reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Koti najmocniej przepraszam, ale mój Synuś woła, że jest baaardzo głodny i jako dobra mama muszę lecieć i nakarmić głodomora. A co do samopoczucia to już się powoli przyzwyczaiłam do mysli, że jestem w ciąży a tu jedna kreseczka. Buuuu. Zajrzę później jak dam radę. Buziaki.

witam wsystkie ja jestem tutaj pierwszy raz mam 41 lat mam juz 3 dzieci z pierwszym mezem (alkocholik )teraz jestem z drugim mezem który jest kochany byłam w ciazy juz 5 tygodni juz myslałam ze bede miała kruszynke której pragne mimo mojego wieku nistety moje szczescie prysło 3 dni temu była to ciaza pozamaciczna i poroniłam jestem zrospaczona Bóg nie pozwoli zebym jeszcze sie cieszyła dzidzia bardzo pragne dzidzie miec z kochana osoba bo dzieki nimu zycie moje z koszmaru preobraziło sie w raj sory ze zadreczam was moim probłemem ale serce peka i boli okropnie niewiem czy sie potrafie pozbierac

Aga ir- super brzuszek- szybko rośnie...:-)

Goska40 - przykro mi z powodu Twojej straty... Jak gin zapatruje się na następną ciążę?? U mnie w pracy koleżanka urodziła po 40 pierwsze zdrowe dzieciątko:) Głowa do góry.

Cześć dziewczynki!!!
Ja już posprzątałam w domciu, obiadek zjedliśmy i zostało mi tylko sprzątnąć na biurku i pozmywać naczynia po obiedzie:biggrin2:
A wczoraj na BB to faktycznie masakra była i ja poszłam do kuchni obiad na dzisiaj gotować, a kompa zajął męzuś:tak:

Ale dzisiaj była akcja, hehee, ja sobie spokojnie odkurzałam mieszkanie a moja mama nie mogła się do nie dodzwonić( próbowała17 razy) a ja jak sprzątam to nic oczywiście nie słysze, a u moich rodziców w domciu radocha, Mirka pewnie na porodówce:-Daż zadzwonili do mojego m i on ich oświecił:-D
Później przyszedł do mnie teściunio no i stwierdził, że widać, że już niedługo urodzę, bo brzuszek mam niżej( a mi się też tak właśnie rano wydwało jak rano wstałam, ale nie byłam pewna:biggrin2: Oby do jutra( jedziemy do mojej chrześniaczki na urodziny) a potem mogę rodzić i tak coś czuję, że od jutra zaczniemy wyganianie maluszka, bo nawet ginek stwierdził, że im szybciej tym lepiej, bo poco mam się męczyć z brzuchem:biggrin2:

Gośka, myślę, że masz szansę jeszcze na maluszka, moja znajoma urodziła w zeszłym roku córcię a ma 42 lata i jest naprawdę szczęsliwa, a ciążę przechodziła bez problemów:tak: Tulę Cie mocno, pisz do nas, są tu naprawde świetne dziewczyny, zawsze chętne do pomocy:tak:

Sylwia, myslami jestem z Wami!!!!

Dziewczynki dziękuję za światełka pamięci dla mojego aniołka;-)

reklama
:-) Dziekuje!! :)

Będę z Wami :)

Nie wiem kiedy mam iść na wizyte po zabiegu? W karcie informacyjnej którą dostałam po wypisie pisze żebym za 2 tyg odebrała wynik -histi-pato. (myślę że chodzi o historie jakąś patologi ) :confused: nie wiem co to za badanie? Dziś ostatni raz antybiotyk biore który mi przepisali po zabiegu- Unidox

Do góry