reklama
Hanka3450
MIKOŁAJ[*]02-01-2009 41tc
Koti najmocniej przepraszam, ale mój Synuś woła, że jest baaardzo głodny i jako dobra mama muszę lecieć i nakarmić głodomora. A co do samopoczucia to już się powoli przyzwyczaiłam do mysli, że jestem w ciąży a tu jedna kreseczka. Buuuu. Zajrzę później jak dam radę. Buziaki.
witam wsystkie ja jestem tutaj pierwszy raz mam 41 lat mam juz 3 dzieci z pierwszym mezem (alkocholik )teraz jestem z drugim mezem który jest kochany byłam w ciazy juz 5 tygodni juz myslałam ze bede miała kruszynke której pragne mimo mojego wieku nistety moje szczescie prysło 3 dni temu była to ciaza pozamaciczna i poroniłam jestem zrospaczona Bóg nie pozwoli zebym jeszcze sie cieszyła dzidzia bardzo pragne dzidzie miec z kochana osoba bo dzieki nimu zycie moje z koszmaru preobraziło sie w raj sory ze zadreczam was moim probłemem ale serce peka i boli okropnie niewiem czy sie potrafie pozbierac
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
hejka dziewczeta jestem
zycze wszystkim milego weekendu mimo wszystko
sylwia wszystkie tu sie modlimy za was
zycze wszystkim milego weekendu mimo wszystko
sylwia wszystkie tu sie modlimy za was
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
Zobacz załącznik 118217
Zobacz załącznik 118218
to my wczoraj
nie wiem czy to zdjecie sie wczesniej dodalo przez te wczorajsze problemy
Zobacz załącznik 118218
to my wczoraj
nie wiem czy to zdjecie sie wczesniej dodalo przez te wczorajsze problemy
magdalenka38
Fanka BB :)
Aga ir- super brzuszek- szybko rośnie...:-)
Goska40 - przykro mi z powodu Twojej straty... Jak gin zapatruje się na następną ciążę?? U mnie w pracy koleżanka urodziła po 40 pierwsze zdrowe dzieciątko Głowa do góry.
Goska40 - przykro mi z powodu Twojej straty... Jak gin zapatruje się na następną ciążę?? U mnie w pracy koleżanka urodziła po 40 pierwsze zdrowe dzieciątko Głowa do góry.
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Cześć dziewczynki!!!
Ja już posprzątałam w domciu, obiadek zjedliśmy i zostało mi tylko sprzątnąć na biurku i pozmywać naczynia po obiedzie
A wczoraj na BB to faktycznie masakra była i ja poszłam do kuchni obiad na dzisiaj gotować, a kompa zajął męzuś
Ale dzisiaj była akcja, hehee, ja sobie spokojnie odkurzałam mieszkanie a moja mama nie mogła się do nie dodzwonić( próbowała17 razy) a ja jak sprzątam to nic oczywiście nie słysze, a u moich rodziców w domciu radocha, Mirka pewnie na porodówceaż zadzwonili do mojego m i on ich oświecił
Później przyszedł do mnie teściunio no i stwierdził, że widać, że już niedługo urodzę, bo brzuszek mam niżej( a mi się też tak właśnie rano wydwało jak rano wstałam, ale nie byłam pewna Oby do jutra( jedziemy do mojej chrześniaczki na urodziny) a potem mogę rodzić i tak coś czuję, że od jutra zaczniemy wyganianie maluszka, bo nawet ginek stwierdził, że im szybciej tym lepiej, bo poco mam się męczyć z brzuchem
Gośka, myślę, że masz szansę jeszcze na maluszka, moja znajoma urodziła w zeszłym roku córcię a ma 42 lata i jest naprawdę szczęsliwa, a ciążę przechodziła bez problemów Tulę Cie mocno, pisz do nas, są tu naprawde świetne dziewczyny, zawsze chętne do pomocy
Sylwia, myslami jestem z Wami!!!!
Dziewczynki dziękuję za światełka pamięci dla mojego aniołka;-)
Ja już posprzątałam w domciu, obiadek zjedliśmy i zostało mi tylko sprzątnąć na biurku i pozmywać naczynia po obiedzie
A wczoraj na BB to faktycznie masakra była i ja poszłam do kuchni obiad na dzisiaj gotować, a kompa zajął męzuś
Ale dzisiaj była akcja, hehee, ja sobie spokojnie odkurzałam mieszkanie a moja mama nie mogła się do nie dodzwonić( próbowała17 razy) a ja jak sprzątam to nic oczywiście nie słysze, a u moich rodziców w domciu radocha, Mirka pewnie na porodówceaż zadzwonili do mojego m i on ich oświecił
Później przyszedł do mnie teściunio no i stwierdził, że widać, że już niedługo urodzę, bo brzuszek mam niżej( a mi się też tak właśnie rano wydwało jak rano wstałam, ale nie byłam pewna Oby do jutra( jedziemy do mojej chrześniaczki na urodziny) a potem mogę rodzić i tak coś czuję, że od jutra zaczniemy wyganianie maluszka, bo nawet ginek stwierdził, że im szybciej tym lepiej, bo poco mam się męczyć z brzuchem
Gośka, myślę, że masz szansę jeszcze na maluszka, moja znajoma urodziła w zeszłym roku córcię a ma 42 lata i jest naprawdę szczęsliwa, a ciążę przechodziła bez problemów Tulę Cie mocno, pisz do nas, są tu naprawde świetne dziewczyny, zawsze chętne do pomocy
Sylwia, myslami jestem z Wami!!!!
Dziewczynki dziękuję za światełka pamięci dla mojego aniołka;-)
reklama
buziaczkaa
Zaciekawiona BB
:-) Dziekuje!!
Będę z Wami
Nie wiem kiedy mam iść na wizyte po zabiegu? W karcie informacyjnej którą dostałam po wypisie pisze żebym za 2 tyg odebrała wynik -histi-pato. (myślę że chodzi o historie jakąś patologi ) nie wiem co to za badanie? Dziś ostatni raz antybiotyk biore który mi przepisali po zabiegu- Unidox
Będę z Wami
Nie wiem kiedy mam iść na wizyte po zabiegu? W karcie informacyjnej którą dostałam po wypisie pisze żebym za 2 tyg odebrała wynik -histi-pato. (myślę że chodzi o historie jakąś patologi ) nie wiem co to za badanie? Dziś ostatni raz antybiotyk biore który mi przepisali po zabiegu- Unidox