok::-D:-D
Już tylko kilka dni.. a jak włączycie jeszcze z M... przyspieszanie.. kto wie.. Czy ten tydzień nie będzie należeć do Was?

Anesto Aniu.. pamiętamy o Tobie i Izuni....!!! Czekamy na Was..

Madziu(Modroklejko) A jak u Ciebie brzuszek? Opadł? Juniorek daje Ci popalić? Jak się czuje przyszła mamusia?

Haniu nocna.. widzę że i za dnia też do nas zaglądasz... qrcze jak tak dalej pójdzie to nick nie będzie alktualny.. jak zmienisz godziny urzędowania ;-)
Mówisz że test nic? I że @ nadal nie ma?:dry: Najpewniej zrobić ten test z krwi.. jesli do wtorku nie przyjdzie @. A oczywiscie życzę Ci by sie @ nie pojawiła :happy:

Haniu(scarlet) koniecznie oglądne Twojego skarba... zaraz po postach..luknę na galerię..

Angelka(Asiu) a Ty odpoczynek od BB? Chyba że jakieś plany weekendowe wyszły?Jak się czujesz?

Pyzunia. Dziękuje. I też widzę że wczoraj na imprezke chyba do nas chciałaś dołączyć.. bo "normalna" pora odwiedzin BB była;-):-)

Enka nadawałaś na nas.. a Ciebie i tak jak nie było tak nie ma :wściekła/y::angry: Musze chyba nakrzyczeć bys listę obecności na BB cześciej podpisywała!:dry::-D

Iza30 i jak się czuje przyszła mama?

Ola(Dlaczegotak) wiec gratuluję jak nic @... jednak wiatropylna nie jesteś :rofl2::-D Buziak dla Ciebie i Oliego.

Jezyk a Ty zapomniałas na rzecz Twych mężczyzn o BB :happy:

Marzenko I dalej cisza.. a slyszałam że za darmo :sorry2::-p:zawstydzona/y:;-):tak::-D

Alutkaaaaaaa a Ty zaginiona w akcji? Czy może znów 24h w pracy? Tesknimy za Tobą... ferie się kończą.. więc i Tobie przybędzie znów obowiązków..

Karolcia i jak idzie produkcja kartek? Ty nadarzasz z zamówieniami? Jejku.. za rok może już wcześniej pomyśl o produkcji.. albo ja rób przez okrągły rok... :-D:tak: Już się nie mogę doczekać efektów Twej pracy.
Jak plamienia? Ustały?

Zdechlunku... jak się czujeta? Nie ma to jak u siebie w domku... Buziak dla Ciebie i kuruj się...

Pati.b co powiedział lekarz? Odstawił anty?

Carri(Izunia) jakie plany weekendowe? Humorek dalej dopisuje? Będziesz nas nim zarażać? Hmmm skąd Ty bierzesz takie śliczne wierszyki?

Agatko... pączusie mniam ,,, mniam. Chciałabym je zjeść.. ale kurcze jakoś nie mam jak :baffled: tylko mnie kusza na zalączonym obrazku :wściekła/y::angry: Ty wiesz jak komuś narobić smaka..:rofl2::crazy::rofl2:

Beatko Mdłości jak powiedziała własnie pani.. mogą mieć różną częstotliwosć.. Więc nie jest to wyznacznik. A czasem ich wogóle nie ma. A czasem pojawiają się bardzo późno.. a że Pan kibelek chce z Tobą rozmawiac to objaw pierwsza klasa :rofl2::-D tylko się cieszyć. Jeszcze kilka dni.. i na usg zobaczysz swoją fasolinkę..!!

Izunia(Ola) nie martwiaj się pracą. Napewno jesteś dobrym pracownikiem i wykazałaś się znajomością... więc takich pracowników nie zwalniają! Będzie dobrze ale Ty musisz w to uwierzyc!! Trzymamy za Ciebie kciuki...

malutka80.. mało sie udzielasz.. ale pamiętam o Tobie.

buziaczkaaa witam ponownie i gratuluję pieknego suwaczka z twoim zdjątkiem..

gosia41 (chyba taki nick.. mogę się pomylić).. witaj na naszym forum. Nic jeszcze nie starconego. Wszystko przed Tobą/Wami. tylko odpowiednie badania i przygotowanie się do ciąży... i jeśli nie bedzie przeciwskazań ginka.. do dzieła.
Przykro mi że musiałaś przejść przez ten dramat. Ale wierzę że jeżeli porobisz jeszcze badania to przed Tobą stoi realna szansa by mieć ze swoim ukochanym wymarzonego potomka!!
Całuje.

Sasetka malutko Ciebie tutaj bardzo...

Sonita i jak tak prawko??? Kiedy termin następnej próby? Gdzieś w marcu??

Iławianka i jak dalej sama buszujesz po mieście autkiem?? Gratulatki że wkońcu się odważyłaś!!

Agula Irl piękny brzunio.. pewnie dziewczynki u Ciebie już coś podejrzewają...

Dilajla... kochana pokazałabys się na forum i powiedziała co u Was!! Pamiętamy o Tobie!

guska Agula a Ty gdzie znikłaś znowu??

Allaa? I jak brzuszek? Odpoczywanie pomaga? Jak szkoła rodzenia? byłaś już na kolejnym spotkaniu?

Also... mimo że jesteś u taty..i siostrzyczki pamiętamy o Was!!

Maja a Ty miałaś dzisiaj wolne czy na wykładach? Gucio był :-D:-p

bedziesz miala jeszcze swoja kruszynke tylko teraz musisz znalezc dobrego ginka zeby Cie dorze pokiwerowal ja po swoim poronieniu bylam u 3 i teraz jestem u 4 wiec mam nadzieje ze ten bedzie w porzadku bo pierwsze warazenie bardzooo dobreee

ja skolei słyszałam osobiscie jak miała byc na dyzuze ale miała impre została wezwana do dziewczyny ktura miała komplikacje , biegnac korytazem kszyczała ze przez jedna babe cała noc spierd....

reklama
Do góry