reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

czesc dziewczynki

czesc Ala banana :-)

kurde a propos suwaczkow, to moj jakos sie kurczy :baffled: a musze jeszcze sobie buty do sukienki kupic :-D ja to mam refleks

reklama
witajcie dziewczyny. Kinguś nie przejmuj się za bardzo mdłościami ja miałam krótko na początku póżniej zniknęły a powróciły dopiero pod koniec 8 miesiąca ze zdwojoną siłą bo zgaga i inne sprawy a w efekcie mam zdrową córcię. Będzie dobrze. Koti no no faktycznie mknie szybko suwaczek - ciesz się wolnością dopóki możesz, bo póżniej będziesz słyszała "mam to na piśmie że jesteś moja".
Gośka witaj i jeszcze się uda - teraz kobiety zachodzą w ciążę później niż kiedyś - będzie dobrze. Alicja gratuluję niepalenia bo ja muszę się przyznać, że zaczynam popalać znowu a w ciąży rzuciałam jak tylko się dowiedziałam i głupia przed miesiącem skusiłam się na dymka.

reklama
Do góry