reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
witam agusia 537 bardzo przykro ze w takich okolicznosciach
kazda strata jest bolem dla matki ktora tak bardzo pragnie dzidziusia i zapewniam Cie ze nie fiksujesz to normalne .Ja mam dwa aniolki (figurki) ktore uwazam ze sa moimi aniolkami po stracie tak bardzo pragnelam jakiekos znaku ze go widzialam wiem ze moje dzieci sa szczesliwe Tylko musimy wierzyc ze bedzie nam dane jeszcze urodzic sliczne zdrowe bobasy ...
pozdrawiam Was wszystkie i uciekam bo M chce kompa
buziaczek

Jeszcze gdyby któraś z Was mi mogła podpowiedzieć jak wstawić mogłabym sobie suwaczek. Zrobiłam ale nie potrafię go wstawić. Przepraszam za swoja nieiwedze...

Dla dzieciątek Lilian (*)(*). Życie jest po prostu czasami niesprawiedliwe.
Agi bardzo mi przykro. Wierzę że jeszcze będzie dobrze bo jak patrzę na moją kruszynkę to trzymam kciuki za wszystkie cierpiące mamy i wierzę że Wam się uda Wy też musicie w to uwierzyć. Wiem z własnego doświadczenia że ból nie mija tylko z czasem robi się trochę lżejszy do zniesienia tylko nie można się mu poddawać całkowicie, gdzieś tam we wszechświecie są maleństwa, które czekają na swoje mamy i kiedyś sfruną do brzuszek a Wasze aniołki pomogą znaleźć im właściwą drogę.
Agusia masz dla kogo żyć, zobacz jak maleństwo Twoje Ciebie potrzebuje, jesteś dla niego całym światem, podziel się tym światem z nim, wiem że Tobie ciężko ale nie możesz odsuwać od siebie tych żyjących dla których jesteś ważna - brakuje Tobie męża to przytul kochającego Ciebie synka, który nadal jest przy Tobie.
Pozdrawiam wszystkich.

Agusia w ustawieniach masz edycje sygnatury i tam musisz wstawic link do suwaczka
a tak po za tym to witam Cie serdecznie przykro ze takich okolicznosciach
a ja wlasnie rycze jak bobr :(
smutno mi jakos :/

Iławianko witaj :)

Dzis to chyba kazdemu jest smutno ....To co sie stalo Lilian , kazdego chyba przy tlacza.... Jutro mimo tego co sie stało mam nadzieje ze choc jedna z Nas wleje w innych usmiech i radosc

Dziękuje za podpowiedż i choć sama bardzo smutna przytulam gorąco wszystkie mamusie aniolków. Nie możemy sie tak smucić, bo nasze maluszki bedą płakały razem z nami... Ściskam raz jeszcze...

reklama
Do góry