reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć laski.
Aga widzę rośnie:-D
Mirka-powodzenia.I zazdroszczę,wiadomo;-)
Witam nowe koleżanki.
wynik hist.-pat. to wynik badania histopatologicznego materiału po zabiegu,czyli oglądania tkanek pod mikroskopem,w celu stwierdzenia,czy są jakieś zmiany patologiczne,nowotworowe.Badanie robi się rutynowo i praktycznie nigdy nie daje żadnej odpowiedzi odnośnie przyczyny,potwierdzi tylko ciążę.
A do lekarza to po pierwszej @,albo za kilka tyg. jak nie będzie.Chociaz ja chyba z 2 tyg. po poszłam.
Buziaki.Pozdrawiam wszystkich,bo jeszcze nie doczytałam co i jak dalej.
A wiadomo co u Sylwi?
Na razie.Pa.

reklama
O doczytałam.Dzięki Selenko.Przekaż Sylwii,że trzymamy kciuki.Ja wierzę,że wszystko będzie dobrze,najgorsze za nią,a skurcze sie wyciszą.

Zobacz załącznik 118217

Zobacz załącznik 118218

to my wczoraj
nie wiem czy to zdjecie sie wczesniej dodalo przez te wczorajsze problemy:)

Agunia piekny brzusio :-D:-D

hellooo girls ja to jak by co zyje tylko jakas taka rozkaraczona jestem po wczoraju nie wiem dlaczego :confused::confused::confused::oo::oo::oo:

zakupy zrobione zupa ogorasowa nastawiona hmmm ogorki :DDDD
banannay kupione ale tym razem do jedzenia :happy::happy::happy:
pranie sie pierzem a ja zaraz zaczne sprzatc jeszcze nie oganrelam tego co napisalyscie
tule mocno do serduszka nowe dziewczynki zostancie z nami zobacyzcie jaka tu jest swietna smiechoterapia i w ogole super dziewcynki tu sa co zawsze doradza i wogole sa naj naj :))))
Gabi dzielna dziewczynka z Ciebie naprawde 3 maj sie kochana :-D
Mircia no 11 dni wiec juz nie dlugo wyszysy bedziemy Adrianka wypedzac z brzuszka :rofl2:
SLodziutka Selenka Koti Carri Magdalenka AJ SYla Hania angelka Pyzunia Aga Ir Mircia Marzenka Alla Also Mordoklejka Gusia Agusia :(((( i wszystkie nie wymienione dziewczynki przytulam bardzo mocno i przeyslam gorace buziaczki :-D:-D:-D:-D

Syluś kochana 3 mam mocno za Was kciuki
Anetka bardzo dobrze zrobilas ja tez nie lube takich glupich zartow ze strony jakis obcych oszołomow !!!!!!!!!

juz mnie nawet nie ciagnie i nie mysle o paleniu bo musze sie przyzanc ze bylo ciezko ale teraz to ju luzik :DDD
tak sie cieszem bo nie dosc ze portel mam co miesiac wiekszy to jak na zdrowiu mi sie to dobrze odbije :)))
Gabiś a masz juz imie dla Malenstwa ??????????????
jak Mikuś ???????

reklama
Do góry